Tuningolod-e a géped?

Tuningolod-e a géped?

• Igen, ami a csövön kifér!

Szavazat: 0 0.0%
  • Igen, de csak mértékkel.

• Nem, nekem elég az alapórajel is.

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
R-pee":81sq6en1 mondta:
MSI NEO alaplapoknak elég jó az ár/teljesítmény arányuk. A NEO-n kívül van valami újabb tuningosabb változat, csak annak nem tudom a nevét.
Legelterjedtebb RAM gyártók a Infineon, Geil, Corsair, Kingston, Mushkin, Hyundai, Twinmos, Samsung és a manapság jeleskedő Kingmax. Erről a A-Data Vitesta és a Geil Value-ről még nem hallottam semmit.

Örülök, hogy hallottál ennyi márkáról :mrgreen: ezért egy Mushkint ne vegyél egy kalap alá egy mezei Samsunggal fogatlan Olvass teszteket és meg fogsz lepődni milyen érdekes nevek fognak még előbukkani taps1

Doma":22n2cbnj mondta:
Nem 3500Mhz, hanem 3500+ ami igazából 2000Mhz, amit persze feljebb lehet tornászni :wink: Ha újonna veszed ebben Venice mag van, ha 3700+ Sandigot vennél abban már dupla méretű cache lenne és jobban lehetne húzni.
RAM-ból mondjuk tényleg nem kell a legjobb egy AM2 renszerbe a kis fsb miatt, de ha váltani akarsz majd C2D-ra, akkor érdemes már most 800-asat beszerezni és nem Kingmaxot... A-Data Vitesta vagy Geil Value nagyon jó RAMok bírják a huzigálást és csak pár ezressel kerül többe.
VGA-t szintén megtoldanám legalább egy 7600GS-el (kb 30k) (Galaxy-t érdemes venni, mert azon DDR3 van) Alaplapról nem tudok nyilatkozni, mert sosem volt/lesz AM2-es rendszerem :)

Mondj már árakat mennyiért szerzed...

Ezt nem értem mér 2000Mhz :shock: Ez a legdrágabb drágább mint a 3Ghz már hogy-hogy nem lehetne annyi?
[/quote]

Legdrágább?? Hol? fogatlan Legdrágább kategória US-ben $1000 szokott lenni kereken, gondolom nem ennyiért láttad a 3500+-t pattog1 Ha nekem nem hiszel, akkor felmész a gyártó oldalára http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/ és bepipálod neked milyen procid van és megmondja a gyári adatait. A különböző architektúrájú prociknak az órajelét egymással hasonlítgatni NINCS ÉRTELME.

Doma":mvhus8bs mondta:
pYura":mvhus8bs mondta:
Doma":mvhus8bs mondta:
Legdrágább?? Hol? fogatlan Legdrágább kategória US-ben $1000 szokott lenni kereken, gondolom nem ennyiért láttad a 3500+-t pattog1 Ha nekem nem hiszel, akkor felmész a gyártó oldalára http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/ és bepipálod neked milyen procid van és megmondja a gyári adatait. A különböző architektúrájú prociknak az órajelét egymással hasonlítgatni NINCS ÉRTELME.

Hát meg nem hinném hogy amit kaptunk árajánlatban volt egy olcsóbb verzió is amiben INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE DOBOZOS 64Bit
volt és ez olcsóbb mint a AMD! Akkor nem hinném hogy egy 2000Mhz drágább mint egy INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE DOBOZOS 64Bit

Doma":7p9pc0kn mondta:
pYura":7p9pc0kn mondta:

Hát meg nem hinném hogy amit kaptunk árajánlatban volt egy olcsóbb verzió is amiben INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE DOBOZOS 64Bit
volt és ez olcsóbb mint a AMD! Akkor nem hinném hogy egy 2000Mhz drágább mint egy INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE DOBOZOS 64Bit

Mostmár magadnak sem hiszel akkor? fogatlan

ps.: a két proci kb egy árban van. 820 ált. drágább egy ezressel.

Doma: most arról vitatkozol, hogy mennyi a gyári órajele egy AMD-nek, ami drágább egy Intelnél? És azért kéne többnek lennie (az órajelnek), mert drágább? Ebben van logika, de igazság egy csepp sem.

Hmm... nemértem :( :shock: Most mivan milyen órajel meg mi??? Nekem nem az számit hanem hogy 2,8 Ghz vagy csak 2Ghz.Hát azért nem mind1!

Doma kérlek!!! Ne csináld.

Az Intelnél a kiírt órajel valós, az amd-nél a 2500+ meg ilyesmik viszont nem az órajelet fedik.

DE A KÉT PROCESSZOR TELJESEN MÁS FELÉPÍTÉSŰ. Nehezemre esik ilyet mondani, de egy kisebb órajelű AMD is hozhatja egy nagyobb órajelű Intel teljesítményét. De ha nem akarsz a valós órajelekkel bajlódni AMD-nél, miért nem Intel-t veszel?

Másrészről ezer és egy dolog van, ami meghatározza még egy proci valós sebességét, de én ezekhez már annyira nem értek.

És az E6400 jelölés mit mutat, amikor a valós órajel 2,13Ghz és simán lefőzi a 2,2Ghz-es X2-t aminek a tipusjelölése 4200+ ill. 4400+ cache méretétől függően ? :mrgreen:

Egy szó mint száz, a Mhz-ek csak azonos típusok esetén összevethetőek szem1

ps.: olvass pár tesztet neten és hátha világosabb lesz. Vagy mondd meg mennyit szánsz rá és kiválasszuk neked a legjobb vételt.

Vagy mondd meg mennyit szánsz rá és kiválasszuk neked a legjobb vételt.

Akkor most mit érdemes venni egy sima 3Ghz-s procit vagy egy 2,8Ghz-s Dual Core-ost? Ja és mi lenne egy ideális gép tuning? :D egy 100000-ast szánok rá![/quote]

Doma":3nj1mutv mondta:
Vagy mondd meg mennyit szánsz rá és kiválasszuk neked a legjobb vételt.

Akkor most mit érdemes venni egy sima 3Ghz-s procit vagy egy 2,8Ghz-s Dual Core-ost? Ja és mi lenne egy ideális gép tuning? :D egy 100000-ast szánok rá!
[/quote]

Egyelőre semmi nem használja ki a dualcore-t ami neked kell... Stalker elvileg ki fogja de nem tudjuk milyen formában. Legjobban akkor jársz, ha veszel egy A64 rendszert... Mi lesz 100.000? (Mit cserélsz?)

Egyelőre semmi nem használja ki a dualcore-t ami neked kell... Stalker elvileg ki fogja de nem tudjuk milyen formában. Legjobban akkor jársz, ha veszel egy A64 rendszert... Mi lesz 100.000? (Mit cserélsz?)

ÖÖÖ.. a semmi nem használja ki azt azt jelenti hogyha el akarom indítani a San Andreas-t akkor nem indul? :shock: [/quote]

Doma":2igl163u mondta:

ÖÖÖ.. a semmi nem használja ki azt azt jelenti hogyha el akarom indítani a San Andreas-t akkor nem indul? :shock:
[/quote]

Nem használja ki a második magot, szóval ugyanolyan gyors, mint az egymagos, ergo pénzkidobás. (Leszámítva ha egyszerre torrentezel, filmet tömörítesz, DVD-t írsz és közben játszani is szeretnél... Van olyan játék ami szarakodott a 2magos procikkal, de már patchelték ezeket.

Igen ez olyasmi mint a dx10 a kártyákat már készítik, pedig az egyetlen játék ami ezt használni fogja a közeljövőben az a Crysis(ami egyébként nem holnap fog megjelenni)

Microsoft Flight Simulator X is használni fogja, amint lesz alá Vista.

FreedomF":2i2zq8ur mondta:
Hát ja 3700 proci helyett 4200 dual 2 gb ram mellé még kettő :)
és 7900GT helyett 8600 Ultra :) vagy 8800GTX :P

Szerintem nem értetted a kérdést... a tuning mást jelent. Adott alkatrészek túlhajtása. Overclock.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul