Tuningolod-e a géped?

Tuningolod-e a géped?

• Igen, ami a csövön kifér!

Szavazat: 0 0.0%
  • Igen, de csak mértékkel.

• Nem, nekem elég az alapórajel is.

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Érdekes...kipróbálhatnád esetleg a powerstripet, ha kézzel szeretnéd állítani a kártyád frekijeit, régen azt használtam

Na most nem tom mi legyen véleményt szeretnék kérni. :D Tudjátok újítottam a gépemet:

MSI sAM K9N NEO F (alaplap)
AMD Athlon 3500 Mhz AM2
DDR2 1024MB Kingmax
MSI PCIe NX7300GT TD256EH Silent

És most azt nem tom érdemes lenne-e a procit becserélni egy INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE 64Bit-re. Biztos az lenne csak nem vok benne biztos. :? Akkor most csere vagy ne csere? :D

nem tuningolom majd ha már nem lesz elég a konfigom akkor vezsek egy teljesen újjat és kész (oszt csá:)

a teljesn új az kb 25000ft lesz és persze egy pár dolog marda a mostaniból (dvd meghajtó ház stb) éstermészetesen AMD +ati videókari

Doma":3tee79x9 mondta:
Na most nem tom mi legyen véleményt szeretnék kérni. :D Tudjátok újítottam a gépemet:

MSI sAM K9N NEO F (alaplap)
AMD Athlon 3500 Mhz AM2
DDR2 1024MB Kingmax
MSI PCIe NX7300GT TD256EH Silent

És most azt nem tom érdemes lenne-e a procit becserélni egy INTEL P4 S775 820 2,8GHz/DUAL CORE 64Bit-re. Biztos az lenne csak nem vok benne biztos. :? Akkor most csere vagy ne csere? :D

Intelből már csak Core 2 Duot érdemes venni (ami mellesleg magasan veri az X2-ket) de ilyen videokártyához semmi értelme... Szerintem ha bővíteni akarsz előbb várd meg a STALKER-t és ha kijön, hogy dualcore-on sokkal jobban megy, akkor veszel egy 3800+ X2-t olcsóért.

FreedomF":eqrzkkcx mondta:
jim67":eqrzkkcx mondta:
a teljesn új az kb 25000ft lesz és persze egy pár dolog marda a mostaniból (dvd meghajtó ház stb) éstermészetesen AMD +ati videókari
Az AMD jó de az Ati hát inkább Geforce 7900 GT :) és nem XT1950XT :)

AMD felvásárolta az ATI-t kb fél éve már, a kettő egy cég :wink:

pYura":3di8m3s5 mondta:
FreedomF":3di8m3s5 mondta:
jim67":3di8m3s5 mondta:
Az AMD jó de az Ati hát inkább Geforce 7900 GT :) és nem XT1950XT :)

AMD felvásárolta az ATI-t kb fél éve már, a kettő egy cég :wink:

Tudom de3 akko sem érdemes Ati-t venni :) Nekem AMD nVidia párositásom van és mégis simán mennek és szeretik egy mást mert ha nem akkor csunya dolgot csinálnék :P

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul