Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Doma":cu17fxz2 mondta:Nvidia GeForce 6600 (vagy jobb)
1 vagy másfél gb ram
Intel Core Duo 3.0 Gh-es proci
hispan1":1emjoiap mondta:Azért a hardwer élettartalmát csak csökkentik, nem?
hispan1":ipebrekv mondta:Doma":ipebrekv mondta:Nvidia GeForce 6600 (vagy jobb)
1 vagy másfél gb ram
RAM DDR vagy DDR2? Milyen típusú? (gondolom ha tört, úgysem lesz DualChannelben)
Alaplap? Valami infó?
Videókártya AGP vagy PCI-E? Mennyi rajta a memória?
Doma":1930ys3n mondta:Én ezen a héten újítom a gépemet. Mégpedig erről erre:
Erről
Nemtom milyen proci 2.2Gh-es
Radeon 9600pro
512Mb ram
Erre:
Nvidia GeForce 6600 (vagy jobb)
1 vagy másfél gb ram
Ez már remélem viszi a S.T.A.L.K.E.R.-t![]()
Doma":2sgc9o9m mondta:Bocs télleg elég hülyeséget írtam itt az eredeti újítás (mert ma kaptam meg az ajánlatot árral 1ütt)
Erről:
Intel Celeron 2200 Mhz
Radeon 9600pro
512 Mb DDR Ram
Abit Bh7 (ez az alaplap)
Erre:
MSI sAM K9N NEO F (alaplap)
AMD Athlon 3500 Mhz AM2
DDR2 1024MB Kingmax
MSI PCIe NX7300GT TD256EH Silent![]()
hispan1":3jnhejpu mondta:Ezzel már lehet, hogy fog pötyögni.
Nem 3500Mhz, hanem 3500+ ami igazából 2000Mhz, amit persze feljebb lehet tornászni :wink: Ha újonna veszed ebben Venice mag van, ha 3700+ Sandigot vennél abban már dupla méretű cache lenne és jobban lehetne húzni.
RAM-ból mondjuk tényleg nem kell a legjobb egy AM2 renszerbe a kis fsb miatt, de ha váltani akarsz majd C2D-ra, akkor érdemes már most 800-asat beszerezni és nem Kingmaxot... A-Data Vitesta vagy Geil Value nagyon jó RAMok bírják a huzigálást és csak pár ezressel kerül többe.
VGA-t szintén megtoldanám legalább egy 7600GS-el (kb 30k) (Galaxy-t érdemes venni, mert azon DDR3 van) Alaplapról nem tudok nyilatkozni, mert sosem volt/lesz AM2-es rendszerem
Mondj már árakat mennyiért szerzed...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.