Történet, magyarázatok, SPOILER veszély

Egyébként tegnap befejeztem a CoP-ot is, és nagyon tetszett a dinamikus ending! :D Három ponton csesztem el a küldiket:
1. Owl nekem nem volt benne a befejező képsorokban, ezek szerint nem szedtem neki össze elég infót ahhoz, hogy megfelelő informátor váljék belőle.
2. Zulut halottnak könyvelték el, pedig túlélte a Pripyat Undergorund szakaszt, és bár több helyen olvastam, hogy Pripyat-ban az iskolánál kell megmenteni a snorkoktól, én hiába mentem arra, nem volt ott senki. Mondjuk lehet, hogy nem Free Play módban kellett volna próbálkozni, hanem előbb... :?
3. Garry riogatja a stalkereket Pripyat-tal, ugyanis a katonáknak túl kellett volna élniük a Monolith-tal szembeni összecsapást. Hát erről sajnos nem tudtam, így ezt a részét is bebuktam!

Amúgy a fősztori szerintem irtó gyenge volt, ennél laposabb sztorit keresve sem találhattak volna! Néhány sz@ros lezuhant helikopter miatt ekkora hajcihő... és mért kell a Gauss-ra így rácsodálkozni ennyivel a SoC eseményei után? Komolyan eddig még senki nem botlott bele a Gauss-ba? lol2

"62 es termék,már senki se gyártja,ritka az ilyen példány itt a Zónába"
"-Azt hittem csak csodálkozok,de ez tényleg az?"
"Hő,nem hiszek a szememnek,(alszik)"

Na ezt kitől lehet hallani és miről beszél?Ebben a 3 sorban benne van a Gauss ról szóló cikekk

Zini":208ysxlf mondta:
"62 es termék,már senki se gyártja,ritka az ilyen példány itt a Zónába"
"-Azt hittem csak csodálkozok,de ez tényleg az?"
"Hő,nem hiszek a szememnek,(alszik)"
Hát nem tudom, nekem úgy jött le, hogy szinte senki sem ismeri, a military csoportnál senki még csak nem is hallott róla, ami szvsz elég fura, de úgy látszik csak nekem csípi a szemem... :?

Dede, Garik a kidobó a pultnál, zsoldos ruhában de ő is sima Loner. COP-ban hívják néha Garry-nek is.

sziasztok

kicsit szerencsétlen helyzetben vagyok, mondhatni halmozottan hárányos. anno az első rész nekem nem tetszett, feladtam, töröltem. a kettőt kihagytam. azonban valamiért a Call of Pripyat nagyon megragadott. a hangulat, a lehetőségek stb. Viszont angolul annyira nem vagyok jó, spanyolul talán többet értettem volna.

szóval nem tudjátok hol lehet elolvasni egyben a teljes storyt?akár a harmadik részét akár a különboző részek közötti összefüggéseket. Valószínű megveszem a clear sky-t a napokban. azonban zavar, hogy nem kifejezettem értem a harmadik rész storyát.

előre is köszönöm a segítséget.

azért mert a CoP stroyja közvetlenül a Shoc(első rész) vége után van kezdődik.
röviden: Miután hogy Strelok lekapcsolta a perzselőt és megnyílt az út és bent járt az erőműben és szétlőtte a tartályokat.
utána a katonaság indított egy "Fairway" nevű légi hadműveletet ami feltérképezi a zóna teljes területét, de gebasz lett a vége mert a helikopterek közül mind az 5 lezuhant ismeretlen okból Az őrnagynak vagyis nekünk az ok kinyomozása a dolgunk.
végül streloktól megtudjuk hogy az ok pofon egyszerű Kisugárzásokkor a levegőben is helyet változtatnak az anomáliák.
a másik zsoldos és tudós dolgot nem értem de köze lehet a C-cossinushoz...

legalábbis én ezt hámoztam ki ha valahol nem stimmel vagy nem részletes akkor használj kézi könyvet.

a rádios sistergés, néha felerősödik érthető beszéddé, és amikor aa Jupiteren volta, és elvállaltam egy tudos küldit akkor elkellet mennem a hűtőtoronyhoz vagy mihez és ott volt egy helyzetváltoztatós anomália és abbol kiestek a dutys stalkerek, na akkor hallotam előtte rádio sistergést és a beszédet, de pripyatban nemtünt fel nekem

Igen a hűtőtornyos küldetést azt értem, de mikor a halott városba járkáltam és a játékba a zene maxra volt feltekerve meg a hangszórók is eléggé fel voltak tekerve, akkor lehetett hallani ilyen sistergést.Előszört azt hittem, hogy a leendő rádiós-zavarós-lövészes küldetés miatt, de még azután is lehetett hallani, mikor minden feladatot megcsináltam. Nem tudom miért lehet ez, de meghallgatva a nyers zenét, ami a játék dvd-jén külön mappába van vorbis fájlokba, abba is hallani.
Szóval megmagyarázva.

Vissza
Top Alul