Torrent

a miniova tényleg jau volt, indexelőt lehet használni a torrentz-et meg a kickasstorent-et meg még van egy valag csak keresni köll :)

Valaki tud vmit az nCore-ról mert nekem vmiért egyideje nem jön be :S. Pedig ma még délelőtt jó volt :/

vic":2p1vbhco mondta:
Valaki tud vmit az nCore-ról mert nekem vmiért egyideje nem jön be :S. Pedig ma még délelőtt jó volt :/

"Joe" bácsinál sem működik sajnos a dolog... pedig :D

Tibi: Én is álmodtam róla és valóra vált :D. Bár nem hiszem h mostanában lehet meghívokat küldeni pedig már lejárt az a bizonyos időszak :D. De forumban azt írták h "2hét múlva " lesz meghívózás :D. Bár én elköltöttem az összes pontot a vb-re :D.

még szerencse , hogy nem nekem természetssen egy ilyan oldalon sincs akkom.. hanem van egy havernak oszt azt használják... meg joe bácsi is :D

"Az én bácsikám" sem szerette h elherdáltam a pontokat :D. Úgy nézki h végleg :D. De jjobban haragudott volna ha mást rontok el :D:

Nemrég letöltöttem torrent kliensel a stalker online -t de oda hogy tudok regisztrálni?Mert sehogy sem enged be...Ha vki probálta segitsen sajnos nincs orosz tudásom de ha már nyilt béta van kiprobálom.
A válszokért elöre is thx!

Vissza
Top Alul