Torrent

Igen én is neten rendeltem meg csak az volt a baki az egészben hogy először 2-hónapot vontak le(chello bronz 5000) utána megint azt bementem mondtam megszünik a bankszámlám és csekken fizetem. Ja és azt is mondták hogy 6-ig be kell fizetni és ha nem akkor 1-hét után kamat is megy rá csak nem tudom mért ha valakinek mondjuk 10-én jön meg a lové a számlára. Amúgy dec. befűzettem a havi dijat erre kiküldik hogy nem fűzettem és hogy füzessek de majd holnap bemegyek a upc-be és a pofájába nyomom az ügyintézőnek a számlát :lol: :lol: .
ui:jim67 hogy van ez az aránycsalás szisztéma csak kiváncsi vagyok rá ha túl erős akkor irj pm-et csak informálodni akarok 1-i

hispan":2yh061tj mondta:
Igen. Nálunk nem volt. Mikor online megbeszéled a dolgokat az operátorral, ő látja, hogy ahol laksz, ki van-e már építve, be van-e húzva a lépcsőházba, stb, és ha a feltételek adottak, egyáltalán nincsen bekötési díj.

csak az a baj hogy a térképen az oldalon ózdot nem jelzi így ebből azt vonom le hogy itt nem elérhető vagy nem tudom... :?

valaki megmondaná hogy mit takar az hogy donor rang ? (haver tartozott pár üres dvd-vel aztán mondom inkább kldjön sms-t az egyik oldalra és most a nevem melett van 1 csillag.... vagyis donor rangom van..... de mi a lényege ,esetleg ingyen tölthetek le és nem számolja a feltöltést ?

bocs ott nem írták le , de mindeggy már tárgytalan , majd legközelebb elolvasom a szabályzatban :wink:

Ezt nem bántásból mondtam, csak minden oldalon eltérőek ezek a dolgok, ezért gondoltam, hogy csak leírták...

Ha valakit érdekel tori oldalról tölt és nem jó a kliens aránymegosztása az az nincs kihasználva rendesen (port) akkor a cfosspeed-nevű programot tudom ajánlani 20-30kb/s többel tudtam le és feltölteni amúgy ingatag de elég stabil (le fel töltés). Nekem mivel gyenge netem van nagyon sokat segitett akinek gyors netje van az ne is foglalkozzon vele.
Ui: volt olyan is hogy 200kb/s tudtam letölteni upc bronz .

Régen én is használtam, de egy agyrém, mire az embernek sikerül úgy beállítani, hogy plusz sebességet kapjon... Meg gyors netnél tényleg nincs értelme...

1-szerü volt már mint nekem feltelepitettem utána mindig kiabált hogy be kéne állitani a ping számát mert nem tud rendesen működni utána néztem dos-ba be kell irni egy szöveget és tökéletesen mükszik. Attól független lehet más hibás versió is.

Egyébként mikor még használtam DC-t, ott is rengetegen esküdtek rá, szóval biztos van benne valami :)

akkor ezután az isohunt jön , viszont az itthoni torrentezők biztonságban érezhetik magukat , a netszolgáltatók sem tesznek ellen semmit , meg úgy álltalában sem , viszont ha lenne fent több legális cucc annka nagyon örülnék , mert mondjuk azt a pár patchet a moh airbrone-hoz majd 2 napig vadászgattam , sajnos torrenten nem volt .

Most már értem miért nem találtam meg az Ötödik Elem-et tegnap este a Mininován. Furcsálltam is a dolgot...

teljesen mindegy hogy most nincs vagy csak megtépázva lesz mini, indul majd másik emiatt kár aggódni.

Erről van szó.

Ez az egész huzavona a piratebay-el is annyira vicces volt... mintha nem lett volna ott a mini...
Ettől függetlenül én sajnálom, szerettem a minit.

figyeljétek meg , hogy a következő az isohunt lesz

Vissza
Top Alul