Torrent

akkor én is kérdezek BIthumen-re esetleg meghívó ?

Gondolom ott is kell a jó arány :)

Az a baj, hogy az 50-es feltöltésemmel az nCore-on is épp rendben vagyok... Ha már oldalakon is ki kéne egyenlítenem a "számlát", baj lenne :)

Tudom, ncore-on is... Közben belegondoltam, hogy ha több oldalról szedek akkor a letöltés is megoszlik, csak az egy oldalra jutó teljes forgalom csökken. Abban meg nincs minimum...

valaki esetleg szokta használni a ratiomaster nevű hasznos kis programot?

arányjavító és én igen nagy hasznát veszem nagyon egyszerű használni is

Akkor ez valami csaló eszköz? (csak mert gondolom nem azzal javít arányt, hogy rendesen tölt felfelé)

Hát ez nem egy szép dolog... Nem tudom, más torrent oldalakon hogy megy, én csak ncore-on vagyok, de ha lehet ilyet mondani, ott mindenki becsületes és az efféle csalást a legszigorúbban büntetik...

tudom hogy nem becsületes dolog :roll: ép 1 pár napja buktam le a egyik oldalon kicsit se volt feltűnő hogy 50000 kB/s nyomtam felfelé a cuccot :D
a ncore-ról én is halottam csak még nem sikerült meghívót szerezni :?

ott val'szeg nem csalnék mert azt halottam hogy nem csak azt rúgják ki aki csalt hanem azt is aki a meghívót küldte

ncore nagyon ütős oldal halottam sok a jó seed-er és aránylag jó a közösség is. Állitolag karikor lesz meghivás-és egy kissrác fog bejutattni teljesen önzetlenül hát ilyet. Ja és nem kunyiztam hanem volt egy oldal ahol fennt volt a srác aztán feltoltam neki egy torit(kérte) amit meg is köszönt. Aztán irta hogy velem párhuzamosan az ncore-ra is feltolták mondom hm. Akkor ezért fáradtam annyit meg vért izzadtam:lol: még feltöltöttem :cry: fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan . Aztán megkérdeztem hogy lehet bejutni 1-böl irta hogy segit.
Amúgy meg a csalásokat én se nézném el ha lenne egy trecker oldalam 1-böl kirtanám a csalókat. És akinek inge ne vegye magára akinek pedig igen .............. dühös2 :lol:

Na most akkor mégse van warez tilalom vagy mi?

Egyébként én meg csak 2 oldalon vagyok és nekem az pontosan megteszi.
Blu Dragonon meg Pretorianson.

Vissza
Top Alul