Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
wasaby44":alymufxv mondta:nemveszem be ezeket a "ha eredetit veszel kapsz hozzá egy új kocsit" dumákat.
leszedem ingyé azt a kiadó-fejlesztő sírjon mert 10.000ftal kevesebb lesz a pénztárcája...
Crayon":3mk34wnx mondta:Hadd kérdezzek valamit: írtál már programot?
érezted már azt mikor a hello world elindult, hogy igen! *cenzúra* gyerek vagyok, hogy működüik. Én írtam. Nos a fejlesztő pár sorral több kódot fektetett bele a játékba.
Tudod programot írni ugyanolyan mint betonozni vagy autót gyártani...
Ez olyan mintha te lopnál egy autót a gyárból mondván "ebbe még nem halnak bele"
Crayon":20mwt1qb mondta:wasaby44":20mwt1qb mondta:nemveszem be ezeket a "ha eredetit veszel kapsz hozzá egy új kocsit" dumákat.
leszedem ingyé azt a kiadó-fejlesztő sírjon mert 10.000ftal kevesebb lesz a pénztárcája...
Nem akarlak megsérteni de ez a leggusztustalanabb hozzáállás...
Hadd kérdezzek valamit: írtál már programot?
érezted már azt mikor a hello world elindult, hogy igen! *cenzúra* gyerek vagyok, hogy működüik. Én írtam. Nos a fejlesztő pár sorral több kódot fektetett bele a játékba.
Tudod programot írni ugyanolyan mint betonozni vagy autót gyártani...
Ez olyan mintha te lopnál egy autót a gyárból mondván "ebbe még nem halnak bele"
Nem azt kell nézni, hogy ez "csak" egy adathalmaz (mert valóban az) hanem, hogy valakik KEMÉNYEN dolgoztak a Te szórakoztatásodért.
Nem azt mondom, hogy rohanj a boltba és pénzeld a THQ-t. neeeem
Azt, hogy ha most ennyiért nem is később, ha lejjebb megy az ára VEDD MEG, mert ezzel a fejlesztők MUNKÁJÁT tiszteled meg.
A warez is jó egy dologra: remek képet kaphatsz róla milyen a játék, mekkora gépigénye van. Ha nem tetszik akkor letörlöd úgyis. Ha viszont igen ILLIK megvenni az eredetit. Úgyis kevés játék van amit tényleg érdemes többször végigjáttszani. Nem kell beleölni milliókat.
(Bocs a szóáradatért de ez felhúzott)
pYura":1bucjv1j mondta:Crayon, csak azt ne mondd, hogy csak ennyi játékot vittél végig :wink:
wasaby44":3glcw1dk mondta:a gta ce-hez grat, érdekes lehet.
haveromtól most kértem el a HL kódját (eredeti) és aztmondta hogy neki nem kell lol szal most megvan a HL, HL2, gmod 10 eredetiben 8)
wasaby44":3dpnzbab mondta:nemveszem be ezeket a "ha eredetit veszel kapsz hozzá egy új kocsit" dumákat.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.