Torrent

wasaby44":alymufxv mondta:
nemveszem be ezeket a "ha eredetit veszel kapsz hozzá egy új kocsit" dumákat.
leszedem ingyé azt a kiadó-fejlesztő sírjon mert 10.000ftal kevesebb lesz a pénztárcája...

Nem akarlak megsérteni de ez a leggusztustalanabb hozzáállás...
Hadd kérdezzek valamit: írtál már programot?
érezted már azt mikor a hello world elindult, hogy igen! fasza gyerek vagyok, hogy működüik. Én írtam. Nos a fejlesztő pár sorral több kódot fektetett bele a játékba.
Tudod programot írni ugyanolyan mint betonozni vagy autót gyártani...
Ez olyan mintha te lopnál egy autót a gyárból mondván "ebbe még nem halnak bele"

Nem azt kell nézni, hogy ez "csak" egy adathalmaz (mert valóban az) hanem, hogy valakik KEMÉNYEN dolgoztak a Te szórakoztatásodért.
Nem azt mondom, hogy rohanj a boltba és pénzeld a THQ-t. neeeem
Azt, hogy ha most ennyiért nem is később, ha lejjebb megy az ára VEDD MEG, mert ezzel a fejlesztők MUNKÁJÁT tiszteled meg.
A warez is jó egy dologra: remek képet kaphatsz róla milyen a játék, mekkora gépigénye van. Ha nem tetszik akkor letörlöd úgyis. Ha viszont igen ILLIK megvenni az eredetit. Úgyis kevés játék van amit tényleg érdemes többször végigjáttszani. Nem kell beleölni milliókat.

(Bocs a szóáradatért de ez felhúzott)

Crayon":3mk34wnx mondta:
érezted már azt mikor a hello world elindult, hogy igen! *cenzúra* gyerek vagyok, hogy működüik. Én írtam. Nos a fejlesztő pár sorral több kódot fektetett bele a játékba.
Ez olyan mintha te lopnál egy autót a gyárból mondván "ebbe még nem halnak bele"

Ezt most lesz lehetőségem kipróbálni az elkövetkező hónapokban... tökéletes infó tanár + jó gépek = programozó szakkör 8) .

Megszívtad: Tökéletes infótanár nincs! :D:D:D:D:D:D
Amúgy szerintem iskolában csak elkezdeni érdemes h atudsz angolul akkor net tele van könyvekkel leírásokkal (és hidd el, hogy a linux kockáktól többet tanulsz mint a "szakképzett" okosoktól)

Akkor legyen 90-95 %-ban tökéletes tanár tökmindegy :D . Csakúgy elmondom, hogy inkább a Linux felé húzódik, az MS neki csak sokszor ,,paraszt microsoft" :D :D . Sok nem tökéletes tanárral találkoztam már, de ez annak tűnik eljen .

Crayon":20mwt1qb mondta:
wasaby44":20mwt1qb mondta:
leszedem ingyé azt a kiadó-fejlesztő sírjon mert 10.000ftal kevesebb lesz a pénztárcája...

Nem akarlak megsérteni de ez a leggusztustalanabb hozzáállás...
érezted már azt mikor a hello world elindult, hogy igen! *cenzúra* gyerek vagyok, hogy működüik. Én írtam. Nos a fejlesztő pár sorral több kódot fektetett bele a játékba.

Nem azt kell nézni, hogy ez "csak" egy adathalmaz (mert valóban az) hanem, hogy valakik KEMÉNYEN dolgoztak a Te szórakoztatásodért.
Nem azt mondom, hogy rohanj a boltba és pénzeld a THQ-t. neeeem
Azt, hogy ha most ennyiért nem is később, ha lejjebb megy az ára VEDD MEG, mert ezzel a fejlesztők MUNKÁJÁT tiszteled meg.
A warez is jó egy dologra: remek képet kaphatsz róla milyen a játék, mekkora gépigénye van. Ha nem tetszik akkor letörlöd úgyis. Ha viszont igen ILLIK megvenni az eredetit. Úgyis kevés játék van amit tényleg érdemes többször végigjáttszani. Nem kell beleölni milliókat.

(Bocs a szóáradatért de ez felhúzott)

CoD 2 vel igy vaok , csak hát nincs rá pénzem .. De amugy meg nem akkora durr.. Van itt nekem Q2 , MoH , CoD , HL , HL2 eredetiben :lol:

"Q2..." :D
Még csak iskolában nyomattam a haverokkal. Azt is kb 2 éve :D

Crayon: Felvilágosítottál a témából. Igazad van. Nem akarnám Oleget meg a GSC-s srácokat megsérteni azzal, hogy a 6 éves fejlesztésüket egyszerűen megkaparintani. Kb 2002 óta várom a játékot és már átéreztem mindent, amit ők elszenvedtek a játékkal. Megveszem. (De csak akkor, ha lesz pénzem, mert levok égve :roll: )

Örülök, hogy így fogtad fel. A legtöbben felhúzzák magukat erre a mondókára.

Ja és csak, hogy nehogy vizet prédikáljak (bort iszom amúgyis):
My bought PC Games (yes bought with real money in real stores):
-HL
-HL2 (+Garry's MOD 10)
-GTA San Andreas CE
-Operation Flashpoint G.O.T.Y.

Crayon, csak azt ne mondd, hogy csak ennyi játékot vittél végig :wink:

a gta ce-hez grat, érdekes lehet.
haveromtól most kértem el a HL kódját (eredeti) és aztmondta hogy neki nem kell lol szal most megvan a HL, HL2, gmod 10 eredetiben 8)

Nekem eddig csak Diablo2 CE-m volt. Van hozzá póló (überkirály csak sajnálom hordani) és Diablo figura is :)

wasaby44":3glcw1dk mondta:
a gta ce-hez grat, érdekes lehet.
haveromtól most kértem el a HL kódját (eredeti) és aztmondta hogy neki nem kell lol szal most megvan a HL, HL2, gmod 10 eredetiben 8)

GTA CE semmi extra csak van hozzá egy elég vastag "útikönyv" ami úgy mutatja be San Andreas megyéit mitha valós helyszínek lennének (hasznos ha pölö szállót keresel a játékban mentéshez)

Gmod10-el hülyülhetünk eccer multiba ha sok időd lesz :)

wasaby44":3dpnzbab mondta:

Ezt én itt nem hangoztatnám.

Privát véleményt le lehet írni, csak nem kell másokat felbújtani :wink:

Még egy ok miért nem érdemes warez verzióval szenvedni:
10934290941174218731.jpg

Nekem meg a LockOn-t... több hónap keresgélés után sikerült Oroszországól megvenni :o

Vissza
Top Alul