Tippek - Trükkök

Sziasztok! Megint én vagyok :D
Szóval elkezdtem elölről a játékot, szép lassan haladok, összeszedtem minden artit a mocsárban, csinálgattam a küldiket is, amiket néha-néha kaptam még, de már nem bírtam tovább várni és átmentem kordonba.
A kérdésem az lenne, hogy mikor kapom meg azokat a küldiket a mocsárban, mint pl amit a nagy térképen is jelölnek és 50000pénz a jutalma? Vagy azt a rengeteg rejtett dobozt, ami fel van ott tüntetve? mert kérdezősködésből alig kaptam 15-20félét.
Előre is kösz a segítséget

50 000 rubelt és ez FN 2000-est akkor kapod meg ha segítesz a Limanszkba vezető hidat leereszteni a Vörös Erdőben a Tiszta Égbolt frakciónak. Ehhez vissza kell jönnöd az Ingoványba és megkapod a kereskedőtől. Rejtekhelyeket pedig úgy találod meg ha holttesteket kutatsz át, akkor adódnak be. Azonban el kellene hullani néhány Tiszta Égboltos embernek, vagy renegátoknak, stalkereknek a Kordonban.

áh értem köszi- hát a hídleengedéstől messze vagyok még, tekintve, hogy még csak kordont derítem fel :) a hullákról pedig majd gondoskodom, hogy legyenek.

Szaisztok!
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy mikor, kitől és
hogyan tudnék exo-t vásárolni! Előre is köszönöm!

A Szolgálatnál és a Szabadságnál is vásárolhatsz exoskeletont, de ahhoz be kell lépned valamelyik frakcióba és elfoglalnod az ellenséges frakció (vice versa) bázisát. Ezután a Szolgálatos kereskedőnél tudsz vásárolni exoskeletont, viszont ha a Szabadságnál viszed véghez ezeket a feladatokat, akkor ott jutalmul fogod megkapni és nem kell még külön azért is perkálni.

Köszi Dutch!
Tehát akkor úgy is működik a dolog ha beállok a stalkerk
közé,elfoglalom a bandit bázist?

Nem, ha stalkernek állsz és megcsinálod a fosztogatók elleni hadjáratot, akkor SEVA ruhát kapsz. Exoskeletont csak a Szolgálat és a Szabadság esetén tudsz szerezni.

Abban az esetben sem, ha később a stalkerok után állok be
a két frakció v.melyikébe?

Sziasztok!
Vagy már harmadszorra foglaltam el a Szolgálat bázisát,mindenféle
Szabadságos segítsége nélkül, és persze természetesen semminemű
jutalmat (EXO,stb) nem kaptam.
10-es patch-al tolom, bug nem jött elő, akkor vajon mi lehet?
Lehet hogy vmilyen sorrendben kell felszámolni a Duty-s skacokat?
Plíz help!
Viktor

Velem is ez volt.Még annyit se mondtak, hogy kössz.De nekem másodszori (előröl kezdtem) elfoglalás után adtak Exo-t.

Vissza
Top Alul