Tippek - Trükkök

Szerintem inkább elöször probáld ki kodok, meg minden moddolás nélkül, és majd csak utanna nézegess a csiteknél!
Mert ha belejössz nem kellenek kodok, csak ha szorakozasbol jatszanal vele...

Newl.":338ow5ua mondta:
Sziasztok most találtam ezt a forumot és nagyon jo:) légyszives ha tudtok segitsetek megvettem a stalker clear sky-t eredeti gyémánt kiadásban nagyon jo ha valaki esetleg tud hozzá kodot és leirná hogy kell aktiválni megköszönném elöre is kösz

csítekre gondolsz , sajnos , nincs hozzá klasszikus értelemben vett beírós kód , itt csak trainer tud neked segíteni , vagy , a másik topicban a csítmód , én is azt javasolom , hogy told végig , utána moddolj :D

Köszi a válaszokat lehet rosszul irtam már egy 3 napja nyomom rajta és lehet én vagyok béna de meguntam hogy mindig megölnek és már nincs kajám meg elsősegély csomagom sem na majd valahogy megoldom köszi

Az elején persze gyenge és szegény vagy, de ez majd javulni fog. Itt nem az a lényeg, hogy 10
óra alatt végignyomd és kiikszeld, hogy milyen hamar tudsz végigmenni. Itt kiélvezed a
válaszási lehetõségeidet, sokszor döntesz, sõt mindig minden lépésenél döntened kell.
Az idõ is reálisan múlik, ha elmész valahova idõ és energia, mint a való életben.
Ha felelõtlenül leállsz az elején arcoskodni egyedül és gyengén egy nagyobb csapattal, akkor
persze a rövidebbet húzod, akár a valóságban. Viszont komoly páncéllal, jó artifactokkal
és jó fegyverrel már ott leszel a csúcson, de addig melózni kell ám.

Jah, tiszteld a Stalkert vazz.Nem gagyi FPS ám,odalősz,azt a szívéhez kap azt eldől.Hát itt ilyen nincs.Koncentrálj

Nem tipikus játék ha játszol vele nem a szokásos értelmeben játszol hanem túlélsz. Aki olyan játékra várt vagy akar amiben egy szuper katona vagy és hatalmas plazma-proton-lézernyaláb ágyúval írtod a népet és csak mész előre a játék által megtervezett úton és csak köpködöd a golyót mindnehol térdig érő vérben és hullákban akkor rossz hírrel szolgálok ugyanis ez nem az. Ez egy IGAZI játék.

Tudja valaki, hogy jelent-e valami plusszt a házakon itt-ott feltûnõ zöld anarchista jelkép vagy csak
egyszerû diszítõ elem? És ha már itt tartunk, a Katonai raktártelep pályán, a falucskában, közel a zsoldosokhoz van két ház, ahová nem lehet bemmeni a fõbejáraton, mert valamiféle anomália visszadob,
de a házat megkerülve, nyugodtan be lehet sétálni a falrésen keresztül, de nem találtam bent semmi fontosat.

A megközelíthetetlen bejáratú háznak késöbb a történetben szerepe lesz.

Hy nincs vALAKINEK 100 SZÁZALÉKOS MENTÉSE olyan hogy minden helyen van pár mentése???

ELŐRE IS KÖSZI HA VAN VALKINEK:)

Az miért van, hogy az egyik fegyvert (nem tudom a nevét fejből, ilyen m4 szerűség) fejlesztettem, és mire minden kész lett leszedte róla a távcsövet és a hangtompítót?

és hogy kell rá visszatenni? mert nekem sehogy sem akarja rátenni....

Vissza
Top Alul