Tippek - Trükkök

Hey-Ho

Olyan kérdésem van, hogy mi dönti el, hogy egyes Karakterek adnak-e nekem quest-et?
Mert Military Warehouse-on elvileg lehet szerezni GP 37-et egy bizonyos quest-el.
DE akárkihez megyek oda, hogy "Segithetek-e?" mindenki nem-et mond. :idea:

itt az a gond hogy
pl: juttass vissza egy tárgyat ezekből van 3-4 területenként ha ebből 1-et is csinálsz azon területen akkor vissza kell menni arra a területre és meg kell csinálni a maradékot szóval menny vissza arra a
területre ahol legutóbb csináltad

ja és pl. agropomban ahol több frakciótól vehetsz fel munkát ha az egyiktől kapsz melót akkor másiktól csak miután az összes azon a területen kiadott meló elvégzése után dolgozhatsz másiknak
8)
de ez már red forest és katonai raktáraknál nem így van ott van 5-5 meló attól a frakciótoll vállod el ugyanaz lesz a munka és a jutalom

sok sikert eljen

Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem linkelni egy olyan oldalt, mint pl a SHOC-nál a The zone survival guide? Ahol ott van minden adat fegyverekről, armorokról, helyekről meg ilyenek? Istenér nem találok hasonlót....

Még anno az elején Gadam csinálti ilyen "arti mappokat". Ezekből volt 3 db. A swamp ,a cordon, meg a szemét domb. Ezekből meg lett csinálva a többi is, vagy valahol fellelhetők? Esetleg nem készült ilyen hasznos tippek, trükkök összefoglaló?

esetleg használhatnád a keresőt , esetleg visszaolvashatnál esetleg....

Látom jim, neked csak ez az 1 tipped van. El kell hogy keserítselek vissza szoktam olvasni, de én nem ülök egész nap gép előtt, hogy órákig a hszeket olvasgassam. Vissza olvasok 1 vagy 2 oldalt ahogy időm engedi és aztán kérdezek, ha neked ez nem tetszik, azt nagyon tudom sajnálni... :wink: Csak azt nem értem, ha 1 oldalon belül nincs a dolgokról szó és azért vannak ezek a fórumok, hogy társalogjunk, akkor ahelyett hogy olvass vissza, miért nem lehet azt irni 2 mondatban, ami a válasz :?:

nos 1 vagy 2 oldallal van hátrébb és a link régen nem él , irj pm-et a készítőnek ,..

Üdv
Én már az első pályán elakadtam, a csavardobálásnál a mocsárban. Állandóan kivégez a sugárzás bármerre is megyek!
Mi a teendő???
HELP!!

van egy olyan topik hogy "elakadtam a játékban. HELP!!!"
na ezt oda írd be.

Valaki le tudná nekem írni, hogy a teherbírást hogyan lehet meghakkolni?

ezeket tudom persze...de van valami .ltk fájl, amibe bele kell nyúlni...de nem tudom pontosan...de lehet, hogy rosszul tudom

.ltx fájl az de am van külön mod hozzá ami módosítja és megnyitod és e is tudod csak át kell írni a számokat de új játékot kell hozzá kezdened

pff ez alapon van egy .xyz-file,oda meg írd be hogy legyél hallhatatlan

halhatatlanság , és az inf ammo a végső verzióban ki van kapcsolva , viszont ez legális csít :D

Sziasztok most találtam ezt a forumot és nagyon jo:) légyszives ha tudtok segitsetek megvettem a stalker clear sky-t eredeti gyémánt kiadásban nagyon jo ha valaki esetleg tud hozzá kodot és leirná hogy kell aktiválni megköszönném elöre is kösz

Vissza
Top Alul