Tippek - Trükkök

Igen, használják.Gyenge a fegyverzetük és más pályákról is hozok nekik komolyabb fegyvert.Egyszer jártam úgy,hogy visszatértem kopaszfaluba és nem volt ott senki.Mindenkit kiirtottak.
Szorosan eléjük állok,előveszem a töltött fegyvert,"g" gombot nyomok és a fegyver nem esik le a földre,hanem csőretölti és utána elrakja,vagy kézben tartja.A sörétest nem hajlandók lecserélni semmire.Hajlamosabbak elfogadni a fegyvert,ha zöldek,vagyis barátaink.De már sárga semleges is fogadott el fegyvert.Szoktam a ládájukba töltényt,"mentődobozt",kaját stb. rakni.
Volt olyan játékom,hogy majdnem mindenkinek AKM-je volt.Ők voltak a királyok!

Mostanában próbálgatom ezt a céllövészetet és én is inkább az avalance-et használom.... már majdnem megcsináltam, de észrevettem egy BUG-ot.. nézzétek meg, ha még nem vettétek észre. Szó szerint átmegy a golyó a táblán és nem ér pontot, és nem is kevésszer csinálja ezt.
Kár a készítőktől :cry:

Jah és egy másik kérdés. Melyik EXO ruha a hatékonyabb? A Dutynál kapható vagy a Freedom-osoknál, mint jutalom :?:

Erre még nem figyeltem... Tegnap megint megpróbáltam a dolgot, de mivel eléggé kijöttem a gyakorlatból, még annyira sem voltam jó, mint annak előtte.

Nah ismét itt vagyok....
Nem tudom kérdezték-e már, de a Red Forest-ben a Poltergeist-oknál a relikvia megszerzése után hogyan lehet kijutni??? Találtam egy kijárat szerű dolgot dobozokkal elkerítve, de meg se moccan.

Mit tegyek??? Lőjjem szét a rezgő seggüket (kb 4 óra szarakodással full tuning shotival és 50 db élettel) vagy van vmi módszer kijutni?

Amúgy azért fontos mivel össze akarom "próbálom :wink: " szedni az összes relikviát.

hispan: Jaja, ez van.. majd, ha kell akár videót is csinálhatok róla.

ha ott vagy ahol gondolom akkor:
* van ott egy fürdőszoba vagy vmi és ahogy kijössz onnan, elfordulsz jobbra, ott lesz egy feljáró és ott ki tudsz jutni, nem kell szétlőnni a rezgő seggüket. xd

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Mostmár rájöttem. Miután átmentem a téranomálián és dumáltam a Forestterrel utána kinyílt a kapu és a Duty-sok elözönlötték a bányát és nemtom.. vmelyikőjük elmondta a varázsigét vagy hegesztőpisztoly volt nála, de kinyitotta azt a kaput és még a "rezgő seggü" :D Poltergeistokat is kinyírta.

Halii Srácok!

Sötétvölgyben a Szabadság bázis elzárt felére hogy lehet bejutni?
Mert Detektorom is jelez oda artit, meg rejtekhely is van, de nem tok bejutni. :o

Ha bemész abba az épületbe ahol Chekhov (parancsnok) van, akkor ott az első emeleten ki tudsz ugrani az ablakon (egy kis szarakodással). Előre szólok, hogy készülj fel a NAGY sugárzásra és a sok villámló "izére" :wink:
Elvileg egy olyan relikvia van ott, aminek a tulajdonságai: +2 RAD & +2 kitartás

De azért nézd meg, mivel a relikviák nem mindig ugyanott vannak és, ha nem is kell akkor Sidrovich-nál jó pénzér el tudod adni. Szóval szedd csak fel azt!!!! :wink:

A másik oldalon is be lehet jutni, ha követed a kerítés vonalát a főbejárattól jobbra. El fogsz jutni egy részhez, ahol egy betondarab neki van támasztva a kerítésnek. Mélyguggolással át tudsz ott jutni. Én egy Battery nevű cuccost találtam, az szerintem az, amit a kolléga írt.

Igen-igen sikerült!
Lenne még1 kérdésem:
Exo. Rucit sikerült szereznem Szabadság feladatokért, de elrontottam a fejlesztést, hol tudok venni, illetve tudok találni valahol másikat? Ja, és van ennél erősebb ruha? ( a SEVA-t nem számolva )
És még valami 8) Stalker fan site-on a fegyverek listáján van 1 minigun, ez hülyeség, vagy tényleg található efféle finomság? - bocs az off-ért.
Köszii :idea:

----A Szolgálatosoknál lehetne kapni egy másfajta EXO ruhát "ilyet",csak mivel "kiírtottad" őket eléggé nehezen tudnál venni :D .

----Hát nemtudom igazából melyik fejlesztésre mész, de sztem az a sima military ruha is jó mivel a védelme alapból annyi, mint a EXO-é és még futni is tudsz benne.

----Az a minigun csak ilyen MOD dolog, nincsen benne az alap játékban, de a ]"NAGYPAPI" nem elég jó ? :P

Amúgy a "military" ruha alatt a Bulat-ot, vagy a Berill M5-öt érted? lol2

[mod]Off betűszínt használni - Tibi[/mod]

Mi az, mindenki kidőlt?
Én szedek itt egyedül fórum cseppet?

valaki tudna küldeni e-mail címemre egy mentést az utolsó pályáról? (level NPP)
Limansknál a hídnál állandóan beakad kilép újraindul a gép stb...
Addig már eljutottam egyszer csak a ruhám nem nagyon bírta a strapát a 2. teleportig jutottam de ott szitává lőttek (hogy miért nincs onnan mentés? újraraktam és eltűnt mindegyik.)
Örök hála, köszönöm szépen!

Vissza
Top Alul