Tippek - Trükkök

rascal ha egyszer figyelmeztetve is lett a gyerek és még jó témát is kapott a kérdéséhez, kérlek, ne itt válaszolj neki, maximum a jó helyen. Ha itt megkapja a választ, legközelebb is lapáttal tesz majd az OFFolásra.

sziasztok
niért van az hogy nem minden müködik a játékon belül pl megszerzem a pdát és nem veszi el vagy a kereskedő nem nyit ajjtót vagy nem müködik az éjjel látó?

Én spec mindegyikre tudnék értelmes magyarázatot adni, de nemteszem.

???? :?:

Végül is bug tehát ez oda való lenne.
Bár végülis ide is lehetne mindent írni mert ez a tipp-trükk topik.
Én nem lennék kiakadva ha ide kerülnének oylan témák is amiknek van külön topik.
De nem én vagyok az oldal tulajdonosa. :D

Majd a moderátorok rendet raknak, nem kell önkéntest játszani Murder3. Pláne nem egy 100 részes off sorozat keretében.

Sziasztok! Nem tud valaki egy jó térképet artifact témakörben? Ha jól láttam, akkor GAdam-nak volt/van valami saját fejlesztésű térképe, az is nagyon jó lenne, de nem találom a letöltési lehetőséget.
Tudom, tudom, "csíter" vagyok, meg hogy "megöli a játékélményt", meg "nem lehet sikeres ember, aki térképpel játszik", meg minden, de genetikailag egy kicsit türelmetlen vagyok, amiről meg nem tehetek. Szóval ha tudtok segíteni....

Ja, és a gugli sem dobott semmi használhatót! Vagy csak nem kerestem elég türelmesen?

Köszi a gyors választ, és ugyanazzal a lendülettel én kérek elnézést!
Ezt a topicot az első bejegyzéstől kezdve kezdtem olvasni ma reggel, és bár felettébb érdekfeszítő, és nem kevésbé hasznos olvasmány volt, de a főnököm olyan kis követelőzős :x , mindig azt akarja, hogy dolgozzak, így nem jutottam el az előző oldalig. :wink:
Köszönöm még1x! meg-hajol

Jó reggelt! Megint bajom van! Valahol olvastam (valószínüleg ezen a fórumon), hogy a swamp pályán, az északi részen ügyesen :wink: el lehet jutni a leszakadt vasúti hídhoz, ahol egy föld alatti járatban meg lehet találni a játék legtáposabb detektorát, egy matrac, és egy vaslemez alatt/mellett/között...
Na most azt nem tudom, hogy csak én vagyok olyan rettentően béna, hogy nem találtam itt semmit, vagy ez bug? Vagy az a bug, hogy valaki talált ott valamit? Bár ezt kétlem...
Vagy 15 percig kínlódtam, mert azt írták, hogy nem fogom látni, csak a kiírást kell figyelni, és "F"-fel felvenni. Hát elkopott az "F" billentyűm, de semmi!!! fal1
Van még valaki rajtam kívül, aki próbálta, de nem sikerült? Mi lehet a baj? :?: Egyébként a hetes peccs van felrakva, a gém meg nemzetközi verzió biztonsági másolata, hogy az eredeti ne karcolódjon! 8) .

Bocsánat! Ritkán járok erre, nem tudtam, hogy tabu.
Szerkesztettem! Így jobb egy kicsit?

Lajbi":3rtkbxn9 mondta:
Jó reggelt! Megint bajom van! Valahol olvastam (valószínüleg ezen a fórumon), hogy a swamp pályán, az északi részen ügyesen :wink: el lehet jutni a leszakadt vasúti hídhoz, ahol egy föld alatti járatban meg lehet találni a játék legtáposabb detektorát, egy matrac, és egy vaslemez alatt/mellett/között...
Na most azt nem tudom, hogy csak én vagyok olyan rettentően béna, hogy nem találtam itt semmit, vagy ez bug? Vagy az a bug, hogy valaki talált ott valamit? Bár ezt kétlem...
Vagy 15 percig kínlódtam, mert azt írták, hogy nem fogom látni, csak a kiírást kell figyelni, és "F"-fel felvenni. Hát elkopott az "F" billentyűm, de semmi!!! fal1
Van még valaki rajtam kívül, aki próbálta, de nem sikerült? Mi lehet a baj? :?: Egyébként a hetes peccs van felrakva, a gém meg nemzetközi verzió biztonsági másolata, hogy az eredeti ne karcolódjon! 8) .

Mármost először is nem kell az F-et nyomni csak akkor, ha látod a kiírást. Nem annyira a közelség számít, hanem a megfelelő szög, amiből rálátsz... Nem kell annyira közel állni, amennyire csak lehet és persze nem fentről, hanem oldalról kell próbálkozni. Egyébként tényleg nem egyszerű (mivel 7-es patch-el játszol, ott kell lennie, azt hiszem 04-től van benne...).

Mitől függ,hogy barátaink elfogadják az általunk (G gombbal) felajánlott fegyvert?Erősebbet elfogadnak,csak gyengébbet nem?Töltött fegyvert elfogadnak,töltetlent nem?Meg akarom erősíteni újoncfalut,de csak részleges sikerrel járok.Hol elfogadják hol nem.

Hy mindenkinek!
Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy milyen fegyverrel érdemes megcsinálni a pontlövészetet vagy a céllövészetet? Most nem tudom, hogy én vagyok béna :cry: a célzásban vagy pedig lehetetlen megcsinálni ezeket. #B (Furcsa, mozgó célpontokat messzebbről könnyebben leszedek,mint álló céltáblákat ? :roll: )

A kérdés: Milyen fegyvert érdemes választani és TIPP a pontosabb célzásra?

Csiga07: a választ nem tudom, de hogy érted, hogy meg akarod erősíteni? Ha adsz nekik fegyvert, használják talán?

Markyz: azt én sem tudtam megcsinálni a Duty bázison... Én igyekeztem a legpontosabb fegyverrel, az avalanc-al, de nem sikerült...

Vissza
Top Alul