Tippek - Trükkök

sziasztok
kérdezni szeretném hogy magyar végigjátszást tud valaki? a másik kérdésem az lenne miért nem tudok kilépni a tiszta égboltbol? a déli tanyához elmegyek és ott nem visznek sehov mit kell tennem? és azok a löszerek amit képnek töllem de nem lehet kapni hol szerezzem be?köszönöm

Hispna az RP felesleges? lol2 :D
Az persze léynegtelen hogy ha van 1 rp-d meg egy +6-os élet relikvia sebezhetetlen terminátor leszel?
hidd el az rp nagyon is értelmse fegyver a végére nem jó de am szórakozni vagy csak amíg nem éred el limanszkot addig nincs az az ellnefél amit ne tudnál pár másodpercalatatt ledarálni vele.
Sőt én pl a fullra tunnolt rp-vel még messziről fejeseket is osztogattam :D

tán csak a ksióriás vagy miylen mutáns az aminek kell osztani a lőszet még az rp-ből is

Sziasztok!
Sikerült megtalálni a detektort :lol: !
Most azzal van gondom, h amikor visszalépek egy előző pályára akkor általában jön egy kisugárzás és el kellene bújnom. Na erre kérnék tippeket, h hová kellene menekülnöm.
Köszi

nézd meg a pda-án ha jól emlékszem akkor meg mutatja azokat a helyeket ahol át vészelheted a kisugárzásokat

@Murder3: ezerszer jobb és precízebb és leginkább könnyebb fegyverek vannak az RP-nél... de ha neked az okoz örömét...

@chphone: mutatja a PDA egy sárga jellel, hova kell menned, és mellette még vissza is számol, mennyi időd van.

@tams73: kilépni frakciókból nem lehet, maximum belépni másikba. Ellenben mikor elhagyod a mocsarat, azonnal zsoldos leszel, és beállhatsz később stalkernak, duty-snak vagy freedomsonak.

ok értem de hogy lehet ki jutni a déli tanyánál?
Van az a feladat, hogy s-al beszélnem kell de hagy?

hispan":3rvbfm87 mondta:
@Murder3: ezerszer jobb és precízebb és leginkább könnyebb fegyverek vannak az RP-nél... de ha neked az okoz örömét...

@chphone: mutatja a PDA egy sárga jellel, hova kell menned, és mellette még vissza is számol, mennyi időd van.

@tams73: kilépni frakciókból nem lehet, maximum belépni másikba. Ellenben mikor elhagyod a mocsarat, azonnal zsoldos leszel, és beállhatsz később stalkernak, duty-snak vagy freedomsonak.

itt most nem a súylról beszélek meg nem is arról hogy pl hány pontosabb van tőle.
Darálni ezzel sokkal jobb is meg egyszerűbb.

murder köszi ezt már értem de a déli tanyához megyek megkérem a kiséröt vigyen a bázisra azt mondja ok aztán nem történik semmi mit nem csináltam meg vagy jol?

akkor kezd újra a játékot még akkor a az elején vagy szal nem nagy dolog.
Vagy 1 korábbi mentés ha van

tams73":pn46szi8 mondta:
murder köszi ezt már értem de a déli tanyához megyek megkérem a kiséröt vigyen a bázisra azt mondja ok aztán nem történik semmi mit nem csináltam meg vagy jol?

szerintem te Patch 1.5.04 patch-el jáccassz és abban köztudott hogy nem lehet a mocsárból áttmenni sehova..... tedd fel a legújjabb patcheket... ha nem eredeti game-val jáccassz akkor nem fog sikerülni.. ha eredetivel igen :wink:

Patch 1.5.04 et hol találok eredeti a játékom magyar hanggal szerintem is maga a játékkal van valami

igazatok volt ujra keztem és müködik minden köszi mindenkinek

[mod]Totál off. Láss és keress megfelelő témát. Választ itt nem kapsz. - hispan[/mod]

Üdv!
Elnézést, hogy ide írok, lehet hogy nem a legmegfelelőbb topik, de nem tudtam, ez igazából hova illenne.

A kérdésem a következő lenne:
ClearSky valahogy furcsán viselkedik nálam. Alapbeállításon a grafikát a gép egész jóra rakja, maxra húzza a megvilágítást, a modelleket, stb. Viszont ha a megvilágítás valami izmosabbon van, rohadt lassan tölt (kb 15 perc egy pályarész), és gyakran kidob, 4 bites színmélységre állítva a képernyőmet. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? (Statikus, vagyis a leggyengépp dx8 renderrel nem csinál semmi hasonlót, de azért elég zavaró hogy ott van a másik pár funkció amire elvileg képes a gép és szórakozik.
Pls help ha vki tud!

Konfigom:
Amd athlon X2 5000+
1024 mb ddr2 ram
radeon HD 3650 Videokártya
WinXp Sp2

(játék nem krakkolt)

[mod]Totál off. Láss és keress megfelelő témát. Választ itt nem kapsz. - hispan[/mod]

Sziasztok!

Most kezdtem a játékot és lenne felétek 2 kérdésem:

1, Cordon résznél nem találom az utolsó flashdrive-ot.Az egyiket egy halott katonánál, a másikat egy halott stalkernél találtam meg cordon és swamp átkelőhelynél, de a harmadikat nem találom!!

2, Ha valaki tudna mellékelni artifact mapot azért najon hálás lennék!!!

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!

Rookie lehet hogy kevés a memoriád és azért dob ki a gép mennyi memoria van a vga-ba mennyi idő után dob ki a gameból. Mert lehet melegedési próbléma. vga Boccs az off-ért

Vissza
Top Alul