Tippek - Trükkök

volna itt egy érdekes dolog...
egy türelmes és jó küzdőszellemű tag próbálja ki azt, hogy ahogy kilép az ingoványbó(swamp) a játék elején, utána rögtön menjen is vissza, merthogy ekkor már nem tagja tiszta égbolt frakciónak, és mészárolgassa a tiszta égboltosokat, hátha össze tud haverkodni a renegátokkal, és talán megnyílik egy új line.
Ezt az egészet egyébként arra alapozom, hogy a renegátoknak Vörös erdőben van rendes bázisuk, meghát amúgyis egy frakció méghozzá a frakciólistán, nem úgy, mint a hadsereg, a monolitok, a zombik, vagy a zsoldosok. Mondjuk a zombi line is érdekes lenne. Kiváncsi lennék a szabályzatukra, elveikre, vezetőjükre! <:D>

Bocs, de szerintem ez az egész ötleted maximálisan légből kapott. Nem tudom, honnan gondolod, hogy egy csomó CS tag megölése közelebb vinne egy olyan frakcióhoz, ami mindenkinek ellensége és még csak a közelükbe sem lehet jutni...

de azt ki lehetne próbálni mivan ha linyiród a cs tagjait amikor visszamész a swampba hoyg akkor is barátok közösen mennétek e a limanskba.
Bár valószinű igen úgyhogy nem érdemes iolyeneken gondolkodni.

Figyeljetek, van egy ötletem amivel lehet hogy beállhatunk a Renegátokhoz. :oops:
Elöször nembántottad őket.Csak azért pirosak mert a CS-éhez tartozol, és nekik a frakcióháborúban, ők az ellenségeik.Úgyhogy ha elég hamar, de úgymennénk át a Kordonba, hogy nemöltünk meg egy Renegátot sem,, akkor lehet h a Renegátok semlegesek lesznek. :D

a renegádookhoz NEM lehet csatlakozni a sima játékban akkárthoogy trükközöl NEM lehet..... :idea:

Nem tudtok olyan térképet ami volt a Shadow-hoz. Ahhoz volt egy nagy térkép amin rajta volt h mi hol található. Én még nem találtam semmi ehhez hasonlót :?

gtc376":3ilgb4ls mondta:
Figyeljetek, van egy ötletem amivel lehet hogy beállhatunk a Renegátokhoz. :oops:
Elöször nembántottad őket.Csak azért pirosak mert a CS-éhez tartozol, és nekik a frakcióháborúban, ők az ellenségeik.Úgyhogy ha elég hamar, de úgymennénk át a Kordonba, hogy nemöltünk meg egy Renegátot sem,, akkor lehet h a Renegátok semlegesek lesznek. :D

és úgy hogy mennél a kordonba hogy nem bántod őket?
meg hogy haaldnál a toryval?

Ha úgy mész kordonba, hogy nem ölsz előtte renegátokat, akkor a story igencsak elcsúszik és ez nem változtat azon, amit jim mond: nem lehet hozzájuk csatlakozni.

cphone":3but3pnw mondta:
Nem tudtok olyan térképet ami volt a Shadow-hoz. Ahhoz volt egy nagy térkép amin rajta volt h mi hol található. Én még nem találtam semmi ehhez hasonlót :?

ienre gondolsz?
map_zone_big.jpg

Erre gondoltam :lol: Minden elismerésem a tied KönigsTiger! Köcce
Most még egy puszit is adnék, annyira örülök :D
Vicc volt, nem kell komolyan venni :P

Ez a térkép naon ott van, de nem tudná vki lefordítani?
És a SoC-es változatot honnan lehet megszerezni?

:lol: kösz a térképet ez *****jó. nem értem ,hogy az eredetihez miért nem ezt adták.Mert amit ahoz adtak az full gagyi, főleg 8-ropiért adhatak volna egy ijet akár

a térképen elég sok feles dolog van sztem, teljesen értelmetlen belépni bármelyik frakcióba, akármelyikbe lépsz is be limanskig nem jutsz el vagy ha valahogy elkúszol addig akk nagyon nehezen...

Nem igaz nagyon is megéri pl a dutyval győzni mert akkor kapsz rp-t :D
meg amúgy se oylannehéz

RP tök értelmetlen fegyver... Nincs ember, aki azt cipelné...
Amúgy tényleg felesleges belépni frakciókba, hacsak nem direkt frakcióharcra játszol. Én mikor először vittem ki, sehova sem léptem be és ebből nem volt semmi bonyodalom.

Vissza
Top Alul