Tippek - Trükkök

a SPAS-t csak limansk-ig cipeltem ott lecseréltem a bulldogra abból egy pergőtűz végig az ellenen és már csak a túlélőkkel kell foglalkozni ha meg kifogy hát akkor 6 kilóval megint könnyebb lehetsz, a vintar meg haláli pontatlan az SZVDhez képest és nekem még sose fordul elő h miközben osztogattam a 7.62 golyókat rám támadtak volna azt se tudják általában mi történik ha meg rohamoznak bőven van idő átváltani mert nagyon messziről tudsz vele irtani
Az abakanom meg megvan az elejétől kordonban szereztem a banditáknál fejlesztettem eddig kétszer akadt be mert eléggé elhasználódott mindkétszer 300 felett volt a javitása

Az erdész amit ad vintar az nem haláli pontatlan egyéábként a soti nem sok mindenre jó egy gépfegyó simán pótolja a mutánsok írtásánál is.

Amit az erdész ad, az is csak egy valamennyire fejlesztett Vintar és nem versenyezhet az AS-el... (még úgy sem, hogy az AS nincs max pontosságra fejlesztve, mert az utolsó kártya hiányzik!)

Most nem azért de 1-értek a témában teljesen: Hispan (nem majmolás) :D

Ezek tények :)

És akkor mekkora lenne a fölény, ha lenne pontosság harmadik oszlopom duty kovácsnál!

am nekünk van ilyen feketefehér pappirkánk kinyomtatva h holvannak relikviák, adatok, meg ilyenek. azt is megmutatja h hollehet jó fegyvereket szerezni. egy rakás térképen mutatja ezeket 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D

gtc376":qrek1ytu mondta:
am nekünk van ilyen feketefehér pappirkánk kinyomtatva h holvannak relikviák, adatok, meg ilyenek. azt is megmutatja h hollehet jó fegyvereket szerezni. egy rakás térképen mutatja ezeket 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D

A neten szinte mindenki meg tudja ezeket a térképeket találni.

[mod]Nincs dupla HSZ - szabályzatot el kéne olvasni - hispan[/mod]

agroporm kutatóintézetnél a Stalkereknek van egy olyan pozicciójuk egy domb melett amit mindig elfoglalnak a mutánsok. oda nemérdemes sok töltényt tenni sztem. úgysem élik túl

akkorgondolom sokmindenkinek kölesz könnyű :P

Ha becsatlakozok a stalkerekhez vagy bármelyik frakcióba, akkor utána még vissza tudok menni zsoldosnak?

Hmm jó kérdés. Ahogy látom, frakciót elhagyni nem lehet. A Stalkerek a "közlekedő klán", rajtuk keresztül lehet átmenni duty-ból freedomba és fordítva, de kilépni csak úgy nem lehet...

Iratlan törvény a gameba nem lehetsz a maffia tagja ha rendőr vagy(vagy ellenkezőleg) . A való életbe lehetsz tégla csak az a nagy ? mikor lőnek le. lövés1 lövés1 lövés1 ááá

Lényegében a zsoldos frakció tagja se vagy csak 1 zsoldos aki különböző frakciókba lép.

Hát ha belegondolsz a zsoldos jelentésébe akkor valaki pénzel de az is lehet hogy igy nevezed magad a game-ban. Amúgy tényleg nincs zsoldos frakció :D

De te nem vagy a tagja az biztos am hol van ez a jelentés mert a hadiraktáraknál amikor ki kell a téranomáliából juttatni a merceket az nekem kimaradt(nem bug miatt hanem megcsináltam valami feladatot és kimaradt)
már nem emlékszem miért :?

de utánna meg lehetett csinálni igaz senki nem jött ki sehonnan de amikor a kikapcsoltam a tornyon a kapcsolót akkor jöttek a rádiók bár már lényege nem volt.

A vadász haverom adta a feladatot hogy mentsem meg a haverokata téranomáliából. Hogy neked mi volt az rejtély de vannak rejtély a játékban is vagy bug vagy igy irták meg a cuccost nem tudom. :D

Vissza
Top Alul