Tippek - Trükkök

szerintem a fegyvereket clear sky-osoknál jó eladni mert adnak érte mert én azt tapasztaltam se freedom se a dutyi nem ada elég pénzt hiába voltam már mind kettő. Az artifactokat viszont mindeki jó áron átveszi ahogy vesszük de talán a shakarov többet ad egy kicsivel de még csak egyszer próbáltam ott.

Még kornel111 mondta az Erdész + Iránytű esetét, ahol sok pénzt lehet szerezni.
Én most jutottam el idáig és télleg működik. Az Iránytű már nincsen nálad, de az Erdész úgy veszi, hogy még igen. És így újra odaadja a felfejlesztett mesterlövész puskát(ami a játék elején a videóban is volt nálad). Én 5400 adom el őket egyébként.

hát nekem nem müködik nem értem nekem nem lehet semmilyen válaszlehetősé cskak az h mesél a vörös erdőről limanszjkról meh ajánl valmit

Azt a vintar nem tudod 5400-ért eladni mert a fejlesztett ára 14000 ezt oszd el 10-el

1:
Amikor már megszerezted az Iránytűt visszamész az erdészhez.
Ekkor a lehetőségek között van valami olyasmi, hogy: Itt a relikvia(valami szinonima mondat).
Erre rákattintasz, kiírja, hogy:
--->Tárgy elvesztése: Iránytű
--->Megszerzett tárgy: Vintar fegyver
+ Még valami szöveget is ír

EKKOR NYOMSZ EGY ESC-ET!!!!
Ezt még egyszer eljátszod DE már NEM írja ki, hogy: Tárgy elvesztése: Iránytű
CSAK azt írja ki hogy: Megszerzett tárgy: Vintar fegyver
És ezzel addig szórakozol amíg el nem éred a max sújt.

2: Én eddig csak a Kordonban(Semleges bázis;Faluközpont) adtam el 10 db fejlesztett Vintar fegyvert és egyért adott 5399 rubelt.
De majd holnap kipróbálom máshol is, hogy mennyiért lehet eladni.
Egyébként ha visszaszeretném vásárolni akkor több mint 50000 rubelt kér 1 db-ért.

lehet az bug volt mert annyiért nem veszik meg tőled még akkor se ha tag vagy valahol

Én most utána néztem a fegyvereknek és arra jöttem rá hogy lehet hogy nem is Vintar az a fegyver hanem: SVDm 2.
Így lehetséges akkor az ár?
Itt a link: http://stalkerfansite.extra.hu/stalkerf ... =fegyverek
Ez a link az oldalon, még csak a hírek között van, és ez csak egy nyers verzió.
Ha kész lesz, akkor rakják be az eredeti "fegyverek" menüpont helyére.

Shark: igazad van az iránytüvel kapcs én is kiprobáltam 3-vintar-nál abba hagytam valahol olvastam erröl a modszerröl kiprobáltam de csak a hecc kedvéért :lol: az a link ami a fegyok-at mutatja nagyon komoly kiváncsi lennék ki csinálta és nézett utána a dolgoknak

Az erdész Vintar-t ad és egyébként nem meglepő, hogy a mocsárban olyan sokat kapsz érte, hisz ott elvileg még nincs olyan fegyver és sokat ér. Az is simán hihető, hogy 50k-t kér érte.

Tényleg Vintar, csak nem emlékeztem a nevére.
Egyébként nem nagyon szoktam megjegyezni a fegyverek nevét, de ezentúl figyelek.
Azt még had kérdezzem meg hogy kik azok a "Monolit"-ok. Először azt hittem valami szörny, de aztán kiderült hogy ember. DE HA kiderül majd később(az erdésznél vagyok) a történet során akkor NE mondjátok el.

a monolitok a monolit kultusznak a követői amit a C-Consciousness hozott létre h eltitkolja a zóna valódi mivoltát de a wikin pontosabban tájékozódhazst a soc történetéről.

Egyébként nem derül ki, én sem tudtam hirtelen, kik azok. Annyit mondhatok, hogy később lesz egy rész, ahol nagyon de nagyon meggyűlik velük a bajod :)

Amúgy aki eljut limanskba az ne vigyen magáal sok fegyót 1 vintar legyen nálad amit az erdész adott meg a jó öreg német csodafegyver a gp-37(G36)
az avalanch se negyon kell felesleges.

Avalanche pont Vintar helyett jobb, mert pontosabb, megbízhatóbb. De amúgy én általában azt mondom, hogy nem nagyon kellenek oda kifejezett mesterlövész puskák, elég ha két jó rohamfegyvered van (G36 és NF2000; mellesleg ez az összeállítás azért is jó, mert a két fegyverhez így nem kell külön kétféle lőszert vinni).

Na ez most nem igaz épp hogy a vintar a pontosabb és a még azt is lehet rohampuskának használni főleg amit az erdész ad plussz a távcsö9ve is közelebbre zoomol.

a dragunov pedig még közelebbre, lehet h nem tudsz vele rambózni de hát azért tartom mindig kézbe az abakant ha észere veszek vmi csúnyát a messze távolban akkor szedem elő a dragunovot és ha kell megtisztitom a terepet a mutánsok ellen meg a SPAS14-t kell használni söréttel

De a vintarral többet érsz mert sokszorta több goylót vihetsz magaddal.
Jól jön egy normális csipa is de inkább akkor vintar.
Áhh az obokan nagyon gyenge fegyver a legis leg egyszerűbb ha a gp-37-el mész az a legjobb géppuska a játékban jobb mint az ft-200m a shotgun meg teljesen felesleges hidd el.
A G36-al simán leírtasz mindenkit vagy még 1 thunder s14 még elkélhet az is fasza fegyó.

sgi 5k szerintem kitünö fegyver lehet vele öldökölni kissebb távolságról és közelröl egyaránt és nagyon lehet nyuzni :lol:

Sörétes a legjobb mutánsok ellen, de kinek van arra helye, hogy a két másik fegyvere mellett még egy olyan is tartson...

Vissza
Top Alul