Tippek - Trükkök

Hol lehet SEVA ruhát venni? Eddig a legacélosabb ruci amit tudtam volna venni a katonai ruha volt :?

már az elején a kordonba is a stalkereknél,
A dutynál meg majd bulatot tusdz venni de sokba kerül mert csak akkkor az igazi ha fejleszted úgy meg kb össz 70eRU de persze csak ha tag vagy mert egyébként drágább.

Pénz nopara a játékban még ki se léptem ingoványból és van 23k Ru-m! :D

Amikor a kordonba kirabolnak mind elvész és vissza se tudod szerezni :D

Én az ingoványból 30ERU-val léptem ki persze artik eladás nélkül mert azt a kordonba sidonak adtam el de csak akkor éri meg ha már beléptél a stalkerekhez :D

nem tudom nekem valamiért nem dobja be a SEVA-t, egystzer tudtam vona csak venni dutyiéknál, de gondoltam ha visszamegyek később is lesz, nos tévedtem. Visszatöltöttem egy korábbi mentést és ott sem volt :evil: A legjobb amit tudtam venni, az a katonai zöld fos, igaz jobb mint a CS-os ami most van, de annyival nehezbb is. A rablást ki lehet kerülni, ha a dark valley felől mész, csak addig nem szabad lemenni a pincébe, amig meg nem vetted a szükséges cuccokat. Ja meg mikor az agroba átmégy az alagút felett kell gyosan átszaladni, akokr nem állítanak meg a banditák, , igaz átváltanak sárgába, illetve pirosba, ha nem voltak előtte zöldek. Ha zöldek voltak, akkor vissza lehet csinálni sárgából zöldre megint, ha dolgozol nekik.

hispan":v4cefcqw mondta:
Roppantmód sajnálom, hogy sért Téged és világnézetedet az, hogy nem szólhatsz hozzá egy témához egymás után többször (mikor legutóbbi hozzászólásod magad is szerkesztheted) és hogy nem idézheted a közvetlen előtted szólót (mert ez ugyebár teljesen felesleges)

Ezek szerintem is marhaságok, de be lehet tartani őket. Így kicsit körülményesebb ugyan használni a fórumot, de mivel úgyis mindent megteszel a valódi tartalom olvashatatlanná tételére, mindegy, mit írunk. Lényeg, hogy egyszerre egyet, idézet nélkül, abból baj nem lehet.

VinoBob":1bik6buf mondta:
nem tudom nekem valamiért nem dobja be a SEVA-t, egystzer tudtam vona csak venni dutyiéknál, de gondoltam ha visszamegyek később is lesz, nos tévedtem. Visszatöltöttem egy korábbi mentést és ott sem volt :evil: A legjobb amit tudtam venni, az a katonai zöld fos, igaz jobb mint a CS-os ami most van, de annyival nehezbb is. A rablást ki lehet kerülni, ha a dark valley felől mész, csak addig nem szabad lemenni a pincébe, amig meg nem vetted a szükséges cuccokat. Ja meg mikor az agroba átmégy az alagút felett kell gyosan átszaladni, akokr nem állítanak meg a banditák, , igaz átváltanak sárgába, illetve pirosba, ha nem voltak előtte zöldek. Ha zöldek voltak, akkor vissza lehet csinálni sárgából zöldre megint, ha dolgozol nekik.

Később mész vissza és random biztos bedobja a sevát.
a küldetés topicba írok 1 ruháról amit küldetésjutalomként lehet megkapni.Azt olvasd el.

Sziasztok tudna valaki segiteni azt akarnám kérdezni hogy most a szabadságiaknál tevékenykedek vannak ott is fegyverek stb. Ott érdemes-e eladni öket vagy pedig vigyem át a cuccokat sidorovicshoz, azért mert hátha többet ad érte, vagy pedig inkább adjam el ott öket a szabadságiaknála helyszinen.
Még egy kérdés a szemétdom bejáratánál felhalmoztam egy tekintéjes eszköz repertoárt nem tudom hogy érdemes lenne -e áthordani a szabadságiak eladojához vagy pedig sidorovitcsnál adjam el?? :| lol2

Fegyver eladási szempontból szerintem tökmindengy hol adod el viszont a relikviák sidonál érnek sokat! :wink:

TSL16b: no comment.

Kérdés: melyik a legjobb ruci és hol kapható, amire 5 relikviát is lehet tenni és jól véd minden ellen? Yantarban tudtam volna venni valami elég ütős cuccot, de arra meg nem lehetett artikat tenni :S

Gondoltam csinálok egy képet magamról mert igy félembernek éreztem magam remélem nem használja senki az avatart ha még is jelezzen aztán változtatok :P

Murder3":1lhfgtv3 mondta:
Amikor a kordonba kirabolnak mind elvész és vissza se tudod szerezni :D

Én az ingoványból 30ERU-val léptem ki persze artik eladás nélkül mert azt a kordonba sidonak adtam el de csak akkor éri meg ha már beléptél a stalkerekhez :D

Az elején leszögezem hogy még nem vittem végig a játékot,a Szemétdobnál vagyok aminek több mint a felével végeztem.
Az elején rabolnak ki a mikor először átmész az Ingoványból a Kordonba :?: , mert ha igen engem nem raboltak ki a Kordonban 1x sem.

agyar nyomába küldetés során fognak kirabolni lemkell a bolhapiacon menni egy picébe és ott ajánlatos előtte a cuccaidat eltenni bár vissza tudod szerezni őket plussz az összes pízt elkölteni azt sajna nem tod vissza szerezni.

*spoiler*erre híres trükk: az ajtó elé eldobod a kedvenc fegyódat, páncélodat. Lemész kirablás és felveszed az eldobott cuccokat és mehet a visszafoglaló.

Vagy ha nem akarsz a visszaszerzéssel bajlódni, mindened eldobod 1 kupacba a pince előtt... A pénzt nem lehet eldobni,d e azt amúgy sem szerezheted vissza...

Ámen :)

Megkaptam a jussom a CS bázison a híd leengedéséért, erősen javasolt mindenkinek visszanézni tehát limansk előtt a CS kereskedőhöz :)

azért azt próbálta valki hogy még limansk előtt visszamegy az ingoványba leöli a cs-t és akkor milesz majd limanskban ahol ujracses leszel?

Vissza
Top Alul