Tippek - Trükkök

Valaki nem tudja, hogy esetleg a katonasághoz nem lehet e csatlakozni? Mikor a fordítást csináltam 1-2 hónapja, akkor olvastam olyasmiat, ami erre utal, meg van a két csóka, akik katonák, de lehet velük tárgyalni, a generális meg a sofőrje. Sanjna azonban már úgy értem a kordonra, hogy ha azt választom a sofőrnél, hogy nyírjuk ki a stalkereket, akkor miután odaadtam neki a pisztolyomat, elkezd rám lőni. :-/

Jelen állás szerint nincs katonai sztori, nem csatlakozhatsz hozzájuk.

Szolgálati közlemény: Yantarba kérünk egy rendes kereskedőt és egy kovácsot és két lánykát a professzornak, mert nagyon magányos a konzervdobozában :)

Valaki már kipróbálta azt, hogy kordonból garbage-ra úgy mész át, hogy bandit rucid van? ( mivel jóba akarsz velük lenni SEVA fejlesztés miatt) így lehet hogy nem rabolnak ki, mert azt hiszik hogy te is bandit vagy? :roll:

És hol szerzel kordonban bandita ruhát?

Amúgy miután a két artifact miatt kiírtottam a bandita bázist szemétdombon, végleg elveszett az esélyem, hogy valaha is SEVA ruhát fognak nekem fejleszteni :S

Necces az a bandita ruha használat, de nem hülyeség, de szerintem attól még megpróbálnak kirabolni. A SOC-ban is észre vettem, hogy amikor a bandita kabát volt rajtam és dádáztam a fosztogatókat, mintha késve reagáltak volna, a'la döbbenet hogy ez most róka-béka vagy béka-róka

A fosztogatók bázisán lehet venni egyébként.

Én sidorovichnál nem láttam csak az alap páncélt, amivel indul a karakter, meg stalker suitot, meg a ber****akármi (tökömse tudja megjegyezni)
Bár a cs-ben semmi sem kizárt lol2

Grifid":10zon2ed mondta:
Necces az a bandita ruha használat, de nem hülyeség, de szerintem attól még megpróbálnak kirabolni. A SOC-ban is észre vettem, hogy amikor a bandita kabát volt rajtam és dádáztam a fosztogatókat, mintha késve reagáltak volna, a'la döbbenet hogy ez most róka-béka vagy béka-róka

A fosztogatók bázisán lehet venni egyébként.

ez a késő reagálás egy bug nekem akatona bázison a katonák megáltak és befagytak én meg sorra headshotoltam őket.

ettől még lehet benne igazság :D

[mod]A szabályzatot EL KÉNE OLVASNI!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

elnézést, majdnem elfelejtettem ... mégis fontosnak gondolom:

ugyebár a teherviselésünk korlátozva van ... még is, ha valaki szeret gyűjtögetni, avagy nem akarja a nehezen végigkűzdött csata után szerteszét hagyni a megszerezhető dolgokat, de messze van egy olyan bázis ahol kereskedő van
na szóval szerencsés esetben pont van a közelben egy "kisérő/vezető" ember, hát ennek a lábához kell adahordani az összes cuccot apránként és úgy álljunk, hogy a végén az emberrel is tudjunk beszélni, de az össze motyót is fel tudjuk szedni (túlteher esetén forogni még lehet, csak lépni nem)
tehát szedjünk fel minden odahordott holmit, forduljunk a vezetőhöz és vitessük át magunkat egy bázisra ... megérkezve ismét dobjunk ki minden túlsúlyt, majd már csak táboron belül rövideket rohangálva adjuk el szép sorjában az összes dolgot

tippek-trükkök?

-alapvető tippem ... próbáljátok meg a játékalkotók logikáját kitalálni és ennek tükrében végezni a feladatokat
-folyamatosan vissza kell térni egyes helyszínekre és a pályákat is illik többször végigjárni
-ne csak a fő feladatokon haladjatok végig, mert akkor nagyon hamar a végére lehet jutni a játéknak
-minden hullának nézzetek bele a hátizsákjába, még akkor is ha nincs valójában szükségetek semmire (esetleges pda adatok így jönnek át és egyre több rejtett/eldugott cucc jelenik meg a térképen)
-minden kékkel jelölt "fontos ember"-től vegyétek meg az összes információt a "mit tudsz ajánlani" kérdésre, még ha drágának is tartjátok ezeket
-minden másodfeladatot vállaljatok fel (szerencsés esetben rögtön oda is tudjátok adni a kért tárgyat, mert már éppen nálatok van)
-a limanszki híd leeresztéséig nyugodtan végigmehettek független/szabad stalkerként, onnan viszont ne menjetek tovább, hanem újra vissza kell térni a tisztaégbolt bázisra (egyrészt a jutalomért) és onnan újra végigjárva a zónát vállaszatok frakciót magatoknak, ennek függvényében alakul majd a frakcióháburú (amit ki is hagytok, ha bementek Limanszkba, hiszen onnan már nincs visszaút)
-téranomáliák teleportként használhatóak (vasúti átjáró vasszerkezete legtetején, vagy vöröserdőben a harckocsi felett is)
-a játék elején rögtön menjetek el a pda-térkép bal felső sarkában található relikvia-detektorért, így eredményesen gyűjthetitek az artifactokat .... video és térképek itt: http://translate.google.com/translate?u ... l=ru&tl=en
-tereptárgyak mint kerítés átjárhatóak, ha például egy fa ki van dőlve, ami átszakítja azt (ilyen pl. a kordonos katonai bázisnál érdekes, ami ha szembe állsz a táborral, a bal oldali kerítésszakasz sarkánál van)
-sötétvölgy pályáról, amikor megint visszatérsz a szemétdomb-bolhapiachoz és a fal mögötti ajtón kellene lemenned, még mielőtt elindulnál lefelé az összec nálad- és rajtad lévő cuccot dugj, vagy dobj el valahova, a pénzedet sem árt elkölteni előtte
-sok ellenségnél nem a szemtől-szembe erősködés a hatásos, érdemes megkerülni a témát és inkább oldalról/hátilról nekimenni a feladatnak
-ha hosszú mászkálás után érsz egy feladathoz, érdemes a harc vagy relikviavadászat, esetleg tárgy megszerzése előtt menteni az állást, mert ha meghalsz megint mászkálhatsz a cél eléréséig

hírtelen ennyit tudtam összeszedni ... jó harcot STALKEROK

hispan":3hg7vp5q mondta:
A földre dobással az a baj, hogy teljesen véletlenszerű, hogy mikor veszik el. Konkrétan nem tudom, hogy van-e a CS bázison láda, de eddig én mindenhol találtam...

Juteszembe egy kérdés: vannak ezek a fehér-kék kopott apró méretű ládák, amiket nem nyitni kell, hanem törni. Van olyan, hogy olyan helyen fordulnak elő, ahol nem veheted elő a fegyvered. Van arra valami mód, hogy az ottaniakat is kinyissam?

Másik dolog: Yantarban van valahol valaki, aki fegyverekkel is foglalkozik (mármint kereskedik velük)?

szaladj neki, ugorj rá, vagy úgy ugorj neki hogy megüssed a mozgásoddal

hoppla, nem rossz megoldás de van olyan arti aminek aranyhal a neve és +30kg vihetsz vele, ha 2 teszek ki akkár 110kg is, de nézz át másik topicba ott le is fényképeztem

[mod]A szabályzatot EL KÉNE OLVASNI!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

WARN 2 hét!

hispan[/mod]

baban":255gj7s1 mondta:
hoppla, nem rossz megoldás de van olyan arti aminek aranyhal a neve és +30kg vihetsz vele, ha 2 teszek ki akkár 110kg is, de nézz át másik topicba ott le is fényképeztem

természetesen igazad van és pont ilyen megoldásokra vannak a relikviák, viszont nem megyek messzire:
már az ingoványban, amikor a géptelep elfoglalásakor sok-sok fegyver fevető fel, majd szerezhető meg másodküldetésként a tábor elfoglalása a teherautónál címmel ... na például itt még nincs segítő artifactod, de szerencsére a kísérőember mellett nem is kell csak úgy eldobálni a lábához a sok-sok megszerzett holmit, hiszen pont egy láda mellett ücsörög, amibe szépen minden összeszedhető

vagy gondolj vissza sötétvölgyre (ott már esetleg lehet feltuningolt teherbírásod), az elhagyott gyárépület elfoglalásakor kb.300 kilónyi cuccot szedsz össze a halottaktól, amit még feljavított fizikummal is képtelenség egy klikkre elvinni a bázisig (szerencsére itt is van vezető)

de abban mindenféleképen igazad van, hogy a relikviák okos felhasználásával sokat tudunk egyes képességeinken javítani

szabályzat ilyenformán betartatása etikátlan, az Internet világának gondolatiságával és szabadságával ellentétes ... avatarok melletti rang-titulusok (?) személyi kultuszt idéző és egyben teljesen szubjektív megítélésüek

pöffeszkedjetek csak nyugodtan a magatoknak kialakított szemétdombotokon, szerencsére akad még liberálisan gondolkodó része is a világnak ... inkább átaraszolok oda

pápás

Ezt ő is megkapta levélben:

Levél":1g9uhndo mondta:
Szia!

Roppantmód sajnálom, hogy sért Téged és világnézetedet az, hogy nem szólhatsz hozzá egy témához egymás után többször (mikor legutóbbi hozzászólásod magad is szerkesztheted) és hogy nem idézheted a közvetlen előtted szólót (mert ez ugyebár teljesen felesleges), de itt nem gondolati szabadság korlátozásáról van szó, hanem a Te felületességedről. Ha nem tudsz elolvasni egy kurta szabályzatot, akkor talán jobb is, ha „liberális” vizekre evezel.

Sajnálom, hogy a saját butaságod nagy szavak mögé rejted.

Üdv:
hispan @UHSF

2008. október 22.

És most vége az OFF-nak.

egy tipp nem tudom volt e már:

a csoportolsulások helyén nézzetek körül folyamatosan lenyomott "használ"(F) gombbal, egy két helyen teljesen új, jó fegyvereket lehet találni(találn halott NPC-k maradványaiból nem tudom), és a Stalker bázis mögött a két domb közti területen, ahol stalkerek tanyáznak találtam egy telejen új, sétretlen Vintar-t és egy IL-t.

Üdv!
A szemétdombon a bandíták főhadiszállásán 2 relikviát jelöl a térkép ,de sehogy sem találom öket.Help!

superbfanatic, van egy rácsos ajtó jobb oldalon a hangár közepe fele, azon be kell menni és a ládába van a két arti

Viszont ha elkezded őket gyilkolni ugrott seva fejlesztés, amúgy gagyi artik vannak benen! "this is your choice now" :wink:

Vissza
Top Alul