Tippek - Trükkök

Én az artifackokat megoldottam egy jo moddal :) felraktam s a hullákban csomoszor találni külnleges nagyon drága artifackokat :) ha valakit érdekel: major mod a neve.Ezen felül a kereskedökhöz berak csomo nyalánkságot ,jah s 90gk birunk el .

A katonai raktáraknál van egy tank a fõépület elõtt.A tank bal oldalán van egy doboz,abba meg egy RPG ;)

Olyan simán csortam a CS-bázison a kereskedőtöl hogy az csak na. 5 kozák vodka, 2 medik, 2 kötszer.

Eljutás: Hátramész az épület mögé és keresel egy létrát. Utána felmész és bemész a tetön abba a kockalaku fatákolmányba, bent lemész a létrán és ott a tetején a vodka, ha legugolsz akkor meg a medik cuccok.

Utána visszamentem a kereskedőhöz és megált benne az ütő, egyszer csak hanyatvágodot és meghalt. A Duty-s csapost meg simán ki lehet nyirni és senki nem veszi észre, pedik vannak ott vagy öten. (biztos gonoszkodot a Dutysokkal ezé le se bagoznak) :lol:

Ezt már én is észrevettem asszem írtam is valahová egyébként ti próbáltátok már az RP-74 et rohadt jó úgy darál hogy csak na 60000Ru-ért veheted a dutysbázison

[mod]Nincs dupla HSZ!

hispan[/mod]

A leg fejlettebb detektor megtalálása a mocsárban.

Van egy mellék küldetés a "falu romjai" feletti területre. Szerezd vissza a PDA-t.
A holttest mellett húzódik a drótkerités. Elindulsz a kerités mellett ÉK-i irányba, egy helyen hiányos és bemehetsz egy "titkos" területre. Menj a leszakadt hídhoz. a hid alatt fordulj keletnek és hajolj meg háromszor . Ja mégsem. A bal oldalon a vasúti kocsi alatt találsz egy járatot. A bal hátsó sarokban ott lesz a detektor. (folyamatosan nyomd a "használ" gombot és látni fogod. Kapsz egy Gravit is ha felvetted és használod az oduban.

A SEVA tunningolásának a titka:

Menjetek vissza a clear sky bázisra és a szaki plafonra tunningolja az összes páncélt.
Fegyvereket is vihettek, de nem tud tunningloni : söréteseket és sniper fegyvereket.

Agropomban a zombis akció indulóhelyétöl "hátrább" úgy 50 méterre van egy elhagyott tábor ami mellett jelezni fog a készülék, hogy artifakt van a közelben. Aki nem találná: Fel kell mászni az összehajló sziklákra, mert a tetejénél jelenik meg.

Igen ott ahol a videóban elkap a kisugárzás, de 9k a javítása és nincs hozzá lőszer a mocsárban. :?

A történet szerint az a ventar a tiéd. Amit látunk az introba azt tudod ott megszerezni. EZ igaz!

Nem lehet valahogy elkerüli, hogy minden második főküldiben elveszítsem a nehezen összeszedett 20-40 ezreket? már kVára idegesít

Pedig ebből már önmagában kijönne a seva, ráadásul a nálam levő rahedli artifactot eladva se lesz megint ennyi lóvém

Ja és mikor kéne visszamenni a CS bázisra hogy a szaki tudjon szevát tuningolni?

Ezt nem értem asszem 1* rabolnak ki a főküldik során többször nem

1x rabolnak ki +1x ha nem vagy haragba a banditákkal és átmész a roncstelepre. Én csak erről a 2őröl tudok. Amúgy kár, hogy nemlehet diablosan megoldani és berakni a ládába a pénzt^^

Rookie téged a mapok közti váltáskor rabolnak ki, nem? Ennek annyi a titka, hogy minden mapra el lehet jutni olyan útvonalon is, ahol nincsnek banditák. Nézz a neten térképeket és látni fogod, hogy minden területre legalább 2 út vezet és az egyik biztosan nem a "főút" mentén van...

Töbször is kirabolhatnak, ha vagy olyan botor hogy odamenj amikor hívnak. :wink:
Nekem amikor megkaptam a seva-t és visszamentem CS bázisra rögtön tudta a szaki a plafonra tuningolást.
Az agropomi átjárónál lévő fosztogatókat ki lehet kerülni úgy hogy a domb tetején mész el mellettük, csak pofáznak de nem lőnek.

Most, hogy újrakezdtem és nem frakciózom, de mindenkinél megcsinálom a felvehető összes küldetést(a fosztogatóknál is) eléggé érdekesen alakultak az erőviszonyok a szemétdombon és senki sem utál. Pedig hullott rendesen minden frakció. :D

Nálam semmi extrát nem tud fejleszteni SEVA ruhán CS kovácsa. Pedig kapott tőlem 2 pendrive-ot is, igaz azok fegyverfejlesztésre vonatkoztak.

ha az utolsó kevlar betétet bele tudja tenni akkor az már jó mert azt sem a dutys se a stalker nem tudja beletenni

Az ingoványban a tiszta ég bázison nincs tényleg egy láda se ahová a dolgaim lerakhatnám? (most kezdtem újra játékot magyar nyelvel mester fokozaton :D )

általába ha a földre dobod akkor is megmarad. De a láda biztonságosabb.

A földre dobással az a baj, hogy teljesen véletlenszerű, hogy mikor veszik el. Konkrétan nem tudom, hogy van-e a CS bázison láda, de eddig én mindenhol találtam...

Juteszembe egy kérdés: vannak ezek a fehér-kék kopott apró méretű ládák, amiket nem nyitni kell, hanem törni. Van olyan, hogy olyan helyen fordulnak elő, ahol nem veheted elő a fegyvered. Van arra valami mód, hogy az ottaniakat is kinyissam?

Másik dolog: Yantarban van valahol valaki, aki fegyverekkel is foglalkozik (mármint kereskedik velük)?

Vissza
Top Alul