Tippek - Trükkök

Lehet láma kérdés, de hogy szedjük ki a relikviát az anomáliából? Elmentem agroprom melletti stalker bázisra, ahol 2 emeleten vannak villámok, állítólag bennük 2 anomália, de ha bemegyek, meghalok :S

Helló Skacok!
Limanszkban vagyok egy házat elfoglaltam egy géppuskástól de a ház mögött vagy 8 téranomális van egy utcában és nem lehet őket kikerülni vagy megkerülni nekem legalábbis nem sikerült. Ha van valaki aki már tudja hogyan lehet továbbjutni az kérem segítsen!
Mellékelek egy képet is:
http://images.netbag.hu/20081005/20425254070.jpg

hispan":18l4ha14 mondta:
Lehet láma kérdés, de hogy szedjük ki a relikviát az anomáliából? Elmentem agroprom melletti stalker bázisra, ahol 2 emeleten vannak villámok, állítólag bennük 2 anomália, de ha bemegyek, meghalok :S

nálam úgy működik a dolog hogy amikor már nagyon közel vagyok a relikviához akkor meg jelenik

hispan":u9ycuhhz mondta:

jha ott van 2 asszem flash és van mikor mind a 2 csak 1 szintel lejjebb illetve fejjeb jelennik meg.... ha van normális védőruhád akkor nem halsz meg (természetesen érdemes életet is vinnin magadal ) 1 napfelkelte öltözet már megteszi .

Hmm... Akkor majd figyelek. Amúgy SEVA ruhám van, 3 teljes villanás kell, hogy belehaljak egy ilyen villámos kisülésbe...

közeben nyomatni kell az first aid-et aztán nem fogsz meghalni :wink:

[mod]OFF. Talán ide kellett volna: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=638 - hispan[/mod]

ŐŐŐŐ vki tudna valami tanácsot adni? :D
Kordonban, ott van mentésem, hogy beállok a stalkerek közé. a bázisukon. Egyszercsak (betöltés után kb 10 mp-cel) befagy és kilép a game. Néha-néha visszaállítja 800x600ra a képet és 4 bites színmélységre (fincsi) próbáltam gyorsan másik mentést csinálni, meg minden, még a programba is majdnem belenyúltam de semmi. (Pls hlp thx)

Behrouz85:
A buszba be kell ugranod és máris oké... :wink:

hispan":vhmnwybl mondta:
Hmm... Akkor majd figyelek. Amúgy SEVA ruhám van, 3 teljes villanás kell, hogy belehaljak egy ilyen villámos kisülésbe...

Ott végig lehet úgy sasszézni az anomáliák között, hogy egy villámot se kapsz. Amúgy az egyik artefakt az első, a másik a második emeleten van...

Az elsőn az a trükk, hogy balra tartasz, majd az oszlop mögött nagyjából középen lesz a cucc. A másodikon meg talán középen kell besasszézni. Egy pár csavar sokat segíthet. A pszi sugárzás miatt kellhet pár gyógypakk is...

Már 2x voltam ott és sosem találom, most az új infók fényében megpróbálom majd megint. Amúgy ha meglátom, odamegyek és F, ennyi?

Igen. Ha megfelelő távolságban vagy és irányban, akkor megjelenik az "ikonja", mint pl amikor egy földön fekvő fegyver van felvehető távban. Elég szűk a szög, amin belül felvehető és figyelni kell közben a sérülésjelzőt is...

Goldman persze hogy meg lehet venni ( senki nem mondta hogy egyedi darab ) csak az a nem mindegy hogy mire oda érsz a játékban akár 10db artifact is lapulhat a tatyóban. És az sem mellékes mennyit mászkál az ember az anomáliában.

Sok pénzt lehet szerezni minimális erőfeszítéssel (gyanítom a program hibájából) Agropromban.
A terep bal felső sarkában, a zombikkal teli mocsaras rész (a zombik, kiirtásuk után nem termelődnek újra) fölött van egy átjáró, asszem Yantar felé. Aahol a kerítés megtörik, van 3-4 gravitációs anomália. A környéke tele van eldobált feyverekkel. Először azt hittem, valami mutáns ledarálta az átjáró őreit, de kiderült, hogy folyamatosan jönnek a gyalogok a bázisuk felől az átjáróhoz, de nem kerülnek a mocsaras rész felé, hanem a kerítés mellett jönnek és szép srban belegyalogolnak az anomáliákba. Rengeteg Vintar és TSR marad utánuk elszórva...

Le kell pakolni a saját cuccaidat a bázison lévő üres ládába (a fejlesztett fegyvereket ne, de lőszert és egyebet ne cipelj, csak amennyi kell) és jól fel lehet pakolni magad. Pár forduló alatt megvan a fejlesztésekre szánt mani...

Ezt én is játszottam agropromban csak én mindig megvártam, amíg a banditok támadják a stalkereket és tonna fegyvert elhullatnak (stalkerek is, volt hogy 6 vintarral mentem vissza...)

valaki tudna segíteni eljutottam a yantarig frakció nélkül szal mindenkivel jóba vagyok, még a banditákkal is, h a SEVA-m fel tudjam majd tuningolni náluk. Csakhogy sehol sem tudok SEVA suitot venni, előzőbe a stalkeroknál tudtam venni miután kipucoltam a banditákat, csakh ez nekem igy nem lenne jó. Vki vmi megoldást ha a kecske is jóllakjon és a seva is megmaradjon :lol:

Én ugyan most rosszban vagyok a banditákkal, (sajnos ezért nem tudok most SEVA-t tuningolni, de újrakezdem a játékot) nekem a prof adott el Yantarban SEVA-t.

Vissza
Top Alul