Tippek - Trükkök

Na tehát! Akkor azt mondjátok, hogy érdemes NEM kicsinálni garbage-on az össze banditot, meg renegades-t, mert jó velük neutralba lenni?? Mert én úgy csináltam, hogy a csövön mentem át és kicsináltam az összeset! Ezáltal azt értem el, hogy nem tudtam egy küldit se megcsinálni nekik, a vasútállomásban.. Azt akartam elkerülni, hogy ne vegyenek el tőlem semmit átlépéskor garbage-ra, ezért mentem csövön.. Tehát azt mondjátok, ha csövön megyek át, nem vesznek el semmit tőlem?

Amúgy se vesznek el semmit ha a stalkerekhez csatlakozol meg simán leírtod az összeset :D

Ha átlépsz a pályára és nem lősz a banditokra mindenféle képpen kileszel rabolva.

Ó b@*$zameg, pedig megcsináltam vna pendrivos küldiket a banditoknak! Akkor mind1, kinyírom összeset, nembaj! :D Akkor tulajdonképpen ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy nemtudok küldiket csinálni banditoknak? :?

vesir":51jxgs3k mondta:
Na tehát! Akkor azt mondjátok, hogy érdemes NEM kicsinálni garbage-on az össze banditot, meg renegades-t, mert jó velük neutralba lenni?? Mert én úgy csináltam, hogy a csövön mentem át és kicsináltam az összeset! Ezáltal azt értem el, hogy nem tudtam egy küldit se megcsinálni nekik, a vasútállomásban.. Azt akartam elkerülni, hogy ne vegyenek el tőlem semmit átlépéskor garbage-ra, ezért mentem csövön.. Tehát azt mondjátok, ha csövön megyek át, nem vesznek el semmit tőlem?

a renegádk azok csak a mocsárban vannak..... szal azokat lehet írtani

vesir: átlépéskor CSAK a pénzed veszik el. Én vesztettem 220 rubelt, nem egy nagy érvágás. Felszerelést sosem veszik el és így ha "jóban vagy velük", nem kell őket gyepálni mindig. Amiről jimmel beszéltünk, hogy a cuccod is elveszik, az egy küldetés közben van (lenne).

jim: én annyira pofátlan voltam, hogy az ajtóba szórtam mindent, ahol mennek ki, de úgy látszik, hogy még akkor sem esett le neki a dolog :)

a klasszikus értelemben nem lehet cheat-elni a játékban trainer kell hozzá beírod a google-ba hogy clear sky trainer és ott találsz majd (természetesen a megfelelő verziószámú kell )

Ha támadnak a kutyák akkor vmi magasra kell ugrani és amire felérnek kinyírod őket

Cody":1k74ea8t mondta:
El is kell indítani.

De éppen most készítek egy cheat modot, aminek egy korai formája megtalálható itt: http://www.mediafire.com/download.php?3r4jwrmhgji

Crayon":1k74ea8t mondta:
Ahogy nézegetem a gamedatat-t felmerült, hogy az all-stuff modom nem mindent ad be ami létezik a játékban ( a készítők csinálták valamikor teszteléshez az itemlistát és lehet ,hogy később tettek még cucot a játékba), majd összehasonlítom a szeritnem feltételezett lsitával sé ha kell kibővítem.

Crayon, ez már megvan, csak lemaradtam? Jól jönne egy teljes lista, ha van olyan.

Asszem ha kordonban a híd alatt azzal a szerencsétlen gyerekkel kezdesz (de nem adsz neki fegyvert), akkor igen. De ez nem tuti, nem próbáltam.

Nem jó átver ha beszélgetsz vele lesz 1 olyan lehetőség hogy ha adsz neki fegyvert mentek elfoglalni valamit vagy vmi ilyesmi én astam másodszorra elsőre gondolkods nélkül lelőttem:D
elkezd rád lőni am sztem nem lehet.

[mod]Továbbra sincs dupla HSZ... - hispan[/mod]

Még egy trükk, nem tudom hogy volt-e már, menj oda banditák vezéréhez, kérj melót tőle. A buszmegállóban le kell lőnöd egy stalkerost, pont a banditák bázisa előtt. Menj oda a stalkereshez mond neki hogy bajban van és fusson majd el. Cserébe kapsz egy pár fegyvert köztük IL 86-ost ingyé.

Én adtam neki fegyvert, és elkezdett rám lövöldözni. Aztán újra nekifutottam és nem adtam neki fegyvert hanem megkérdeztem hogy ki ő, meg ilyenek, és mit segíthetek. Egy PDA-t kellett elvinnem neki. De sietni kell vissza, mert stalkerosok érnek oda előbb és lepuffantják mielőtt átadnád a PDA-t.

vesir":1w1qcecs mondta:
Ó b@*$zameg, pedig megcsináltam vna pendrivos küldiket a banditoknak! Akkor mind1, kinyírom összeset, nembaj! :D Akkor tulajdonképpen ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy nemtudok küldiket csinálni banditoknak? :?

én mikor átléptem a garbagera amint kiértem a csőből balra át és FUSS FOREST FUSS egy darabig lőnek utánad de semmi komoly pénzt nem vesztettem és még a banditoknak is dolgozhattam

Tompo":1w1qcecs mondta:
Még egy trükk, nem tudom hogy volt-e már, menj oda banditák vezéréhez, kérj melót tőle. A buszmegállóban le kell lőnöd egy stalkerost, pont a banditák bázisa előtt. Menj oda a stalkereshez mond neki hogy bajban van és fusson majd el. Cserébe kapsz egy pár fegyvert köztük IL 86-ost ingyé.

igen ezért érdemes az előbb beszélj aztán lőjj taktikát választani, de tőlem azért még kapott egy 5.45-öst a koponyájába :D

Én semmi érdekeset nem kaptam attól a fószertől, és el se akart szaladni, szóval bumm a fejbe...

[mod]Közvetlen megelőző HSZ-t nem idézünk. WARN 2 hét - hispan[/mod]

mulli86":2k2bu3ag mondta:
Én semmi érdekeset nem kaptam attól a fószertől, és el se akart szaladni, szóval bumm a fejbe...

Elfutni nem akkor fog mikor ott vagy, mert akkor levágják hogy te mondtad neki a nfo-t. Menj el onnan azt kész. Már nem tudom mit vakeroltam vele de nekem lettek fegyverek.

Vissza
Top Alul