Tippek - Trükkök

mulli86":2efnx5ow mondta:
Én már a dutys stalkereknél (agroporm) is tudtam ennyiért venni... De nem tudom, hogy kell-e a Seva megtuningolva jobbnak tűnik. Valaki meg tudja pontosan mondani hogy az exot jobbá lehet-e tenni a sevánál?

arról a seva suitról beszélsz aminek a 20 00 körül van az ára am szerintem az exo a legjobb benne nekem most 25 ért egy bulat van

Aha arról a SEVA suitról... Mi az a bullett, és akkor azt mondod, hogy az exot megveszem meglehet úgy tunnolni, hogy a kisugárzás és egyébb védelme is jobb legyen mit a SEVA-nak? Csak mert a seva kisugárzások és vegyi szarok ellen nagyon jó, viszont az exo meg nagyon golyóálló és sok arti megy bele. Az exot meg ugy olvastam hogy max 3 arti ,meg nem tudom hogy a golyóálláson kívül tud-e valami jót...

mulli86":2nrdpefc mondta:
Aha arról a SEVA suitról... Mi az a bullett, és akkor azt mondod, hogy az exot megveszem meglehet úgy tunnolni, hogy a kisugárzás és egyébb védelme is jobb legyen mit a SEVA-nak? Csak mert a seva kisugárzások és vegyi szarok ellen nagyon jó, viszont az exo meg nagyon golyóálló és sok arti megy bele. Az exot meg ugy olvastam hogy max 3 arti ,meg nem tudom hogy a golyóálláson kívül tud-e valami jót...

épp az a jó benne sztem a sevanál a bulat is jobb(elírtam nem bullet hanem bulat 25e de rohadt jó bár artit nem lehet bele rakni de átgázolhatsz vele nagy egységeken pl freedom anélkül hogy élet vagy bármit magadba nyomnál iszonyatosan golyóálló plusz ha eltalálnak soha nem vérzel a többi értéke is jó de lényegébe a sugárzás ellen meg a vegyi szarok ellen épp elég amit pl a bulat vagy az exo(amit még nem próbáltam de bizts igaz)értékei azzal úgyis kevesebbet találkozol artik meg ezek mellé nem kellenek #B :D

Nemtudom az artifactokat ki hogyan használta, de engem roppantul zavart, hogy folyamatosan sugárzik mindegyik.
Lehet, hogy én vagyok a béna aki csak a célzásra és a feladatra figyel, de a t*köm tele volt azzal, hogy sasoltam egyfolytában a műszert.
Egyetlen fajta ari van ami sugárzásra való, de abból emg kettő kell, hogy másik 3 sugárzását elnyomja.
Vagy van járhatóbb út is?

én is így nyomom, legalább 2 jellyfish ami 2+2 sugárvédelem és akor jöhet 1 olyan ami 2 vagy esetleg 3 sugárzást bocsát ki, szal ha már 4 van akkor nekem is sasolni kell :x

mulli86":9eboqqjk mondta:
Én már a dutys stalkereknél (agroporm) is tudtam ennyiért venni... De nem tudom, hogy kell-e a Seva megtuningolva jobbnak tűnik. Valaki meg tudja pontosan mondani hogy az exot jobbá lehet-e tenni a sevánál?
Attól függ mire akarod használni. Az exo a legjobb ruci lenne, ha lehetne benne sprintelni, meg háromnál több artifact férne bele. A Bulat rosszabb, mert maximum csak két artifactot lehet belerakni, úgy a ruha meg nem ér semmit.

Crayon":1fc4k9bx mondta:
Nemtudom az artifactokat ki hogyan használta, de engem roppantul zavart, hogy folyamatosan sugárzik mindegyik.
Lehet, hogy én vagyok a béna aki csak a célzásra és a feladatra figyel, de a t*köm tele volt azzal, hogy sasoltam egyfolytában a műszert.
Egyetlen fajta ari van ami sugárzásra való, de abból emg kettő kell, hogy másik 3 sugárzását elnyomja.
Vagy van járhatóbb út is?
Van, ugyanis két féle arti jó sugárzásra, a Wrenched artifact -4 sugárzást levesz. A Jellyfish csak -2-őt, az tényleg vacak. Találjatok Wrenched-et és nem lesz ilyen gondotok.

Dark Valleyben a mocsárban vagy a Garbage-ban a mocsárban találtam, már nem emlékszem hol melyik volt. Azt tudom hogy mocsaras sugárzó + valami savas terület volt.

Nincs valami oldal, ahol föllelhetőek a játékban található dolgok tulajdonságaikkal együtt ? Az lenne a legjobb, ha az egyes tuningelemek is fel lennének tüntetve, hogy mit módosít meg ilyesmi. De már csak egy sima items databasenek is örülnék... :)

Hmmm érdekes dolgot találtam.
Az egyik egy ruha aminek 65 a bulletproof tulajdonsága.

A másik pedig, hogy egy ideje a Duty bázison olyan lőszereket árulnak ilyen ötszázas és ezres csomagokban amiből eddig összvissz 10db-ot találtam ami benne volt a vintarban... Mindegyik sniper lőszer. Mindegyikről adok képet. Ez meglepett de azért nem sírom el magam miatta! :)

ez most off, de a magyar fordítás ááááá xD
Sosem értettem a tulajdonneveket miért kell lefordítani, még ha van is értelmük ileltve magyar megfelelőjük.

Engem az nagyon idegesített hogy a kereskedők SZ@RT se adnak a fegyverekért! :evil:
"
Van, ugyanis két féle arti jó sugárzásra, a Wrenched artifact -4 sugárzást levesz. A Jellyfish csak -2-őt, az tényleg vacak. Találjatok Wrenched-et és nem lesz ilyen gondotok.
"
Én yantarban találtam egy artit ami leviszi a sugárzást(16000 rubel:D)

Crayon":1awkj7ls mondta:
télleg :D

el is siklottam felette amikor nézegettem a választékot :)
kösz
Nah, újabb update. Red Forestban mikor Strelokot kell üldözni és pár Stalker csapdába akar ejteni minket akkor az egyik stalker életben maradt (első végigjátszásomkor mindenki belehalt a közreműködésembe) ezért jutalmul jól kifaggattam, elárulta, hogy Strelok bérelte fel, mert azt mondta, hogy bandita merénylő vagyok, nem tudja merre ment Strelok de ha életben hagyom, elárulja Strelok egyik rejtekhelyét. Nos elárulta, Red Forestben a folyóparton van és van benne egy kurva jó artifact, a Bubble, -6 radiatonnal bír. Eddig azt hittem nincs ilyen, a tárgylista átnyálazásakor sem vettem észre. Ebből az artiból egy elég és máris három +2-es radosat be lehet rakni mellé és még így is marad egy hely a SEVAban. Szuper.

Jammer":17pl81r8 mondta:
Hmmm érdekes dolgot találtam.
Az egyik egy ruha aminek 65 a bulletproof tulajdonsága.
Igen, ez az alap exoskeleton, 70-ig lehet tuningolni asszem. Tegnap próbáltam. Jó ruha lenne, ha lehetne benne futni, kb. ma már háromszor írtam róla...
Látom jó kis csíttel nyomod. 2 tonnát elbírsz, nem semmi :) Sztem totál megöli a játékot, így is elég komoly súlyokat lehet elvinni két goldfishel meg egy exoskeletonnal, mert az úgy 150 kiló, persze azoknak akik tehervonatnak képzelik magukat. Ennél többre abszolút nincs szükség. :wink:

Itt a fórumon volt erre mod azt tettem föl. Nemtom milyen nehézségi fokon játszom ( alulról a harmadikat választottam de nem emlékszem a nevére, máshol ez a hard ) és nagyon elegem lett abból, hogy ide-oda futkostam a cuccokkal és megállás nélkül boltoltam szinte folyton, hogy legyen pénzem. Igy meg legalább ha vége egy csatának akkor egyszerre be tudok lootolni mindent. Tudom, rombolja a játékélményt de inkább csak kevesebb szüttyögéssel jár a pénzszerzés. :)

Egyébként tényleg nem adnak a fegyverekért pénzt. Vicces, hogy egy teljesen jó Vintorezért 1800-at adnak... :S

kick":1yzjiid7 mondta:
Crayon":1yzjiid7 mondta:
télleg :D

el is siklottam felette amikor nézegettem a választékot :)
kösz
Nah, újabb update. Red Forestban mikor Strelokot kell üldözni és pár Stalker csapdába akar ejteni minket akkor az egyik stalker életben maradt (első végigjátszásomkor mindenki belehalt a közreműködésembe) ezért jutalmul jól kifaggattam, elárulta, hogy Strelok bérelte fel, mert azt mondta, hogy bandita merénylő vagyok, nem tudja merre ment Strelok de ha életben hagyom, elárulja Strelok egyik rejtekhelyét. Nos elárulta, Red Forestben a folyóparton van és van benne egy **** jó artifact, a Bubble, -6 radiatonnal bír. Eddig azt hittem nincs ilyen, a tárgylista átnyálazásakor sem vettem észre. Ebből az artiból egy elég és máris három +2-es radosat be lehet rakni mellé és még így is marad egy hely a SEVAban. Szuper.
Ahogy nézegetem a gamedatat-t felmerült, hogy az all-stuff modom nem mindent ad be ami létezik a játékban ( a készítők csinálták valamikor teszteléshez az itemlistát és lehet ,hogy később tettek még cucot a játékba), majd összehasonlítom a szeritnem feltételezett lsitával sé ha kell kibővítem.

Értem. Amúgy a Bubble pont úgy néz ki, mint a Socban a Gravi nézett ki. A Gravi most egészen új alakot kapott, Red Forestben még kettőt találtam belőle, a Nightstarokat el kell adogatni a fenébe, a doki meg a Cordonban lévő Stalker trader ad érte a legtöbbet, 4200-at (Graviért 8400-at). Sidorovich is lehet ad annyit, vele egyszer találkoztam az elején és kész, többet nem, kicsit háttérbe szorult a pasas ebben a játékban :D

Sidorovich is lehet ad annyit, vele egyszer találkoztam az elején és kész, többet nem, kicsit háttérbe szorult a pasas ebben a játékban

Plusz ő az egyetlen akinél látszik az, hogy a múltban vagyunk a SHoC-hoz képest, mert az öreg nem oylan ráncos és a notebookja helyén még egy ótvar CRT moncsi díszeleg :D

Jammer":279cysa8 mondta:
Egyébként tényleg nem adnak a fegyverekért pénzt. Vicces, hogy egy teljesen jó Vintorezért 1800-at adnak... :S

Dehogynem csak rohadt sokat kell összeszedni pl 10 soti 6 ak meg 4 viper kb 5000 ami azé ezeké jó mer semmire sem használod őket ha meg trs vagy vintar-is beraksz akkor iszonyatsokat nyomhatsz rajta.

Mikor a bulatot vettem 25-ért akkor utánna a korábbi tunnolt páncélomat eladtam 5e meg egy oan atit ami -4 sugárzást ad össz vissz 10e azért ez nem rossz

Vissza
Top Alul