Tippek - Trükkök

Szerintem a legegyszerűbb pénzszerzés ha szépen lerakod 1 biztos helyre a cuccaid és a pályán a holtestektől + az összes fegyvert flveszed főleg onnan ahol támadgatták egymást a stalkerek és eladod a legközelebbi kereskedőnek kb én az agroponi bázison csak a támadásokból amikor a fosók betámadták a stalkerokat azokból 10000 kerestem :lol:

mulli86":6bj0noln mondta:
Gadam! Mikor jön az újabb artimap??? :D

Nem kell ehez artimap hogy a pályán észrevedd hol van artifact mindig menny oda ahol rohadt sok anomália van kis területen na ott tuti van arti sokszor látod is a villogását messziről is még mérő se kell oszt némelyiket észre veszed hol van 8)

[Hello

Hogy lehet odamenni a vasuti hidhoz? körbe van keritve..nem enged oda a program...........
A térkép bal felső sarkában lévőről van szó ugye??

acura":17ri1ef8 mondta:
[Hello

Hogy lehet odamenni a vasuti hidhoz? körbe van keritve..nem enged oda a program...........
A térkép bal felső sarkában lévőről van szó ugye??

Igen a térkép bal felső sarkában van, ha visszafelé mész a kerítés mellett, akkor van egy lyuk a kerítésen ott be tudsz menni. A vasúti kocsik mögött pedig egy Vintar-t találsz lőszer nélkül. :lol:

nephotep":spv150gd mondta:
SaGa":spv150gd mondta:
GAdam":spv150gd mondta:
Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:

Bementem, de nem volt ott semmi, csak egy matrac, egy ásó, egy üres vödör, meg az égő tűz...

mert az is egy "stash" aminek a koordinátáit véletlenszerüen kapod meg. vagy ugy ha megölsz ellefeleket átkutatod és megjelenik, vagy megveszed az infot barátsgos stalkerektől.

nem "stash", mert akkor lenne jelzése is. Újra elmentem arra, kétszer is (közbe sikerült lelövetni magam, mentés meg nuku) és megvolt a cucc mindkét alkalommal. A detektort jól eldugták. Egész a falhoz kell lapulni, jobb oldallal, leguggolni és óvatosan kotorászni ott, ahol a matrac felfelé megtörik. Inkább kicsit visszafele és mellette. A gravi meg tényleg ott van, megtaláltam. Olyan detektorom már volt korábbról, vettem 1500-ért valahol...

mulli86":3s7bhm29 mondta:
Gadam! Mikor jön az újabb artimap??? :D

Ma este fel dobom az újabbat ami már tartalmazza Garbage-t! :D

Edit: Nah fent is van lehet tölteni! Link az aláirásomban! :wink:

Még mindig senki sem próbálta a banditákhoz való csatlakozást? Engem nagyon érdekelne!

Légyszi ha valakinek sikerült írja le hogyan.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miképpen tudok frakciókat váltogatni? Mert beléptem a Dutyba és ettől a Freedom azonnal teljesen negatívan viszonyul hozzám. Eddig még nem öltem meg Freedomost. Most beléptem a Cordonban lévő Stalkerekhez akik a vasúti híd után balra vannak a tanyán ahol a SHOC-ban pár mutánst kellett kiírtani és azthiszem ( ez nem tuti ) valamilyen alkatrészt visszavinni. Namost ide hiába léptem be, a Freedomosok nem mentek vissza neutralba. A kérdésem, hogy mit kell tennem ehhez ?

fúú nekem egy pen-drive térkép kellene mert azokért iszonyat sokat lehet kapni pl a dutys csávókának az egyik 12eRubbel a jutalom :evil:

Jammer":1z2yhrzt mondta:
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miképpen tudok frakciókat váltogatni? Mert beléptem a Dutyba és ettől a Freedom azonnal teljesen negatívan viszonyul hozzám. Eddig még nem öltem meg Freedomost. Most beléptem a Cordonban lévő Stalkerekhez akik a vasúti híd után balra vannak a tanyán ahol a SHOC-ban pár mutánst kellett kiírtani és azthiszem ( ez nem tuti ) valamilyen alkatrészt visszavinni. Namost ide hiába léptem be, a Freedomosok nem mentek vissza neutralba. A kérdésem, hogy mit kell tennem ehhez ?
Ez bug lesz. Nálam is előfordult, hogy a Dutyból Loner Stalker frakcióba lépést követően a statisztikánál nem álll vissza a Freedom státusza a korábbira, pedig visszaáll, nézd meg a térképen, hogy pirosak-e a Freedomosok. A játék újraindítása megoldja a problémát amúgy. Fordítva nem tapasztaltam, tehát ha a Freedomtól mentem át a Stalkerokhoz.

Köszönöm a tanácsot, valóban bug. Kilép-belép minden ok. Köszi! :)

Murder3":3q39sk41 mondta:
fúú nekem egy pen-drive térkép kellene mert azokért iszonyat sokat lehet kapni pl a dutys csávókának az egyik 12eRubbel a jutalom :evil:

Tegnap azon gondolkoztam, hogy lehet a v0.2 már a pentdriveokat is felkéne tüntetni nemtom, ötletek? :roll:

Most hogy másodszorra játszom végig a játékot néhány helyen tök más artifactot ad a játék, mint az előző végigjátszáskor. Többségüket nem jegyeztem meg, de pl. Agropromnál az egyik kolobok helyett a gyengébb soult adta és Yantarnál is a két electro közül egyik sem adta azt amit korábban, ugyanis anno egy-egy battery-t adtak, most egy egy shellt és egy snowflake-et. Shellt anno kettőt szereztem Red Forestben, kiváncsi vagyok hogy ott most mi lehet, remélem battery lesz.

Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy ha mondjuk Freedom tag vagyok és kicsit ebsegítek nekik, majd átmegyek a Stalkerokhoz és onnan a Duty-hoz akkor engedik-e, vagy ha meglátnak lőnek rám azonnal ? Mert ha nem bántom az ellenséget akkor engednek csiki-csukizni de az uncsi... :)

Újabb érdekességet szúrtam ki, a Yantar küldi után az agropromi Stalkerek eladnak exoskeletont 55 ezerért. Kicsit drágán mérik, ennyit rohadtul nem ér, mert még majdnem ennyit rá kell költeni a Freedomosoknál egy használható tuningra, de azután már tényleg "walking tank".

Én már a dutys stalkereknél (agroporm) is tudtam ennyiért venni... De nem tudom, hogy kell-e a Seva megtuningolva jobbnak tűnik. Valaki meg tudja pontosan mondani hogy az exot jobbá lehet-e tenni a sevánál?

Vissza
Top Alul