Tippek - Trükkök

Egy spoileres kérdésem lenne. A küldetésekkel elég jól elvagyok, de a fegyverfejlesztéshez szükséges pendrivok megtalálása nem nagyon megy. Na most én nem nagyon botlok beléjük, vagy van valami jellemző feltalálási helyük pl. a megvásárolható információkban megadott rejtekhelyek? Mert ha fogalmuk sem volt, hogy mi van a rejtekhelyen, akkor azért nem adtam ki pénzt.

Én az ingoványba mindet megtaláltam kettőt küldetés jutalommakén szereztem meg 1 meg stalker mondta meg a relytekhelyet.
A Kordonba fogalmam sincs hol lehetnek.
Valaki tud mondani olyan tippet hogy hogy szerezhetnék pénzt mer küldetéseket nem nagyon adnak a sima stalkerek mindig hirtelen jön egy feleat hogy védjem meg ezt a tábort de általába mire odaérek már kiis írja h elrontottam mer mindegyik meghalt.
Ja és ha a stalkerokhoz csatlakozok utánna már a fredom vagy duty.hoz nem lehet csatlakozni?

Hát nincs sok választásod vagy küldetéseket csinálsz vagy artifactokat keresgélsz és eladod őket... amúgy ha csatlakozol stalkerhez szerintem tudsz után csatlakozni máshova!

Nah megcsináltam az első 2 pályára az ArtifactMappot: download
Ha kapok vissza jelzéseket, hogy kira akkor folytatom, jó játékot! :wink:

Tudtátok, hogy be lehet lépni a banditákhoz is?

Csak az a titka, hogy nem szabad egyet sem megölni, amíg a Garbage-ra érsz!

Ott a depo-ban tudsz a főnökkel beszélni és csinálhatod a küldetéseket!

Sajnos egyenlőre elakadtam mondta a főnök, hogy utazgassak egy kicsit és majd megkeres, ha eldöntötte, hogy beléphetek-e!

Esetleg valaki nem próbálta a bandita frakciót, nem tudjátok meddig kell barangolni vagy mit kell csinálni (NPC ölés, meghatározott idő eltelése vagy egyéb), hogy tudjak csatlakozni a banditákhoz?

Murder3":116fge06 mondta:
Én az ingoványba mindet megtaláltam kettőt küldetés jutalommakén szereztem meg 1 meg stalker mondta meg a relytekhelyet.
A Kordonba fogalmam sincs hol lehetnek.
Valaki tud mondani olyan tippet hogy hogy szerezhetnék pénzt mer küldetéseket nem nagyon adnak a sima stalkerek mindig hirtelen jön egy feleat hogy védjem meg ezt a tábort de általába mire odaérek már kiis írja h elrontottam mer mindegyik meghalt.
Ja és ha a stalkerokhoz csatlakozok utánna már a fredom vagy duty.hoz nem lehet csatlakozni?
Köszi. A mocsárban én is megtaláltam, csak a későbbi pályákon gond.
Alternatív pénzkeresési lehetőség még a hullarablás. A szemétdombon mindíg újra vannak banditák. Az ő cuccaikat is el lehet adni. Lassan de biztosan.

Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:

GAdam":3p9cq1hw mondta:
Nah találtam egy igen jó dolgot! Swapont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:

az pontosan melyik pálya?

nem tetszik a vége, ugyan nem csatlakoztam egy bandához sem, de ha csatlakozom valamelyikhez akkor más lesz a vége, vagy mindig ugyanaz, egyébként mi a lényege a bandázásnak?

mielőtt jön a blowout a térképen látni lehet hogy hova bujj el (hála istennek nálam csak garbage-n és agroprom-ban volt )

de én oda futottam és mégis kinyírt :lol: Garbage-nál ahol át lehet menni Dark Valley-be van egy épület(ahol előzőleg a banditák elkábítottak vmi robbanó cuccal és kiraboltak) és annak a pince szerűségébe mentem le. De a térképen is jelölte h oda kell menni. :?

igen az elején én is megszívtam nem a pincébe kell menni hanem melette a romok alatt....nha oda

Köszi a mapot GAdam, jól jön. Én pénzszerzéshez az agropromos stalker tábort használom, a banditák állandóan próbálkoznak a hátsó bejáratnál és a tetőről szépen lehet ritkitani őket, a cuccaikra meg ott a doboz a fal mellett, és ha kitározva adod el a fegyvereket még többet kereshetsz

na a Dark Valley-ből én is tudok 2 artit mondani sajna nem tom mienek mer nem jut eszembe de ezt eladni érdemes +2egészség -2sugárzás
http://kepfeltoltes.hu/view/080921/ss_u ... es.hu_.jpg
itt már egy jobb +4sugárzás
és egy easter egg amit a freedom bázison a csapos ahol van abba a házba felke menni a lépcsőn és egy doboz mellett lesz

ja és egy aalternatív pénszszerzési lehetőség rakd le 1 biztos helyre a cuccaidat és menny el a hulláktól begyűjteni mindent add el és azzal plusz pénzhez tudsz jutni

Vissza
Top Alul