Tippek - Trükkök

köszi dezodor!
de én a déli tábornál elősször át tudtam menni a cordonra de most már nem aki ott van conduktor csak a mocsáron belől visz helyekre a cordon senkinél nincs feltüntetve... 1.5.04es patch van nállam is fent....

akkor szntem nemjó a patch :D mármint bugos az is...

próbálj meg manuálisan átmenni, ne guide-dal... 2 helyen lehet átmenni kordonban, cask nem tudom nem mindig rakja ki a level changer ikont. de attól még ha odamégy átrak.

köszi a segítséget de nem akar azzal se átpakolni pedig próbáltam mind 2-t... megpróbáljam patch nélkül? de úgy meg kilépeget:S áááááá nem tom micsináljak pedig erre készültem egész héten hogy hétvégén szétjáccom az agyam :evil: de azt nem értem hogy elősször miért engedett át?

jó kérdés. annyit tudok hogy még eléggé instabil a játék :S nemtom miért adták így ki... emlékszem az első shoc-ra. azt 4-5x végigtoltam 1más után, ezt meg kb, annyiszor ujrakezdtem már a sok hiba miatt, meg néha kordonban, néha yantárban, néha military-n kiakad és heló, aztán megint lehet újból. tiszta gyám. kezd elmenni a kedvem tőle. :(

the_bunfi":3p70tlvi mondta:
nem a legjobb topic, de íme a Clear Sky magyarítása:

Code:
http://www.sendspace.com/file/mczc4d
le töltöttem a magyarosítást de sajnos nem megy , még mindig németül lehet játszani. Segitsetek,

Az angol verzó a legkorrektebb.
Egyébként lehet-e majd peccselni a magyart?????
Mindig használhatatlanok lesznek peccs után a mentések?????????

dezodor!!
Találtam egy travel fixet remélem működik és nem kell újrakezdenem a játékot.... :twisted: ha valakinek ilyen problémája van és már kiderítettem, hogy a fix műx akkor PM-ben kézbesítem annak aki jelez.. :wink: na megyek letesztelem... :D

Erősen ajánlott Cordon-ra az 1 shotty / 1 géppityu felállás sok NRG drinkkel és medkittel, mert csak úgy pattognak a kicsi questek a mutáns hordák miatt! :lol:

*** SPOILER ***

Aki akar a swamp-on szerezni egy vintar-t ( amelyiket az intróban Scar cipelte a blowout elött ):
A vonatroncsnál tegyetek egy kört északon ahol a banditák újra spawn-olnak, a fegyver javítása 9 rugóba fog kerülni! :wink:

Amúgy itt a pénz kap komoly szerepet vagy itt is teletömik a bukszánkat és milliomosok leszünk pár óra játék után?

köszi a tippet Gadam... látom nagyon tolod... bácsak nekem is lenne rá most annyi időm mint az SHoC-ra... :( de hol szerzek a Vintarba lőszert???
meg ha elkészül az artifactmap, akkor publikáld pls. THX! a lóvéról meg annyit, hogy ALIG akad vmennyi...

Hi! Nem igazán vág ide de kétségbe vagyok esve!
Kb. három pálya után a mentéseim nem töltödnek be vagy bug ablakkal,vagy csak natúr kidob.
Ill. néha ha menteni akarok!Ha ez nem lenne elég 20-ból 1x sikerül folytatni. ???????
Már próbáltam xp sp3, Vista 32 64 alatt patch 1.5 1.5.4-el.
Így nem merem megvenni pedig penge a játék.
A gépem alatt amúgy simán fut Crysis-tól kezdve minden.
Hardver gond? Valakinek ötlet? Előre is köszi. :?

the_bunfi":236all6y mondta:
köszi a tippet Gadam... látom nagyon tolod... bácsak nekem is lenne rá most annyi időm mint az SHoC-ra... :( de hol szerzek a Vintarba lőszert???
meg ha elkészül az artifactmap, akkor publikáld pls. THX! a lóvéról meg annyit, hogy ALIG akad vmennyi...

Hát sajnos nekem sincs sok időm mint ahogy te azt gondolod, mostanság nagyon elfoglalt vagyok így csak napi 1-2 órát tudok este játszani, de akkor viszont alaposan tolom! :D Lőszert meg csak akkor lehet találni ha patchelted a játékod, egész pályán dobozokban ha mákod van... de most mondom, hogy nagy szerencse kell hozzá... ArtiMap-ot meg lassan csinálgatom, kicsit sok meló, hogy jól nézzen ki és ne legyen gagyi, elméletileg a hétvégére meglesz de már a cordonnal együtt! :D
A lóvettáról meg annyit, hogy nekem úgy fogy ahogy jön! :D

*** SPOILER ***

Esetleg hiányzik a 3.-ik USB amit a Swampon kell a fegyótuningos csávónak adni?:
Érdemes a barmantől infókat kérni a "stash"-ekről, és lehet hogy egy usb-t kapsz egy helyen! :wink:

Nem tudom írta e már valaki ezt de szerintem úgy próbáljatok képződményeket keresni hogy megfogjátok azt a műszert ami mindent mér és belerongyoltok az összes anomália közelébe ekkor a műszer villog amikor már nagyon csipákol egyszercsak hirtelen megjelenik mellettetek egy artifact azt gyorsan vegyétek fel oszt tűzzetek onnan mer folyamatosan csökkena z életetek

thx. GAdam. látom szorgalmaskodsz :) hála érte meg-hajol meg-hajol
meg nem mentem vissza még swampba az artifactokért, meg a Vintarért, de van már másik, csak az a baj, hogy olyan szinten pontatlanok a fegyverek, hogy az már fáj. egyszerűen lehetetlenség vele térdelő-guggolásban is egy normális fejest leadni... fejleszteni meg rohadt drága... úhogy nálam is csak röpke vendég a lóvé, meg szenvedek minden szarral amiből lóvét lehet csinálni...

the_bunfi":3g4ta559 mondta:
thx. GAdam. látom szorgalmaskodsz :) hála érte meg-hajol meg-hajol
meg nem mentem vissza még swampba az artifactokért, meg a Vintarért, de van már másik, csak az a baj, hogy olyan szinten pontatlanok a fegyverek, hogy az már fáj. egyszerűen lehetetlenség vele térdelő-guggolásban is egy normális fejest leadni... fejleszteni meg rohadt drága... úhogy nálam is csak röpke vendég a lóvé, meg szenvedek minden szarral amiből lóvét lehet csinálni...

szerezz artifactot oszt adogasd el őket amúgyis szarok nem érnek semmit a legtöbb

abból is 15-20 rongyot tudnék összeszedni, ami meg esetleg egy közepesen tuningolt fegyóra vagy egy közepes (pl. SEVA) ruhára elég. akkor meg minek? inkább megtartom, hátha kapok olyan küldetést, hogy keress meg egy adott artifactot és akkor nem kell szenvedni, mert van raktáron és a kereskedőnél kapott pénznél valószínűleg többet kapok érte... remélem. de ha végképp nem lesz lóvém, akkor muszály lesz :(

Swampon és eddig 5 féle artifactot találtam (fireball, stone flower, crystal, 2x flash és az 5.-re nem emlékeszem), cordonon meg eddig 2 ugyanolyant (asszem jellyfish), biztos van több is még..

Ti hogy álltok artifactilag? :roll:

Én még csak az első pályán vagyok az ingolványon de nem enged a cordonba csak a kisérővel akkor viszont a hadsereg bázisa mellé rak azoknál meg képtelenség elmenni mit kell csinálni?
A Kereskedőhöz kéne eljutnom.

Vissza
Top Alul