Tippek - Trükkök

Sziasztok

Most kezdtem játszani a Stalker Shadow of Chernobyl -lal és már az elején elakadtam.
Ott vagyok, hogy tudok vásárolni Sidorovics-tól és már abból a szobából sem tudok kijönni mert mindig azt mondja, hogy az ajtó zárva van.

Köszi

Tessék végighallgatni az eligazítást(Ez csak az első játéknál érdekes egyébiránt),"F" betűt nyomva beszélgethetsz vele és elfogadhatod vagy elutasíthatod a küldetést,,az ajtónál szintén "F"-et nyomva nyomulhatsz kifelé.
Mindazonáltal kétlem,hogy te negyven kemény rubelből bármit is vehetsz egy kenyéren kívül.
Ekkor jön be,hogy "Páslá rábótá!";azaz gyerünk dolgozni,gyűjtögetni,fosztogatni!
Na,azért értesíts,mi a státusz,ha kipróbáltad az általam javasoltakat!

A csillaggal jelölt rész nem káromkodás-gratula,moderátor-program!-hanem egy,a hullák kiforgatását,átkutatását,és vagyontárgyaik illetéktelen eltulajdonítását jelölő ige.

Szia

Nyomtam F-et mondta, is , hogy mi lenne a küldetés de hogyan tudom elfogadni a küldetést?

Fel vannak sorolva a lehetséges válaszok, csak kattints rá.

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem rohadtul idegesít hogy a küldetések hogy nyírjam ki ezt meg azt, meg védjem meg ezt meg azt kb 10 másodpercenként megjeelennek, aztán már "Cancelled" is. Rohadt idegesítő... Mellesleg az agropormnál nektek is kiirta hogy nyírjátok ki a dutysokat az átjárónál?

jojoka":jf1hlu1a mondta:
Szia

Nyomtam F-et mondta, is , hogy mi lenne a küldetés de hogyan tudom elfogadni a küldetést?

Jáksenás,Jojóka!!!

Nem írtad meg,mi történt ezek után!Egyébiránt a témához kapcsolódva javasolnám,gyere át a "Shadows of Chernobyl " szekcióba,mert ez itten a Clear sky-os részleg!
Ha ottan teszed fel a kérdéseidet,szívesen és azonnal válaszokat adnak neked..Én is így kezdtem,és hidd el,ez egy rendkívül normális,éppeszű,szinte már bajtársias,összetartó fórumozó közösség,amit ritkán lát és tapasztal az ember manapság.

Vagyunk egymással olyan jó nexusban,hogy a játékhoz kapcsolódó témákon kívül is bármiről cseveghetünk,megkötések nélkül.

Remélem még találkozunk,és addig is :Good hunting,stalker!

Hali,

Hogyan lehet a "távoli helyőrségnél" másik pályára lépni, mert engem nem enged.

Én a mocsárból 1szer átjutottam a cordonra és vissza de most már nem sikerül, sehova... a főbázison van a fegyó tuningolós csóka annak kéne csinálni valamit de nem tom h mit... vaalaki segíjjen!! lécci! :cry:

nem a legjobb topic, de íme a Clear Sky magyarítása:

Code:
http://www.sendspace.com/file/mczc4d

Ecolopista:

neki csak pendrive kell, de sok :) jó kis pénzt ad érte, meg tuningot it frissíti. rekd fel a magyarítást, az már hivatalos, mivel az 1.5.04-be bennevolt. (valaki linkelte a másik topicokban)

utazni csak a kapukban álló csávókkal lehet, azok kidobnak mostmár bárhova, akármilyen területre az adott pályán, amit még ellenörzés alatt tartotok.

Nálam is az a gáz hogy nem enged át másik helyszínre! A mocsárból még az elején a guide-os csávó elvitt de azután semmi! Nem tudok másik helyszínre menni mert mindig ugyanoda dob vissza :cry:

Nah végig túráztam swampot azt sikerült össz.vissz 6 artit találni, ha valakit érdekelnek a koordináták majd készíthetek egy kis mappot! :wink: Ma fogom elkezdeni Cordont! :wink: :D

Vissza
Top Alul