Tippek - Trükkök

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Elakadtál? Esetleg segítenél másokon? Itt megoszthatjuk egymással a játékkal kapcsolatos észrevételeinket...

help, az öreg a vörös erdőben ott a bányafelvonónál azt mondta jöjjek ide és beszéljek a katonákkal de nem állnak velem szóba bezzeg mindenki mással tudok beszélni
http://i36.tinypic.com/20try9u.jpg

Szasztok! Senkinek se magyar nelven van meg??? Úgy tudtam, hogy magyar nyelven is ki fog jönni...

SPOILER
javaslom minden arcnak aki ennél a résznél van,hogy amikor végeznek dark walleyben a commander küldivel mielött visszamennének a garbage-ra rakják el a cuccaikat egy ládába amiket addig összeszedtek mert fang lelőhelyénél a banditák mindent elvesznek kivéve a detektort.ez egy szkriptelt cucc tehát nem lehet kikerülni.és utána nagyon nehéz tulélni mert egyszerre vagy 15 bandit jön.
szidtam is rendesen olegék felmenőit föleg mivel miután én is megszivtam rá 2 percre crash történt és kidobott windowsra a gamma:S

A legelején még swamp-on tuti, hogy mindenki fog találni egy Viper 5-öst ( lelőtt barát... ) csak az lesz a gond, hogy nem lesz hozzá elég skúló, így érdemes elmenni a tunner-hez és rányomni egy átalakítót, hogy a 9x18-as pisztoly töltényt lehessen hozzá használni! :wink:

exebin, igen köcsög rész mikor elveszik mindened, de én megoldottam, bementem valami bandához és elvágtam a szobában lévő katona torkát és elvettem mindenét

Amikor bemész azon az ajton, ahol, (gondolom flashbang gránáttal) kiütnek, és elveszik mindened, akkor a pénzed is elveszik, úgyhogy jobb előbb elkölteni.
Nekem nem jöttek ott banditák miután kijöttem. Még amég nem mentem el dark valleyba, lezúztam minden banditát, a garbegon, kivéve, a HQjukat, mert oda újratermelődnek. Aztán amikor visszajövök dark valleyből, akkor sok helyen van freedom, és ők meggyengitik, a market fluba jövő, foglalni vágyó banditákat, igy, az ottani stalkerek lenyomják őket. Igy a dobozba, nyugodtan berakhatsz mindent, mert elég jól bevédett pozició.

Mért ne lenne teljesithető?
Az a feladat, hogy fedezettüzet nyújts a többieknek, a túlpartról, és gondolom a végén, ha a banditák meghaltak, leeresztik neked a hidat, és átmehetsz.

Ugye egyetértetek velem, hogy kezdő stalker ruhára nem lehet rakni artefacteket? Mert nem bírom behúzni őket a helyükre... :evil:

Kell venni rá "zsebet". Sokba kerül, és csak egyenként lehet venni.
---------------------
Baban, egyébként, hogy jött a küldetés?
Mert ott elakadtál hogy beszélni kell a mercenary-kal, mert nem lehetett velük, és hogy jött be ez a küldetés?
Merre "néztél körül"?

Nagyon megköszönném, ha megmondanád, hogy kinél lehet?! Ugyanúgy a tunner-nél?

Hát várd csak ki a 6000 rubeles szuperzsebet, egy jó exoskeletonhoz! :D

Hy.Szeretném megkérdezni h a CS-ba nem lehet a pda-kat és a flasheket valahogy megnézni.

A másik:Megtaláltam a gitárt:Inkvizítornál van A tudományos kutató állomáson Duty-knál az a pasi akinek a kitömött szörnyei vannak, ja és a szék mögött a bejárati ajtónál
A másik meg látható az a pda amit a SoCban kell felvenni abba a szobába ahol a szellőzőn kell bemászni (asszem streloké, vagy x18ban.Ahol a ventillátor helyén fel lehet másni.Most is ott van sőt látszik is h ki van dolgozva csak nem lehet felvenni

Ennyi lenne.

az agroprómba van és azt én sem tudtam felvenni.. pedig az volt a küldi

én ott hagytam abba és szereztem a mentést ami limansk-ban volt.... de aki tudja hogy hogy lehet megoldani az írja meg :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul