Tippek, trükkök

szyasztok,b de én még új vagyok itt...nem tudjátok véletlenül h hogyan lehet használni a játékban a gitárt?
csak mert tök bulisnak tartanám ha én nyomathatnám a tűz mellett:D
előre is köszi

Oké,köszi.
Figyu,meg a Shadow of Chernobyl-ban találtam vmi "Hand Radio" nevű dolgot...azt nemtod véletlenül h mire való?

Mér az Pripjatyban hol van? Én eddig mindig csak egyet találtam a raktártelepen az utolsó elágazódásnál a vörös erdő felé.

Asszem kettő van a monolit bázisán,ott ahol páran körbeülnek vmi bazinagy izét és csak rázzák magukat körülötte,nem lőnek rád. Akörül a vmi körül vannak szétszórva relikviák,asszem van "galacsin",meg még1 relikvia,csak nemtom h mi a neve...

Én is ritkán járok arra,de most majd tervezem h többet mert sok jó cucc van arra elrejtve,tehát érdemes.

Sonny Az agropromban val egy, ott ahol a clear sky ban az "ideiglenes tábor"van.
Tehát van egy nagy vaskapu, úgy tudsz odajutni, ha átmész agrompromba és aztán balra fordulsz.Csak vigyázz, mert egy csomó anomália között van és a sugárzás is magas.Tehát elsősegélycsomag ezerrel.

Scarecrow - Neked melyik verziója van meg a Shadow of Chernobilnak?
Azért kérdezem,mert engem nem enged át a stadionba a játék,nemtom hányas verzió:S
Eljutok a stadion bejáratáig aztán jön egy videó és már az NPP-ben vagyok...nemtom.
Kiscsillag - Tudom h melyik helyről beszélsz de idáig csak "Kővirág"- okat találtam ott. A kapu túloldalán is van egy relikvia,de nem tudtam beazonosítani.

Ne a főbejáraton (középen) menj be,hanem a tribün egyik oldalán,hiányos a rács-kerítés, be tudsz jutni a stadionba.

Szeva,egy kérdés: veletek is előfordult már,h a Bártól a Katonai raktártelep felé menet egy rejtekhelyen találtatok egyszerre 3-4 SSP-Öko tudós egyenruhát? Velem épp a minap történt meg...

Igen, szerintem azért van, mert ugye a rejtekhelyekbe mindig akkor rakódik a cucc, amikor megszerzed az információt róla.Namármost, ha egy adott rejtekhelyről többször is megszerzed az információt akkor többször is be spawn-olja ugyanazt a cuccot.De az is lehet, hogy alapból három darab volt a rejtekhelyen, bár az szerintem nem túl valószínű.

Előfordul, én volt hogy az Agropromban találtam 8 merc ruhát, vagy épp a Vadvidéken 6 M203as gránátvetőt egy stashban, szóval vannak ilyen furcsaságok.

Ja és Sonny vigyázz ne doublepostolj, mert le leszel tolva!

kiscsillag":1mw4xoiy mondta:
Igen, szerintem azért van, mert ugye a rejtekhelyekbe mindig akkor rakódik a cucc, amikor megszerzed az információt róla.Namármost, ha egy adott rejtekhelyről többször is megszerzed az információt akkor többször is be spawn-olja ugyanazt a cuccot

Emiatt van. Ugyanis katonai raktáraknál van egy cső holmikkal nevezetű rejtekhely. Ha egyszer találom meg 1 vagy 2 csepp nevű képződmény és kb 150 lőszer vintarba van benne. Egyszer odamentem és találtam benne 2100 lőszert.
Vagy jantarban a relikviás rejtekhelyek. Van egy amit csak ott lehet találni. -5 karmolást ad. 1et rak mindig oda, de volt már hogy 5öt találtam ott.

Vissza
Top Alul