Tippek, trükkök

én nem :cry:
inkább a galacsin relikviát ( +5% tépés) gyűjtögettem abból sok van

Egyet a földön találtam amikor átmentem sötét völgybe
a másodikat egy stalker adta jutalomként mert megöltem egy másik stalkert
a harmadikat meg pripyat-ban találtam egy rejtekhelyen

van egy relikvia meg ami most nem tom mi, csak azt tom rola h csal pluszt ad es raktaraknal ha elmentel a katonasag kis bazisahoz utana a sziklafal menten indulj el a lezuhant helikopter iranyaba es ott van vhol.

nem a Kristályra gondolsz?
van egy olyan hogy Macskaszem, vagy Macskabőr ami nem ad se jó se rossz tulajdonságot, csak 2kg és sokat ér :D

Scorpius":nugmrqiq mondta:
Egyet a földön találtam amikor átmentem sötét völgybe
a másodikat egy stalker adta jutalomként mert megöltem egy másik stalkert
a harmadikat meg pripyat-ban találtam egy rejtekhelyen

Pripyat-ban hol van az a rejtekhely? lol2

én az exoskeletonost sem talűltam meg lol2
meg még a stadionfélében sem voltam.....előtte tesz át pont az NPP-hez...

a stadionba az egyik oldalkapun be lehet menni , de odabent van pár meglepi meg rakétavetők.., eksoskeltont én mindig az erőműben vettem fel az egyik szobában volt .

mien meglepik? :D :D :D
igen én is csak ott láttam de nem vettem fel. SEVA suit tökéletes. :oops:

találsz az atomerőműben és környékén ha pedig ol modot vagy complete2009-et használsz akkor megveheted a bárban stb

Vagy addig nyírod az emberiséget, míg be nem adja agyar cuccait Pripyatba. Azt hiszem az meg egy speckós Skeleton. Az erőműbe meg ott kell tovább egyenesen menni, ahol befordúlsz balra, ahol sok a monolit. Ott továbbmész ütközésig, jobbra fordúlsz, majd néhány lépés, megint jobb, le a létrán, aztán ott a végébe van az Exo a Dobozba. egyébként meg Patch-el is ad Exoskeletont. Nekem legalábbis adott, ha sok pénzem volt. Kb 200.000 Rubel.

na a pripyatos exo rejtekhelyet az x16 után adja ki az algút legelején lesz egy halott stalker (NEM ZOMBI) na és azt átkutatod és kiadja legalábbis nálam kiadta de kell a patch :!:

Vissza
Top Alul