Tippek, trükkök

Nálam nem kellett. Én még a legelső Patch nélküli játékkal találtam meg. akkor jó hosszú ideig viitem a játékot, mikor már minden küldetést 120X teljesítettem, volt 2 Túrista stalker ruhám is, amit Sidorovich-tól kaptam :)

az szép
na de kérdeznék valamit tőletek éjjeli "csillag" nevű relikviát hogy szerezhetek mert én nekem egy végigjátszásban csak max 2 jött össze hol,hogyan...... szerezhetek?

Pripyatba van egy pár az arénánál, de meg kell érte szenvedni :)
Útközbe is találtam egyet-kettőt, de azt már ne kérdezze senki, hogy hol :)

valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan tudom a teherbírást meghakkolni? mármint hogy többet tudjak cipelni...hakkhakk

ezeket tudom persze...de van valami .ltk fájl, amibe bele kell nyúlni...de nem tudom pontosan...de lehet, hogy rosszul tudom

én úgy tudtam , hogy a hakk ,vagyis hek az egy halfajta :D

Valakinek sikerült már megvásárolni Sidorovich-től a "tunder 5.45"-os fegyvert? A zone guide oldalon olvastam, hogy be lehet nála szerezni némi trükkel.

http://stalker.heroesradio.com/Items_Weapons.php#Tunder_545

Nekem még nem sikerült, bár az tény, hogy nem raktam fel egy patch-et sem szóval lehet, hogy csak update-elés után lehetséges a dolog. Amennyiben ez így van erősítsetek meg és akkor megpróbálkozok vele. :)

Igen meg lehet szerezni van amikor már az elős küldi után ott van vagyis hát nekem volt olyan is de többször is láttam nála ha nem jönne össze és szükséged van rá hát van egy két módszer rá h megszerezd :D

Valamelyik patch után lehet nála megtalálni? Mert én még nem raktam fel egyet sem, szóval lehetséges, hogy az alap játékban nincs is még ott. :) Már megcsináltam neki az összes küldetést amit csak ajánlani tudott, de nem volt ott a fegyver.
Ha van egyéb mód a megszerzésére Sido-tól, mik lennének azok? Vagy ebben a topikban megtalálom valahol, mert akkor majd átnyálazom? :)

Hát nekem beadta a szűzen is és patchelve is :D hát vanank módszerek. De nem tuom h ezt hol lett kitárgyalva de van tarder mod és abban benne van vagy ha nincs át kell írni ezt azt ha neked annyira fontos

Annyira nem fontos végülis, csupán számomra ez a játék egyik legjobb csúzlija (G37 mellett) és amikor megvásároltam Sakharovtól akkor oda voltam meg vissza a gyönyörtől. :D Aztán szerettem volna a játék elejétől ezzel tolni, mert akkor nem gyűjtögetek másfajta fegyvereket feleslegesen. :)

Dutch":1er0w65i mondta:
Valakinek sikerült már megvásárolni Sidorovich-től a "tunder 5.45"-os fegyvert? A zone guide oldalon olvastam, hogy be lehet nála szerezni némi trükkel.

http://stalker.heroesradio.com/Items_Weapons.php#Tunder_545

Nekem még nem sikerült, bár az tény, hogy nem raktam fel egy patch-et sem szóval lehet, hogy csak update-elés után lehetséges a dolog. Amennyiben ez így van erősítsetek meg és akkor megpróbálkozok vele. :)

Akkor is meg tudod szerezni ha a jó öreg Barin meglengeti a bakancsot, amit nekem rendszeresen megtesz, hol a Bár déli bejáratánál eszik meg a dögök, hol Yantarban nyúlik ki a zombiktól...
A játék kezdetétől én is szívesen mennék vele, bár hamar gallyra vágnám, és olyankor szeretek új fegyvert használni, pl az LR 300-asokat küldetésenként le szoktam cserélni. :D:D

Sziasztok!Lenne két kérdésem,biztosan tudtok válaszolni.Legalábbis remélem.Már régóta játszom a Stalker első részével,de:nem találkoztam Illuzionista nevű mutánssal(lehet másként hívják,pl:szemfényvesztő,bűvész,stb.Most néztem pedig meg a leírást:))Csupán a lexikon említi a "boncnok vacsorája" című epizódban,a helyi legendáknál.(Valaha helyi legenda voltam én is a falumban:))))).Ez létezik valóban a játékban,vagy csak a lexikonban?
Másik kérdésem a kivánságteljesítővel kapcsolatos.Az a feladat,hogy fejtsem meg a titkát.De mikor szétlövöm a kék "lámpákat",kiírja hogy Feladat elrontva:Fejts meg a monolit titkát.
Ha nem lövöm őket szét,nem történik semmi,akármit csinálok.
Van valakinek tippje,mi a titka?

Ahhoz, hogy a valódi befejezést kapd szét kell lőni a lámpákat, utána meg jön majd egy párbeszéd, attól függ, hogy melyik befejezést kapod hogy a párbeszéd végén melyik válaszra kattintasz.

Az ok,hogy csatlakozom nés beraknak a gépbe,vagy ellentmondok és végigküzdöm magam az erőmű külső részein meg a transzportáló egységeken aztán kifekszem a fűbe.
A problémám még a kérdések előtt van.mikor az utolsó lámpát is kilőttem,kiírja hogy Feladat elrontva:Fejtsd meg a Monolith titkát.De ha nem lövöm szét,van megoldás?
Meg illuzionista mutánssal lehet találkozni?

igen ha szét lövöd , akkor nem tudod használni a kívánságteljesítőt, de azok a rossz befejezések ,azokban szegény strelok csúnyán el lesz intézve :P.

Vissza
Top Alul