Tippek, trükkök

Sziasztok,
SoC-ban mégis hol, kiknél tudom javíttatni a ruháimat? Jelenleg minden állandó cuccom "zöld nuiylas" de már kopnak mint a befőttgumi, elég para me nemsoká törik. Előre is kösz az infót
bb

SoCban nem lehet javítani a ruhákat, fegyvereket, csak ha modot raksz fel, amiben
van repair kit.
Ebben a felállásban javítás=újat veszel

Megtudná valaki mondani az X10 laborban(agyperzselő) lévő 3 számkombinációs ajtó kódját?
Kerestem a fórumon is meg a google-ben,de nem találtam lol2

én tudom de mondták hogy a 3. ajtó mögött csak egy üres szoba van (itt a fórumon mondták)

Ha tudod,elárulnád?Az egyik ajtó mögött biztos,hogy van cucc,F gombot lenyomva megjelenik a nevük.

gausal azt is kilehet nyitni , de van ami mögött ténylegessen nincs semmi (szal kinyitod és utána egyből kezdődik a fal , vagy kezdődne egy folyosó de véget is ér ) .

azt az x alaku artifactot ami +5% golyoallo mellenyt ad hollehet meglelni?

Szia!
Egyet akkor találtam a földön, amikor átmentem Sötétvölgybe.Másikat a Bárban lévő ,információkat áruló stalkertől kaptam,amikor teljesítettem az a feladatát,hogy öljem meg a szuperhős stalkert.

arról van szó ami mozog?
én olyanból csak 1et Sötét völgyben. pont a tűzben volt, alig vettem észre.

Mama gyöngye
ar_mother_beads_list.jpg

igen erre gondoltam.
hagy kérdezzem már meg a kép honnan van? :D

szerintem te nem erre gondolsz :) szerintem ilyet a szabadba csak a sötét völgyben lehet találni. de javíts ki ha tévedek :oops:

Vissza
Top Alul