Tippek, trükkök

Csak elõbb olvastam... nálam is megy full grafon 1650x1500-as felbontásban ATI HD 3650-es videókártyával....
Na a kérdés:
Szerintetek melyik a legjobb ruha és fegyverösszeállítás?

ruha:
55358d1176174060-anyone-know-where-buy-skat-9m-suit-b.jpg

fegyo:
wpn_groza.jpg

694957562.jpg

ez nem az en jatekom en csak a rucinak a kepet akartam berakni egybkent ha atirsz par dolgot akkor modot se kell keresned hozza

OFF: nem akartam új topicot nyitni, de láttam, hogy itt van szó modokról. Én úgy döntöttem hogy most hogy újra végigtolom felteszem a supermod packot (arsenal + oblivion lost + még egy halom másik). Szóval kinek mi a véleménye a modifikációkról?:) Esetleg nem tudom ismeri valaki a priboi storyt? arra kiváncsi lennék.

[mod]
Ha nem vág témába, légyszives használd az off megkülönböztetést (ott tudod belőni, ahol a szineket állítod). most javítottam.

Más: a modokat nem itt beszéljük ki! Erre ott van a "mod box". Ott nyithatsz neki saját topicot, mivel még nincs.
[/mod]

Nightwatch":32k3i1p5 mondta:
jah átmásztam leugrottam túloldalon puff kaptam a golyózáport... majd körülnézek ott.

hol lehet Vintar BC-be SOK lőszert szerezni Army Warehouse pályán?

Van azon a pályán egy mocsár ott van egy rejtekhely ahol 600 vagy több gólyót lehet hozzá találni. :wink:

Nem találom azt a rejtekhelyet. lol2 Le tudnád írni részletesebben,hogy megtaláljam?

azért a 600 az túlzás, de ban ott skuló rendessen. A freesek bejáratánál továbbmész, és ott valahol félúton az őrült lövész és a freesek bejárata között van egy csatorna cső abban van egy rejtekhely, és ott van a medve elásva xd

Lilával jelölt rejtekhely?Tehát valakinek a holttestét át kell kutatnom hogy megtaláljam?

olyat????? nem hinném nem tudok róla hogy árulna vki, de szerintem nem is kell 300 skuló vintarba és át lehet vele menni a játékot.

egy jólirányzott lövés és egy halott, persze nem minden esetben de az erőssebb ellent megéri kikerülni.

Szerintetek miért cipelik arrébb a megölt mutánsok hulláit stalkerek a játékban?
2944776641_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mostanában rájöttem arra hogy min OL- ben min Priboiban el tudnak törni a fegyóim, ezért azt játszom ennek elkerülásáre hogy van egy állandó fegyverem de csak ritkán és indokolt esetben lövök vele. a taktika lényege hogy lelősz egy ellent, felkapod a fegyóját kifosztod a hulláját, kilovöd a golyókat amit találtál és bucsut veszel a fegyótól is... nem kell javitgatni az állandó fegyót mindig.

Vissza
Top Alul