dezodor
New Member
trader mod... ha feltöltöd akkor a modbox-ba helyezd el a megfelelő topicban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Enton":1xfqbabi mondta:Valaki tudna segiteni abban hogy miként lehet előhívni a 6 különböző befejezését!Itt arra gondolok hogy mi alapján dönti el a program hogy most éppen melyiket addja ki?
pYura":1xfqbabi mondta:True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.
True Ending - C-Consciousness
Szintén követned kell a Strelok storyvonalat, de ebben a verzióban csatlakozol a C-Consciousnesshez.
False Endingek mind a Moloith kristályhoz taroznak.
False Ending - Money
Sok pénzzel fejezed be a játékot (kb>70.000)
False Ending - Corrupted Humanity
Követed a Strelok Storyvonalat. (Szerintem az a lényeg, hogy tudj az igazságról, azaz, hogy a Monolith át fog verni), de ennek ellenére mégis odamész. Ne legyen nálad sok pénz.
False Ending - Blind
Azok kapják ezt a befejezést, akik csak végigrohannak a játékon. Ne menj el a Stashhez másodszor, illetve ne legyen nálad sok pénz.
False Ending - Ruler
Válogatás nélkül nyírj ki mindenkit
False Ending - Immortality
Erre még nem jöttem rá :roll:
Kimmuriel":6s1a0qup mondta:A szoborrá változás a default, ha nem teljesíted a másik 6 követelményeit, akkor kapod ezt a befejezést elvileg.
Amúgy firkantottam egy szócikket a Wikipédiába a S.T.A.L.K.E.R.-ről, ott le vannak írva az egyes befejezésekhez való kritériumok, akit érdekel, elolvashatja. :roll:
motte":y7xv7nap mondta:Enton!
Milyen géped van, hogy megy full grafon?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.