Tippek, trükkök

Ok! Csak találtam neten... gondoltam hátha érdekel....

Valaki tudna segiteni abban hogy miként lehet előhívni a 6 különböző befejezését!Itt arra gondolok hogy mi alapján dönti el a program hogy most éppen melyiket addja ki?

Néhányszáz alkalommal le lett már írve: attól függ, milyen stílusban játszol. Pénzt gyűjtesz számolatlanul, kiirtasz mindenkit, aki szembe jön, vagy csak olyan küldetéseket vállalsz fel, amiben nem kell embert ölni, stb...
A oblivionLost oldalon valahol tételesen is le van írva, pontosan mi triggereli az egyes befejezéseket.

Enton":1xfqbabi mondta:
Valaki tudna segiteni abban hogy miként lehet előhívni a 6 különböző befejezését!Itt arra gondolok hogy mi alapján dönti el a program hogy most éppen melyiket addja ki?

*SPOILER*

pYura":1xfqbabi mondta:
True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

True Ending - C-Consciousness
Szintén követned kell a Strelok storyvonalat, de ebben a verzióban csatlakozol a C-Consciousnesshez.

False Endingek mind a Moloith kristályhoz taroznak.

False Ending - Money
Sok pénzzel fejezed be a játékot (kb>70.000)

False Ending - Corrupted Humanity
Követed a Strelok Storyvonalat. (Szerintem az a lényeg, hogy tudj az igazságról, azaz, hogy a Monolith át fog verni), de ennek ellenére mégis odamész. Ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Blind
Azok kapják ezt a befejezést, akik csak végigrohannak a játékon. Ne menj el a Stashhez másodszor, illetve ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Ruler
Válogatás nélkül nyírj ki mindenkit :D

False Ending - Immortality
Erre még nem jöttem rá :roll:

Az amikor szoborrá válunk, de nem tudom, hogy kell előhozni. Van egy gyanum, hogy ezt a cheaterek kapják :D Godmode :P

A szoborrá változás a default, ha nem teljesíted a másik 6 követelményeit, akkor kapod ezt a befejezést elvileg.

Amúgy firkantottam egy szócikket a Wikipédiába a S.T.A.L.K.E.R.-ről, ott le vannak írva az egyes befejezésekhez való kritériumok, akit érdekel, elolvashatja. :roll:

könnyű pézcsinálásra van valami trükk vagy tipp?
nincs kedvem összehalászni fél millió rubelt :/

Kimmuriel":6s1a0qup mondta:
A szoborrá változás a default, ha nem teljesíted a másik 6 követelményeit, akkor kapod ezt a befejezést elvileg.

Amúgy firkantottam egy szócikket a Wikipédiába a S.T.A.L.K.E.R.-ről, ott le vannak írva az egyes befejezésekhez való kritériumok, akit érdekel, elolvashatja. :roll:

Link :DD

Megragadnám az alkalmat és mondanék egy tippet mindenkinek azért tippet, mert trükköt csak kártyában tudok (jut eszembe ki szeretne pénzre játszani? :twisted: ). Természetesen nem lesz valami hajj de szuper, dehát jó ez is:
történt velem, hogy mentem az Army warehouse-nál egy farmba. csendes idõ volt (nem csak Csernobilban nálunk is mert hajnali 3 volt) sütött a nap, a nukleáris szél borzolta Marked One haját, amikor reccsenés mögöttem. :!: :?:
hirtelen megugrásból hátrafordultam (annyira nem hirtelen mert szaggat a gépen a game) és talán hülyeségemnek köszönhetõen az AK-val lõttem a hátam mögötti "ûres" levegõt. Két tár után kiderült hogy ott volt egy "vérszopó" (bloodsucker) csak épen a láthatalan állapotában. Namármost tanúlság:
1# Lõjj a levegõbe mint a hülye
2# Legyen gyönge géped amin szaggat a game, hogy át tudd gondolni, hogy mi van
3# lényegében ez talán a legfontosabb, hogy figyelj nagyon a füleddel is (persze nekem szerencsém is volt), de gyakorlással menne ez még jobban is 8) Remélem segítettem...

hát aígy 1.0005-ös patchben több bugot véltem felfedezni mint 1.0-ban :)
brain schorcher után elszabadul a pokol szó szerint, olyan volt hogy hordákban jöttek a kutyák meg a boar-ok és itt horda alatt a 15+ darabot értem egyszerre
lazán leaprítottak egy rakat duty-s arcot :)
szal a tipp : Tudj futni! Gyorsan és sokat :)

motte":y7xv7nap mondta:
Enton!
Milyen géped van, hogy megy full grafon?

A gép az alábbi:1280*1024 mindent maxon
AMD Athlon 64 X2 6000+(AM2) ; MSI K9N SLI Platinum (Rev 2.0, HeatPipe) ; 2GB Geil Value 800MHz ; FSP BluestormII 500W ; Gainward 8800GT Golden Sample 512MB

pYura: kösz a leíráast!mjad idővel nekilátok akkor még ezeknek is hogy így játszam végig!A videók a amugy milyen kiterjesztésben találhatóak a *.db* fájlokban???

Nagy rohanva toltam most végig!Kaptam még egy fajta befejezést!Már csak 5 hiányzik!:D :lol: :cry:

Vissza
Top Alul