tanker6000
New Member
- Csatlakozás
- 2007.07.04.
- Üzenetek
- 317
- Reakció pontszám
- 0
kick":2ymo7i7c mondta:Igen, hatásos lőtávról volt végig szó, másról nincs is értelme beszélni, hogy meddig megy el egy lövedék. Egy 9mm-es Luger lőszer lövedéke is elmehet akár 1200 méterre is egy pisztolyból kilőve. A Dragunovhoz rendszeresített PSO-1-es optikától meg mit is kéne elvárni? Én a Dragunovról a maximális elvárható teljesítménye alapján beszéltem, a legpontosabb céllövő lőszerrel sem tud ennél többet.Skul":2ymo7i7c mondta:Kick a 600 méter a hatásos lőtáv.
Ennél messzebre is visz. Ja és, hogy mennyire hatékony a puska sok tényezőtől is füg. Pl.:a lőszertől az irány zéktól, és hogy mennyire tartották karban a puskát.
tanker6000: Még mindig az a rekord él, amit mondtam. 2430 méterről lőttek le egy tálibot Afganisztánban egy TAC-50-essel. Nem tudok arról, hogy a kis szériában gyártott erősen megkérdőjelezhető minőségű Gepárd egyáltalán tartana valamiféle rekordot. Az a mai napig egy félkész puska, legendásan rosssz megbízhatósági mutatókkal, nem véletlenül nincs sehol sem rendszeresítve hazánkon kívűl. Szvsz egy erős zsákutca a fegyver, épp úgy mint a Szép féle .308-as kaliberű mesterlövészpuska próbálkozás. Az meg hogy a világ legerősebb páncéltörő puskája lenne? Ezt mire alapozod? Egyáltalán melyik verzió? Az M6-os Hiúz amit írtál meg ráadásul öntöltő rombolópuska, az öntöltő szerkezetek nem is tudnak ilyen pontosságot felmutatni. Ezt erősen benézted.
olvasd el megint gepardra hasonlitó
és több mérés is bizonyitja hogy a gepard a legjobb nem biztos hogy az m6 os de a gepard szeriabol
csak az uj nemtom mijen nevü kisérleti puska lehet annal erösebb