Tippek, trükkök

kick":2ymo7i7c mondta:
Skul":2ymo7i7c mondta:
Kick a 600 méter a hatásos lőtáv.
Ennél messzebre is visz. Ja és, hogy mennyire hatékony a puska sok tényezőtől is füg. Pl.:a lőszertől az irány zéktól, és hogy mennyire tartották karban a puskát.
Igen, hatásos lőtávról volt végig szó, másról nincs is értelme beszélni, hogy meddig megy el egy lövedék. Egy 9mm-es Luger lőszer lövedéke is elmehet akár 1200 méterre is egy pisztolyból kilőve. A Dragunovhoz rendszeresített PSO-1-es optikától meg mit is kéne elvárni? Én a Dragunovról a maximális elvárható teljesítménye alapján beszéltem, a legpontosabb céllövő lőszerrel sem tud ennél többet.

tanker6000: Még mindig az a rekord él, amit mondtam. 2430 méterről lőttek le egy tálibot Afganisztánban egy TAC-50-essel. Nem tudok arról, hogy a kis szériában gyártott erősen megkérdőjelezhető minőségű Gepárd egyáltalán tartana valamiféle rekordot. Az a mai napig egy félkész puska, legendásan rosssz megbízhatósági mutatókkal, nem véletlenül nincs sehol sem rendszeresítve hazánkon kívűl. Szvsz egy erős zsákutca a fegyver, épp úgy mint a Szép féle .308-as kaliberű mesterlövészpuska próbálkozás. Az meg hogy a világ legerősebb páncéltörő puskája lenne? Ezt mire alapozod? Egyáltalán melyik verzió? Az M6-os Hiúz amit írtál meg ráadásul öntöltő rombolópuska, az öntöltő szerkezetek nem is tudnak ilyen pontosságot felmutatni. Ezt erősen benézted.

olvasd el megint gepardra hasonlitó
és több mérés is bizonyitja hogy a gepard a legjobb nem biztos hogy az m6 os de a gepard szeriabol
csak az uj nemtom mijen nevü kisérleti puska lehet annal erösebb

Igaz is :D Tippek, trükkök topik. Télleg, mit jelent az "egészség" képesség. Sokszor találtam olyan artifactot, hogy mondjuk egészség 400%, karmolás -10, golyóállás -10 meg ilyenek (Pl. Húscafat). Én azt hittem, a 400% annyit ad az életerőre, tehát 4x nehezebb megölni. Na az első komolyabb ellenség agyonlőtt pár lövésből. Szal ez mi???

A gyógyulásodat segíti elő a legjobb ilyen artifact 600%-ot tud. :lol:

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, mert elakadtam. A Vörös erdõben (Red Forest) vagyok abban a küldetésben amikor valamilyen rádiótornyokat kell kikapcsolni és a nyíl (ahová mennem kell) egy hegyre mutat, ami el van kerítve. Megtaláltam egy hosszú beton átjárót, de onnan nem lehet bejutni hanem mellette van egy létra és ott felmászva juthatok be egy ajtón. az a baj, hogy az ajtóhoz kód kell... De nem találok semmit amibõl már csak következtetni is tudnék... Légyszíves ha valaki már végigvitte visszakeresné a PDAjában vagy csak segítenétek?
Köszi Ha lehet PM-be válaszoljatok...

Nem ugrik be, hogy pontosan hol vagy :? . A lényeg az, hogy lemész a föld alatti létesítménybe (vannak a vasúti vagonok, felmászol az egyik nyitottra és az vezet a bejárathoz), végigmész rajta és valahol a végében lesz egy terem, ahol ki kell kapcsolni :wink: .

Én tudom hol vagy. :D

Azt egyépként én sem tudtam kinyitni. 1287975 a kódja de nekem nem működöt. Ja és a kódok csak akkor működnek ha megvan az a PDA amelyik tartalmazza.

Szerintem Skull tudja, hogy hol vagyok.... a rádióadó szerû tornyoknál...
de ha neked nem nyílt ki az az ajtó akkor mit kell csináljak?

Köszi a segítséget... tényleg a vagonokhoz kellett mennem...
estére már végig is játszottam..., de olvastam valahol, hogy a játéknak több befejezése van. Nálatok mi lett a vége?
Nálam a fõhõs meghalt lol2 : anyacsavarokból aranayat csinált az a szobor és mivel kiestek a csavarok a vas-szerkezetekbõl rámzuhant az egész.... :cry:

5 false és 2 true ending van. le van írva az is a játszásba, hogy mikor mi és hogyan befolyásolja a végeredményt. javaslom a true end játszását, mivel akkor átmehetsz a reaktor túloldalára is, és ott még 1 órácskát el lehet szenvedni az ellen irtásával, majd jön a megérdemelt befejezővideó.

Hogyan lehet csatlakozni a "frakciókhoz"? pl.: Duty (kötelességi)
És még olyat is olvastam, hogy lehet fejleszteni a fegyvereket... pl távcsövet rárakni... én addig jutottam el,hogy egy Scoped (távcsöves) AK47-es rõl leszedtem az "optikát" (távcsövet) hogy tudom fejleszteni a fegyókat?

Ez egyszerű.
Ha találsz gránátvetőt, vagy távcsövet húzd rá a fegyverre. Vagy jobb egér gomb és rámész arra a menüre amelyik fegyóra akarod tenni a fejlesztést.
De vannak tuningolt fegyverek amellyekről ha van nem lehet leszedni a kiegészítést.
Ja és cordonban van egy hangtompító.
It egy oldal amin van egy kis segítség.

http://stalker.heroesradio.com/ItemLocations.php

És érdemes arra is figyelni, hogy szovjet típusú fegyverekre csak szovjet típusú kiegészítőket, NATO-sokra pedig csak NATO-sat lehet rakni. Talán a hangtompító az egyedüli, ami mindenre jó. A leírásukban írja, hogy milyenek.

Vissza
Top Alul