tanker6000
New Member
- Csatlakozás
- 2007.07.04.
- Üzenetek
- 317
- Reakció pontszám
- 0
AHA AZ DURRVA DOLOG VOLT
amugy ki találta már meg a 19*8 as viper 5 öst
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
7.72-es nincs, a 7.62-esre gondolsz, de a Kalasnyikov gépkarabélyok másik kalibere az 5.45x39mm-es. Ilyen az AN-94 Abakan is és az AK-74-es is, amik szintén előfordulnak a játékban.tanker6000":w1clocue mondta:én megvartam még össze esik és elkezd hemperegni aztan meghalt amugy az 7.72 es golyo
az 5.56 os az m16 meg az ilyes féle fegyverek löszere
az s-14 thundernek az igazi neve GROZA
A VLA is át van nevezve ugyanis azt AS VAL-nak hívják. A Fort 12-őt még nem nevezték át, Fort 15 viszont nem létezik, csak Fort 14 és Fort 17.Skul":xakc2pft mondta:Igen én is észre vettem ,hogy a fegyverek át vannak nevezve.De néhánynak nincs megváltoztatva a neve(plM makrov,vagy a VLA és a Dragunnov).
Ezen ez oldalon meglehet nézni az öszes fegyó nevét.
http://stalker.heroesradio.com/
kick":35ce5dtg mondta:7.72-es nincs, a 7.62-esre gondolsz, de a Kalasnyikov gépkarabélyok másik kalibere az 5.45x39mm-es. Ilyen az AN-94 Abakan is és az AK-74-es is, amik szintén előfordulnak a játékban.tanker6000":35ce5dtg mondta:én megvartam még össze esik és elkezd hemperegni aztan meghalt amugy az 7.72 es golyo
az 5.56 os az m16 meg az ilyes féle fegyverek löszere
az s-14 thundernek az igazi neve GROZA
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.