Tippek, trükkök

Én. :D :D :D
Elég könnyű megszerezni.De már volt olyan ,hogy meg maradt a sugárzás és meghaltam. :cry: :cry: :cry:

Meg van.
Ez a legjobb pisztoly erősebb a Black Kite-nál is.

Pontosan hol van az a Viper? Vmi olyat ír az az angol oldal hogy a hangár mögött, de nem tok jól angolul, hogy pontosan kivegyem

Köszi.
A Martha vhol a Dark Valley-ben van.
Asszem Vasko-nál van egy (az a Dutys akit meg kell menteni)

Ja.
A marthát úgy a legkönnyeb meg szerezni,hogy a Dutyist kiszabadítod és Garbageben megölöd.
De engem valamiért megtámadtak(pedig nem öltem meg senkit).Én így találtam meg.

Tudjátok mire fájna így az elején a fogam?
Az egyik Duty-snál a Bár területén van egy S-14es karabély, ami át van állítva a Kalasnikov-féle 5,56os vagy milyen lövedékre. De azt akárhol akármivel ölöm meg (az isten háta mögött hangtompissal vagy késsel) Bemondják hogy vadászat in-dulj!
Nem lehet vhogy kiügyeskedni tőle?

És te nyirtad ki vagy hogy esett össze? :D
----------Egyébként észre vettem, hogy kicsit át vannak nevezve a fegyók (a Viper pl. Mp5A2, a legelső pisztoly amit kapsz (nem jut eszembe a neve) az beretta, meg ilyen apróságok. A Big Ben meg Silver Talon 44. ---------

Igen én is észre vettem ,hogy a fegyverek át vannak nevezve.De néhánynak nincs megváltoztatva a neve(pl:PM makrov,vagy a VLA és a Dragunnov).

Ezen ez oldalon meglehet nézni az öszes fegyó nevét.

http://stalker.heroesradio.com/

tanker6000":w1clocue mondta:
én megvartam még össze esik és elkezd hemperegni aztan meghalt amugy az 7.72 es golyo
az 5.56 os az m16 meg az ilyes féle fegyverek löszere
az s-14 thundernek az igazi neve GROZA
7.72-es nincs, a 7.62-esre gondolsz, de a Kalasnyikov gépkarabélyok másik kalibere az 5.45x39mm-es. Ilyen az AN-94 Abakan is és az AK-74-es is, amik szintén előfordulnak a játékban.

Skul":xakc2pft mondta:
Igen én is észre vettem ,hogy a fegyverek át vannak nevezve.De néhánynak nincs megváltoztatva a neve(pl:PM makrov,vagy a VLA és a Dragunnov).

Ezen ez oldalon meglehet nézni az öszes fegyó nevét.

http://stalker.heroesradio.com/
A VLA is át van nevezve ugyanis azt AS VAL-nak hívják. A Fort 12-őt még nem nevezték át, Fort 15 viszont nem létezik, csak Fort 14 és Fort 17.

kick":35ce5dtg mondta:
tanker6000":35ce5dtg mondta:
én megvartam még össze esik és elkezd hemperegni aztan meghalt amugy az 7.72 es golyo
az 5.56 os az m16 meg az ilyes féle fegyverek löszere
az s-14 thundernek az igazi neve GROZA
7.72-es nincs, a 7.62-esre gondolsz, de a Kalasnyikov gépkarabélyok másik kalibere az 5.45x39mm-es. Ilyen az AN-94 Abakan is és az AK-74-es is, amik szintén előfordulnak a játékban.

bocsi 7.62 est akartam irni csak félre irok néha

És hol nyírtad ki, hogy nem vették észre? vagy ezt nem értem. A bár mögött senki se volt, lekéseltem és már szól is az "attention" :D
(És az a TrS 301 az micsoda?)

Azt a fickót hagynikell hogy, meghaljon. Ugyanis valamikor lemegy a Dark Valleyba
és ott néha át jönnek a banditák ijenkor biztos meghal valaki.

A Trs 301 az eggyik legjobb puska.
A Wild Territoryban a zsoldosoknoknál van(először sima aztán távcsöves).
De a Army Warehousesben van egy fejlesztet(hangtompítós és távcsöves).
De én ezt nem ajánlom mert lassabban tüzel és ha teszel rá gránátvetőt nem lehet célozni a hangtompító miatt.(takarja a célgöböt).

Hát nagyon nem a SEVA a legjobb, az SSP99-M sokkal jobb. Erősebb tulajdonságai vannak és könnyebb is! Harcra meg egy Skat-9M Military Armored suitot cipelek magammal, ha nagyon forró a talaj, akkor átöltözök egy klikkeléssel és mehet a menet. Sprintelni is lehet benne, nem úgy mint az exoskeletonban. Én ezt a két ruhát váltogatom, mindkettő összességében jobb, mnit a SEVA ruha. Nézd csak meg:
http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php

Vissza
Top Alul