Tippek, trükkök

Szóval pár megjegyzéssel ezelőtt utaltam rá, hogy se szó, se beszéd, a S.T.A.L.K.E.R. kivágta a biztosítékot, és kilépett a játékból, s kaptam egy üzenetet a S.T.A.L.K.E.R. "X-Ray"-tol. Volt tanács rá, h uinstalláljam a progit, aztán reinstall, de egyszerűen nem csináltam végül semmit, azóta a játék biztosan és rendben fut.

Nos, úgy gondolom, ez tényleg csak valamelyik Patc-el beépítésre kerülő bug-figyelő modul, ami bug észlelésekor kivágja a S.T.A.L.K.E.R. biztosítékait, kilép, és kéri hogy dobd át a fejlesztőknek a hibát, hogy kijavítság. Jó ha megteszed, mert a következő Patch-ba talán ez a bug-mentesítő modul is bekerül, tehát csak küld el nekik a hibát, és indítsd újra a S.T.A.L.K.E.R. -alkalmazást, simán fog tovább gördülni, elvileg nem kell se un-, se reinstall, de jó tanácsot kaptam azzal, hogy WW-patch-eket használjak hozzá.
(mondjuk azzal csak annyi a gáz, hogy az eredeti orosz nyelv angol lesz némely helyen).
Tehát ha valaki szeretné megőrizni az erdeti orosz nyelvet (már ha tud oroszul, hogy érdemes legyen megőriznie) akkor érdemes "RU" patch-eket feltennie. Kiadási kompatibilitási problémákról nem hallotam még...de ha van elvileg, javítson ki valaki nyugodtan.

Szia!

7 bejegyzéssel lejjebb van, egy adott hibaüznetől van szó alant (Bug-észlelő modul küldte), s töprengésem konklúzióját olvashattad 2-3 bejegyzéssel lejjebb .-)))

Asszem elég a Patch-eket feltenni, a modok már csak extra tuningok, s ha némelyik kivágja a biztosítékot sorozatosan, akkor nem érdemes újra +újra feltenni. (szerintem) \\ persze én is kísértem a sorsot párszor.... 8) ez a "fanatizmus" 8) \\

Üdv mindenkinek. Csak most kezdtem el, de el is akadtam.
Segíthetne valaki, hogy van-é csalókód, mert a katonákkal csak bírok, de a sugárzással nem. Továbbá, hogy milyen patch-ot kell feltennem és azt honnan tudnám megszerezni. Előre is köszi!

Cheat kód nincsen, de trainer van. De szerintem próbáld meg valahogy csít nélkül. Tankolj fel gyógyhatású/sugárzástól védő artifactokkal, medkit-ekkel és akkor nem lesz gond (az is sokat számít, hogy milyen ruha van rajtad) :wink: .

Oksa. De olyan helyen vagyok, ahol asszem nem tudok visszamenni és bevásárolni. Vagy vissza lehet menni olyan pályára?

Valahol az erőműbe vagyok és ott olyan erős a sugárzás, mint eddig sehol.

Ezen pálya előtt volt, hogy egy hídon mentem át, majd vörös lett az égbólt és időre kellett bejutnom az épületbe.

Hát, akkor onnan már nem nagyon lehet visszajönni, ha csak nem valamilyen Freeplay Mod-dal játszol. Szedd el a lelőtt ellenségektől a cuccokat, hátha lesz náluk sugárzásra gyógyszer vagy medkit. Végső esetben (ha tényleg nem tudod sehogy se tovább vinni) erre keresgélj:
http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=10162
Ha van patch is fent, akkor olyat szedjél le, amilyen verziójú a game (ha 1.0004-es patchel tolod akkor a Trainer 1.0004 kell és így tovább). De én tényleg azt ajánlom, hogy próbáld meg mégegyszer csít nélkül, hátha sikerül.

Vissza
Top Alul