Tippek, trükkök

Sziasztok!

Hol találok csalásokat a játékhoz? :?
Mint pl. nem fárad el futás közben, vagy nem lesz túl nehéz a táskája stb.

Köszi:Csaba

Mer még megint elszólod magad, hogy te is csítelsz :lol:

áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Tibi figyelmébe hogy szerintem lehetne törölni pár hsz-t
egyrészt nincs sok értelmük másrészt nem tartoznak ide )

Tõlem aztán törölhetjük, csak az értetlenséget nem bírom, azért húztam idáig én is az off-ot.

Zdrásztvújtye!

Végigolvastam a topikot, 3 munkanapomba telt de megérte :wink: Úgy látom mostanában kezd befulladni a téma, csak a sugárdózisos off megy ( :roll: ), enyje gyerekek, pedig csomó dolog van még szerintem amiről nem esett szó, szóval gyerünk, osztani az eszet! Én nemrég kezdem csak, az 1.0-t nyomom (játssz az igazival :P ) és most megyek Yantarba. Olyan kérdésem lenne hogy eddig a pontig milyen tápos stukikat lehet találni, nekem a gyorstüzelő AK-t sikerült ugye a búvóhelyen, egy roham obokant asszem X18ban vagy még fent mikor kinyirtam a bandit bosst meg egy távcsöves obokant miután visszamentem a bárhoz, és tényleg jött a stemp szétmarcangoltatni magát a kutyákkal :D Ezenkívűl ami széria fegyver és jó adottságokkat rendelkezik az az S301(?) sztem amit Kuglov megmentésének környékén lehet zsákmányolni, nálam ez van és egy obokan vagy a fasztsúting AK de az sajna már eléggé leharcolt szal leraktam pihenni egy kicsit. Más.

Aki még hozzám hasonlóan új esetleg és X18ban jár és olvasott a szétlövendő tűzcsóváról az nehogy a fentebb lévőt kezdje el lőni ahol a hulla is van meg a dobozok, mert azt nem lehet. Én azt hittem ezt kell és elpazarékoltam rá majd az összes zöld puskagolyómat meg vagy 20 gránátot és csak nem akart megpusztulni. :roll: Nem is értem mért kell az oda egyáltalán, vagy lehet az is valami anomália :?:

Az a gond Ash, hogy szerintem már alig van olyan, aki a moddolatlan stalkerrel játszik, és az ilyen fegyveres kérdések már tavasszal kiégtek a legtöbb ember szemében.

Én azért örülök neki h van még aki moddolatlan játékkal játszik....

A piros tűzgolyó egyfajta anomália igen... de szerencsére nem olyan gyakori mint az elektrosok :F

én most raktam fel nemrég ujjonan szal ha valami kell akkor megpróbálom megnézni :D

én még patchokat se akartam felrakni aztán láttam h milyen bugok vannak aztán majd ha ujgépre felrakom akkor patchozok is de modozni nem szeretnék

Vissza
Top Alul