Zdrásztvújtye!
Végigolvastam a topikot, 3 munkanapomba telt de megérte :wink: Úgy látom mostanában kezd befulladni a téma, csak a sugárdózisos off megy ( :roll: ), enyje gyerekek, pedig csomó dolog van még szerintem amiről nem esett szó, szóval gyerünk, osztani az eszet! Én nemrég kezdem csak, az 1.0-t nyomom (játssz az igazival

) és most megyek Yantarba. Olyan kérdésem lenne hogy eddig a pontig milyen tápos stukikat lehet találni, nekem a gyorstüzelő AK-t sikerült ugye a búvóhelyen, egy roham obokant asszem X18ban vagy még fent mikor kinyirtam a bandit bosst meg egy távcsöves obokant miután visszamentem a bárhoz, és tényleg jött a stemp szétmarcangoltatni magát a kutyákkal

Ezenkívűl ami széria fegyver és jó adottságokkat rendelkezik az az S301(?) sztem amit Kuglov megmentésének környékén lehet zsákmányolni, nálam ez van és egy obokan vagy a fasztsúting AK de az sajna már eléggé leharcolt szal leraktam pihenni egy kicsit. Más.
Aki még hozzám hasonlóan új esetleg és X18ban jár és olvasott a szétlövendő tűzcsóváról az nehogy a fentebb lévőt kezdje el lőni ahol a hulla is van meg a dobozok, mert azt nem lehet. Én azt hittem ezt kell és elpazarékoltam rá majd az összes zöld puskagolyómat meg vagy 20 gránátot és csak nem akart megpusztulni. :roll: Nem is értem mért kell az oda egyáltalán, vagy lehet az is valami anomália :?: