Tippek, trükkök

Nincs crash ez hülyeség, és van mod hogy ne kopjon a ruha. No degrading armor mod.

Én már nem is tudnám mod nélkül játszani a stalkert. Nagyon illúzióromboló lenne.

Viszont patchel sokkal jobban fut, több fps-ed is lenne mint 1.0-ban és a modolás meg annyiból áll, hogy átírsz pár false szót true-ra, bemásolod a modhoz tartozó fájlokat és kész... szerintem nem olyan megterhelő de te tudod.

Hát Tibi azér ennél jóval bonyolultabb, ne hülyéskedj már.

Jaa...hogy az fsgame.ltx...vágom...én azt hittem arról beszéltek, hogy modot készíteni ennyi meg annyi...így ok...

Nightwatch: ezt sztem kb senki nem fogja neked elmagyarázni, mert több ezer dologgal kell tisztában lenni egyszerre.
A fõ file az all.spawn, abban van minden, azt az xrspawnerrel lehet szerkeszteni, de az orosz nyelvû program.
Ezenkívül még van iszonyat sok script és ltx file, és rengeteg kereszthivatkozás, fájlok, bejegyzések összetetten hatnak egymásra.
Szerezz Data Unpackert, csomagold ki a gamedata fileokat a stalker fõmappájából, pl gamedata.db4, ezt mindet, és ott lesz neked kibontva a rengeteg file.
Remélem van némi tapasztalatod más c++ lua alapú játékokból, vagy némi programozási ismereted.
Elmagyarázni ezt nem lehet, mert nem tudod melyik végén megfogni a dolgot, annyira komplex.
Csináld azt amit mondtam, valamint mélyülj el a GSC Community-ben, az ottaniaktól sokat tanulhatsz.

sajna keveset tudok ezekről az artifactokrol :S pl sugárzási ellenállóképességet növelik?? mert láttam hogy egy srác a Wish Granteres teremben másodfoku sugárzásban sebzés nékül sétálgatott... meg miket növelnek tulajdonképpen?

Mi az hogy másodfokú sugárzás? :? Meg miért nem nézed meg vmelyik netes portálon hogy melyik mit tud, ha nincs kedved kitapasztalni?

Az azt jelenti, hogy amikor zöld akkor még nem megy lefelé az életed tõle, amikor sárga akkor már igen, amikor piros akkor pedig rohamos közelítesz a halál felé, de az attól is lehet, ha gyenge sugárzásban tartózkodsz sokáig. Közvetlen összefüggés nincs abban amit mondtál.

Hát sajnos sok hülyeséget írnak a stalkeres fórumokban, sok a n00b...

Minden iskolában tanítanak angolt, valamint annyi tisztelettel beszélj, amennyit te is kapsz! Mi az hogy mutass? Talán légyszives! Amúgy magyar portál nincs, ennyit mindenkinek tudnia kell angolul. Vagy biztos van haverod aki tud.
Ennyi.:F

Vissza
Top Alul