Tippek, trükkök

Én mos kezdtem el a játékot már átjutottam egy másik pályára x d nagyon bejön a game de egyszerűen aaz ilyen alap géppizyukkal nemtok pontosan lőni remélem lesz majd hamarbb jobb fegyverxd

ja, lesz, de az "alappal" is lehet jókat gyilkolászni, csak közel kell lopakodni, közelről már az is pontos, viszonylag:D

Lenne egy kérdésem, még miondíg az elején járokxd de már kijutottam a csatornából oszt a katonai táborban vagyok ahonnan elkell hozni a cuccost , nah a kérdésem azzql kapcsolatos hogy mikor körül juthatok hozzá mert egy frankó "ruhához" mert nekem még mindíg az alapszerkóm van. Vagy ha valaki tudja hogy a közelben hol van elrejtve egy ruha akkor írja már le
kössz

Agropromnál jártál már?
A bejárati őrbódéban pl. figyel egy ruha...
Ha jól emlékszem a katonai bázist is amerre elhagyod,ott is lesz az őrbódéban lol2

Vagy még Cordonban is van amit a háztetőről kell kiguberálni, de én inkább megvárnám a Darkvalley-s küldetést, aztán ha azt felvetted, kapsz hozzá egy Stalker Suitot :wink: .

hispan1":2ia28p1e mondta:
Én nem is próbáltam lelőni, de ezek szerint lehet :D
Én véletlen jöttem rá mert egy hordó volt a szellem mögött és azt dobta nekem erre lövöm a horód és előtűnik egy izé...jól beszartam előtte de a tüzes poltergeistek a legdurcásabbak

Hello! kérésem lenne... van egy cső szerű valami (raktárhely) a BAR-ban egy ház melett nemsokkal a Garbage felőli bejárat után. a Kérdésem az lenne - (már egy pár napja odalököm a cuccaimat ami még kellhet szal van benne már rendesen) - hogy ha elcsászkálok erre arra.... akkor ott maradnak e a cuccaim? Mert állandóan attól fosok hogy találok egy PDA-t egy halott embernél oszt abba lelessz írva hogy ott van valami és így a cuccaim eltünnek vagy nem toomxd... írjátok már meg ha biztonságos, vagy ha nem akkor meg mondajtok egy helyet a BARban ahol eldughatom
Köszi a segítséget

Én is mindig lent a bárban az asztal elõtt lévõ kék dobozba pakolok mindent. De ezt csak akkor használd ha nem ellenség a Duty, vagyis nem csatlakoztál a Freedomhoz.

Ha csatlakoztál a freedomhoz, akkor nem lesz ellenség a duty, legalábbis én az összes küöldit végignyomtam a freedomnál, de nemlettem freedomos, csak bezöldültek. És a dutysok is bezöldültek:P és csak egy bulldogba került
A cuccokat érdemes a pálya közepén(vagy ahol sűrűn mozogsz) eldobni én a freedombázison az egyik szobába dobtam a jó cucokat, egyébként meg 200Kilóra nyomtam a terhelhetőséget.(ha valakinek kell itt van msn-em: gep_fruit@hotmail.com

Hát ha nem lettél freedomos akkor hogy lenne már ellenség a Duty!!! áááá
Lukashnál kell csatlakozni, ha elég jó a reputációd. Ha meg a Bulldogot odaadod a Duty vezérnek, akkor te is Duty leszel, ha végigismétled Voronin esküjét. Attól hogy valamelyik frakció bezöldül, mert friend lesz, attól még nem vagy csatlakozva. Úgy látom nem nagyon értesz hozzá, de nem baj, majd rájössz.

A bulldogtól nemleszel Duty-s... azt, h bezöldüldenemleszeltag arra rájöttem magamtólis... és ezt lécci nemond h nem értek hozzá max összekevertem valamit... Peace :wink:

De Dutys leszel a Bulldogtól, csak te valószínûleg a moddolatlannal játszol, abban nem lehetett csatlakozni a Dutyhoz. A freeplay modban már úgy van, hogyha odaadod Voroninnak a fegyvert, akkor azt mondja hogy ismételd utánam a Duty esküt, kb 5 sor, és akkor csatlakozva leszel a párbeszéd után.

Ha felrakod a freeplayt, akkor új játékot kell kezdeni, mivel az egész all.spawn újra van írva, level changerek, szörnyek, autók, csomó minden, és mivel a játék úgy mûködik, hogy az elmentett savegamebõl olvassa a spawnt, ezáltal azok a dolgok, amik a moddolt spawnban vannak nem fognak megjelenni.
Szal nem mûködnek a moddal a mentéseid.

Ok.P 5x kezdtem eddig újra, ebből kettőben már a monolitnál voltam...
Am holvan a titkos labor???? nemtaláltam sehol.S

A Szarkofágban van, még a Monolit elõtt kell felmászni egy létrán. De oda csak akkor tudsz bemenni, ha Pripyatban felvetted a dekódert.

ott voltam már az erőmű parkolójában...

Amikor kinyírtam pár monolithost a parkolóban és mentem a bal oldalon a gázvezetékeknél robbant egy lyuk a falon ott átmentem végig az épületek mellett be az egyik épületbe le a létrán....

Erre menjek tovább ,vagy ne menjek át a robbantott lyukon és nyírjak ki minen monolithost és észak felé menjek???

Menj be ott a kapun, ott menj le a létrán, az a szarkofág bejárata.

Helló! Kérdésem lenne. A The Red Forest vége felé, hosszú egyenes út, erősen fertőzött, balra kerítés mögött betonfolyosó. Út végén néhány ellen, és balra fenn egy kis erkélyen mesterlövész. Tisztogatás után erkélyre fel, ajtó záva, bal oldalt működö kód zár. Mi a kód? Illetve hol a kód? Mi van az ajtó mögött? Ide bejutott már valaki? :?

Vissza
Top Alul