Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
more":1j90qio2 mondta:Nekem is segítsen valaki.:roll:
Hát ezt kellen tennem. Egyáltalán jó helyen vagyok?
Tényleg? És itt melyik sor lenne az? Mert én végignéztem már korábban sorról sorra, és csak a szervernevet találtam meg, de a profilnév nincs benne! :roll:TakiHUN":2r35fvht mondta:user.ltx-ben tárlja.... :wink:
A változatosság kedvéért a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában :roll:
Kuglov doki 1x nem venne föl fegfyvert miközben menekülünk, de mikor a méréseket vcsináljuk am köv qestben akkor folyton cseréli a visszaúton.Pkick":2hfhdxg2 mondta:Az tulajdonképpen miylen puska? Mert én valahol nagyon északon warhouse környékén találtam egy hangtompítós mesterlövészre átalakított LR-300-at, ami rohadt messzre visz, könnyű és erős, eddig sztem ez a legjobb puska, meg egyedi is, kis nyilacskával jelölve, mint a gyorstüzelő AK- abból is sztem csak egy vna meg ebből is, észrevettem, hogy ha közelről kinyír egy katona rögtön felveszi ezt a fegyvert mitán kiírtottpYura":2hfhdxg2 mondta:Railway stationön van egyébként a legjobb páncél és pisztoly, amit eddig találtam. Előbbi a bedeszkázott ablakú, hosszú folyosós kutyhúban, a másik pedig az alagútban egy konténerben, ahol a sok elektromos anomália is van. :arrow:![]()
Kimmuriel":1r7xgmu2 mondta:Ha esetleg belébotlasz valahol, akkor majd jelezd itt légyszi! Valahol csak el kell hogy tárolja azt a vackot! :roll:
piros":r8zzjn11 mondta:Nem találtam jobb helyet, ezért itt írom le.
Már készítettem fegyver mod-ot, jól működik. Most arra gondoltam, hogy a távcsőből (binoc) kölcsön kellene venni az élőlénydetektor tulajdonságot (t.i., hogy jelzi, ha élőlény van a látótérben). Mit gondoltok, megoldható? Egyelőre nem tudtam azonosítani a w_binoc.ltx-ben, melyik lehet az a tulajdonság, amelyik ezt végzi. Tudna segíteni valaki?
piros":3c6bwsrj mondta:Nem találtam jobb helyet, ezért itt írom le.
Már készítettem fegyver mod-ot, jól működik. Most arra gondoltam, hogy a távcsőből (binoc) kölcsön kellene venni az élőlénydetektor tulajdonságot (t.i., hogy jelzi, ha élőlény van a látótérben). Mit gondoltok, megoldható? Egyelőre nem tudtam azonosítani a w_binoc.ltx-ben, melyik lehet az a tulajdonság, amelyik ezt végzi. Tudna segíteni valaki?
A monolit meg a kívánságteljesítő nem ugyanaz?cirkus":3qx38xs2 mondta:hogyha a monolithoz megyek a kívánság teljesítő előtt , akkor a kívánság teljesítő küldetés mindenképpen elromlik ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.