Tippek, trükkök

Off:
Lassan megtanulom a fórumot használni és legközelebb visszaolvasok... :oops:
De hogy lehet hsz-t törölni mert arra még nem sikerült rájönnöm :?

Azért örülök hogy nem csak én akadta el az X16 ban...

Pár napja még én is ezen küszködtem. :twisted:

Menj vissza arra a helyre, ahol ghost hullájáz megtaláltad, majd a szoba jobb hátsó sarkában, a kitört padlón keresztül távozz a laborból.

Nekem is segítsen valaki. :cry: :roll:

Hát ezt kellen tennem. Egyáltalán jó helyen vagyok?

http://www.kepfeltoltes.hu/070814/stkr_ ... es.hu_.jpg [ A KÉP ]

Ami nálam van:

- Documents from the secret stash in Pripyat

- Decoder

- Functional Psi Helmet

- Strelok's Flash Drive

- The crazy stalker's flash drive
Vissza az elejére

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy megmondaná a játék melyik fájlban tárolja a felhasználói profilomban lévő nevet, ami megjelenik multiplayerben is? Ugyanis ha játékon belül írom át a nevem, akkor a billentyűzetkiosztás miatt csak latin betűs ábécét használhatok, de én cirill betűkkel akarom beírni a nick-em! fogatlan

user.ltx-ben tárlja.... :wink:
A változatosság kedvéért a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában :roll:

more":1j90qio2 mondta:
Nekem is segítsen valaki. :cry: :roll:

Hát ezt kellen tennem. Egyáltalán jó helyen vagyok?

Hát, az egyik befejezéshez egészen közel... :D Csak nyomd meg a használ gombot...

Egy másik befejezés felé jó úton jársz, de akkor ne használd a kívánságteljesítőt, hanem indulj el a titkos labor vonalon (az egyik küldetést mindenképpen elbukod (kívánságteljesítő, vagy titkos labor))

A legjobb befejezéstől még egy kicsit messze vagy, de ahhoz a titkos labor vonalat kell követned... :D

a titkos laborhoz kell a dekóder is ha nincs akkor még lessz 1 hosszú utad.
(meet to the doctor in strelok hideout )sszem

TakiHUN":2r35fvht mondta:
user.ltx-ben tárlja.... :wink:
A változatosság kedvéért a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában :roll:
Tényleg? És itt melyik sor lenne az? Mert én végignéztem már korábban sorról sorra, és csak a szervernevet találtam meg, de a profilnév nincs benne! :roll:

kick":2hfhdxg2 mondta:
pYura":2hfhdxg2 mondta:
Railway stationön van egyébként a legjobb páncél és pisztoly, amit eddig találtam. Előbbi a bedeszkázott ablakú, hosszú folyosós kutyhúban, a másik pedig az alagútban egy konténerben, ahol a sok elektromos anomália is van. :arrow:
Az tulajdonképpen miylen puska? Mert én valahol nagyon északon warhouse környékén találtam egy hangtompítós mesterlövészre átalakított LR-300-at, ami rohadt messzre visz, könnyű és erős, eddig sztem ez a legjobb puska, meg egyedi is, kis nyilacskával jelölve, mint a gyorstüzelő AK- abból is sztem csak egy vna meg ebből is, észrevettem, hogy ha közelről kinyír egy katona rögtön felveszi ezt a fegyvert mitán kiírtott :)
Kuglov doki 1x nem venne föl fegfyvert miközben menekülünk, de mikor a méréseket vcsináljuk am köv qestben akkor folyton cseréli a visszaúton.P:p :lol: :D

Nem találtam jobb helyet, ezért itt írom le.
Már készítettem fegyver mod-ot, jól működik. Most arra gondoltam, hogy a távcsőből (binoc) kölcsön kellene venni az élőlénydetektor tulajdonságot (t.i., hogy jelzi, ha élőlény van a látótérben). Mit gondoltok, megoldható? Egyelőre nem tudtam azonosítani a w_binoc.ltx-ben, melyik lehet az a tulajdonság, amelyik ezt végzi. Tudna segíteni valaki?

Kimmuriel":1r7xgmu2 mondta:
Ha esetleg belébotlasz valahol, akkor majd jelezd itt légyszi! Valahol csak el kell hogy tárolja azt a vackot! :roll:

Csak egy tipp: mappa - Keresés - Fájlt vagy mappát - Egy szó vagy kifejezés a fáljban: --- és keress rá a profilra.

piros":r8zzjn11 mondta:
Már készítettem fegyver mod-ot, jól működik. Most arra gondoltam, hogy a távcsőből (binoc) kölcsön kellene venni az élőlénydetektor tulajdonságot (t.i., hogy jelzi, ha élőlény van a látótérben). Mit gondoltok, megoldható? Egyelőre nem tudtam azonosítani a w_binoc.ltx-ben, melyik lehet az a tulajdonság, amelyik ezt végzi. Tudna segíteni valaki?

Bocsi, hogy így "tudatlanul" beleszólok, nem nagyon ismerem a kicsomagolt programrészeket, de szerintem azért nem találod meg amit keresel, mert a w_binoc.ltx a weapon, azaz fegyvertávcsővel foglalkozik...

Ha mégsem jó a tipp, akkor bocsi... :)

A w_binoc.ltx az az a távcső, ami a kezedben van, ami az 5-ös gomb megnyomására jön elő. Amit te keresel, az nem ott van. Olyanokra keress rá szerintem a weapons.ltx-ben hogy pl Scope. Bár én nem tudom hogy ezt meg lehet-e valósítani, szerintem nem, de azért ne veszítsd el a kedvedet. :lol:

piros":3c6bwsrj mondta:

Jó ötlet eljen

szntem modboxban a helye... amúgy

vision_present = true
vis_frame_speed = 4 ; ńęîđîńňü, ń ęîňîđîé íŕâîäčňń˙ đŕěęŕ íŕ öĺëü
vis_frame_color = 0.7,0.7,0.7,1.0 ; öâĺň đŕěęč RGBA (A) Íĺ ó÷čňűâŕĺňń˙
found_snd = detectors\DA-2_beep1

ez foglalkozik a detektálással.... nem vagyok benne biztos, hogy működne-e a szkópokkal, de lehet próbálkozni

hogyha a monolithoz megyek a kívánság teljesítő előtt , akkor a kívánság teljesítő küldetés mindenképpen elromlik ???

ha nincs fent mod akkor nem lehet vissza jönni szal eggyértelmű... DE inkább menj a monolit-hoz menj szerintem (ha látad az összes befejezést)

Vissza
Top Alul