Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Szervós ruhaaaa? Szóval Exoskeletont keresel :F . Csak az erőműben van, én inkább a Trader Modot ajánlom, mindent megtudsz minden tradertől venni, természetesen ugyanolyan borsos alapáron (a moddal kapcsolatban nézz szét a Mod Box topicban ).
Valaki írta a fórumon, hogy sikerült bebindelni, hogy egy gombnyomás és nincs célkereszt és nem kell a menüben kapcsolgatni... Kíváncsi vagyok, hogy csinálta .
Valahol olvastam itt a fórumon hogy vannak még plusz befejezései a játéknak, honnan tudom letőlteni őket ? 6 db ról tudok de mihez képest 6 db, +3 az eredetieken kívül vagy tényleg +6 ?
Kösz meg is néztem őket de be szeretném rakni a játékba úgy hogy a végén választani is tudjam őket. Ezt vagy ezeket a kiegészítéseket honnan töltsem le, komplett exe-ék vagy gamedate-os bemásolósok ?