Tippek, trükkök

Vegyél és gyűjts jó sok stalker italt, és akkor sprintelve már jobb.

Én is mindig tartogatom, hogy ha akció közben elfáradnák, akkor ne legyej bajban, de mégis mindig csak az utazásnál használom. :D

Segítsetek légyszi, mert elakadtam. :evil:

Nem tudok kijutni az x16-os laborból, mert a létrák nincsenek a talaj szintjére leengedve és sehogyan sem tudok felugrani rájuk.

Vagy lehet, hogy nem is arra kellene menni?

Vagy már az elején elszúrtam, mert volt vmi kapcsoló, amivel le lehet engedni(csak azért mert leestem... :D )

Légyszi segítsetek.

Helyesbítek a liftaknában vagyok...

De hol van a lift-hívó gomb?? :cry: :cry:

Egyedül Yantarban van egy liftakna ami le kell ereszkedni, egyébként a többiben csak beszorulni lehet :D

Ahol Ghost hulláját megtaláltad, ott a jobb oldalon az utolsó ketrecben ki van törve a padló...

Arra menj... :D

Hali,
a GP 37-re nem tudom felrakni az M203-as gránátvetőt... Nektek sikerül?

Ja, és némi mod lehetőség miatt kicsomagoltam a gamedata.db_-ket. Azóta - úgy tűnik - jobban szaggat, főleg futásnál. Lehet ez az oka?

Huh, hát még nem próbálta, de fizikailag lehetetlennek is tűnik.

Szerintem alapból van rajta, ha meg nincs akkor pedig másmilyen a foglalata.

Szerintem... :P

piros":2ijmzbvs mondta:
Hali,
a GP 37-re nem tudom felrakni az M203-as gránátvetőt... Nektek sikerül?

Nem lehet felrakni rá hiába írja a magyarítás. Én se használtam a gránátvető csövet, bár a TRs 301-re rámegy, de ezt a fegyvert valamiért nem szerettem.

Kell hozzá a Gamedata\config\weapons\w_g36.ltx fájl és átírod a
silencer_status = 2
grenade_launcher_status = 2;2
re és pakolhatod rá.

Igen, van rá egy mod, megtaláltam...
Jót mond V-Storm, de ez a mod azonkívül még átír néhány dolgot. A neve:
gp37_gl_mod_v1.1.zip
biztos megtaláljátok a neten. - google.
A szaggatásról nincs véleményetek? (gamedata.db_ fájlok kicsomagolása, lásd korábban)

Ki is próbáltam, rendben működik.
Más: szeretnék készíteni egy táblázatot az egyes fegyverek összehasonlításáról (pontosság, átütőerő stb.) vagyis a használhatóságukról, paramétereikről. Lenne erre érdeklődés a részetekről is?

Én is próbálkoztam ilyennel, de ha megnézed ahány MOD annyi féle a fegyverek tulajdonsága is. Meg hogy mennyire közelíti meg a valóságot az is egy kérdés, de rajta engem érdekel.

Vissza
Top Alul