Tippek, trükkök

Uff...srácok. Csak egy sima kérdés. Freedom bázison megöltem azt a nyomorék Lukasht meg még 35 Freedomost. (PDA adat:D) De ezek sosem fogynak el? Pedig Novice-on játszom, mert nem vagyok FPS-õrült inkább szerepjátékos. A másik meg az, hogy miután kinyírtam a vezért, Skull mester hova tûnik? Csak azért mert visszamentem a farmra és ott valami kis csicska Dutys adott 8000 rubelt, Skull meg sehol. Hát ezek meg hová tûntek és mikor csatlakozhatok mán a Dutyba?

El kell hogy szomorítsalak nem tudsz csatlakozni a dutyhoz, csak moddal. A freedomosok meg csak jönni fognak, meg egy kettőt vissza is tölt a gép.

És hol van a Freedom fegyverraktára? Mert olvastam több helyen is hogy ott van egy durva páncél meg egy gránátvetõ. De végijártam az egész nyomroék bázist de nemtaláltam. Volt az a ház amiben Lukash volt, ott volt egy Dragunov (talán), de nem tudtam kiszedni pedif F-et nyomtam a satura. Na mindegy találtam egy Vintart meg egy SVU-t azzal is elvagyok, de a legjobb a GP 37 vagy H&K G-36 vagy mittudomén. Na azért érdemes volt elmenni. Szóval nem találom a fegyverraktárat. A két narancssárga félhengerbe nem tudtam bemenni, a Lukash házában 40 hulla van, és swappol mint állat. Vaneg y nagy ház aminek vörös cirillebetûk vannak a tetején abba se tudtam bemászni, a sima laktanyákba meg csak a Vintart meg egy alvó Freedomost találtam. Valaki esetleg?

nekem nem jött le a lakat, pedig lõttem rá kettõt. vagy az kevés egy lakatnak egy G36ból?:D Na mindegy nem hiszem hogy visszamegyek érte. Most megteszi a naracssárga kutatóruha. Yantarba talán elég lesz.

Redneck":18lidoke mondta:
nekem nem jött le a lakat, pedig lőttem rá kettőt. vagy az kevés egy lakatnak egy G36ból?:D Na mindegy nem hiszem hogy visszamegyek érte. Most megteszi a naracssárga kutatóruha. Yantarba talán elég lesz.
Olyan jó ruha nincs ott sztem, de fegyver meg lőszer az dögivel.

Az exoskeletont tudod megvenni 200 ezer rubelért a freedomos kereskedőnél (Sinkin), ha teljesíted a küldetéseit. Csak az eredeti játék adja be.

üdv !

A szarkofágnál vagyok ,a bejáratot kell megkeresnem !
Nem birok sehogy sem tovább jutni egy hónapja,, mert kevés a töltényem , helikopterrel lőnek rám ..
VAn valami megoldás, hogy tudnák tovább menni, esetleg valami cheat ami segítene !

trader mod segitsége nélkül hogy tudom a kereskedöt ráveni hogy több fegyvert löszert áruljon?
mindig ugyan azt a szar cucot lehet tölük venni.MIÉRT?

cirkus":4jflwke3 mondta:
üdv !

Nem birok sehogy sem tovább jutni egy hónapja,, mert kevés a töltényem , helikopterrel lőnek rám ..
VAn valami megoldás, hogy tudnák tovább menni, esetleg valami cheat ami segítene !

Cheat nem kell itt a megoldások:
1. Pripyat-ba pakold meg magad lőszerel és úgy menj Chernobyl-ba.
2. Chernobyl-ba van egy vezeték a fő bejáratól megy hátra használd fedezéknek simán el lehet meni a szarkofágig.

Én legutóbb úgy mentem be a szarkofágba hogy egyetlen egy embert nem lőttem le, sőt még egy db lőszert sem pazaroltam el...futni kell(medkitet azért vigyél bőségesen 20-30db bőven elég)
Nah előszőr bal oldalt a fal mellett, átmész a lyukon
( várd meg míg megcsinálja neked a heli :D ) aztán usgyi jobbra a fal mellé és a csőveknél simán eljutsz a bejárathoz! A legelején 1-2 embert lelőhetsz, de nincs értelme megállni lövöldözni....fuss ha tudsz ha nagyon muszály csak akkor lőj :wink:

boki":2qgprmxf mondta:
trader mod segitsége nélkül hogy tudom a kereskedöt ráveni hogy több fegyvert löszert áruljon?
mindig ugyan azt a szar cucot lehet tölük venni.MIÉRT?

Hali!

A trader mod sztem egy kicsit erős, semmi kihívás nincs benne...

Csináld azzal a "sz*rral", ami van... sokkal érdekesebb... Elég, ha akkor van vállról indítható atomrakétád :), ha azt indokolja is valami...

cirkus":12xpsyin mondta:
üdv !

Ahogy takihun írta csak fuss s nem kell lelőni senkit.

V-Storm":2od9o3ol mondta:
cirkus":2od9o3ol mondta:
üdv !

Cheat nem kell itt a megoldások:
1. Pripyat-ba pakold meg magad lőszerel és úgy menj Chernobyl-ba.
2. Chernobyl-ba van egy vezeték a fő bejáratól megy hátra használd fedezéknek simán el lehet meni a szarkofágig.

Konkrétan lehet lőszert venni valakitől, vagy úgy érted ,hogy a megölt katonák lőszereit lehet összegyűjteni ??

Konkrétan lehet lőszert venni valakitől, vagy úgy érted ,hogy a megölt katonák lőszereit lehet összegyűjteni ??

Igen ,mert van ott bőven ember egyébként TakiHun jól írta túl messze van trader ,hogy vissza menj vásárolni.

Sziasztok!

Van lehetőség vmiféle ilyen "gyors-utazásra"? Mert eléggé unalmas és fárasztó végigjárni az egész térképet, h visszajussak mondjuk a küldetés-t adó sráchoz, a jutalmamért.

Lehet, h vki már feltette ezt a kérdést, csak ez a 36 oldal nagyon elkeserítő. :wink:

Előre is köszi a válaszokat.

Vissza
Top Alul